Ashley Jones (Bridget) van Bold & Beautiful wil je gratis spullen geven


Het echt is de mooiste tijd van het jaar!

Als er één ding is waar we het allemaal over eens kunnen zijn, is het dat 2020 een moeilijk jaar is geweest. Maar Ashley Jones (Bridget, De kale en de knappe) denkt dat er nog tijd is om dingen om te draaien. “Ik wil het jaar op een positieve, ietwat grillige manier afsluiten”, zegt ze, en ze legt haar beslissing uit om een ​​weggeefactie te organiseren.

Op zoek naar inspiratie besefte ze al snel dat ze niet verder hoefde te zoeken dan haar eigen eerdere projecten. In 2017 speelde ze in een vakantiefilm met de titel 12 dagen geven waarin een man die een klein fortuin wint, besluit het uit te betalen door Secret Santa te spelen voor de minder bedeelden. Met dat verhaal in gedachten besloot Jones de niet-zo-geheime kerstman te spelen door 12 dagen weggeefacties te doen aan haar Instagram-volgers.

Meer: Het perfecte cadeau voor fans van Hallmark-films

“Tussen mijn blog en sociale media, ”deelt ze,“ ik heb deze ongelooflijke gemeenschap gevonden. Veel van de mensen hebben me gevonden vanwege de personages die ik speelde, of het nu Bridget was of Algemeen ziekenhuis’s Parker of – en dit gaat ver terug – Megan The Young and the Restless. Anderen hebben me zojuist gevonden vanwege mijn blog of omdat iemand suggereerde dat ik iemand ben met wie ze zich zouden kunnen identificeren. “

In de loop van de tijd is die gemeenschap gegroeid. “We zijn er voor elkaar”, legt Jones uit. “En daar zit iets heel speciaals in, vooral nu mensen zich meer dan ooit verbonden moeten voelen met andere mensen.”

Met dat in gedachten besloot ze de weggeefactie te lanceren. “Ik deel dingen die ik leuk vind met deze geweldige community die in moeilijke tijden om elkaar heen schudt.” Het gaat ook over het leren van zoon Hayden – en hun schattige mopshond, Oscar, uit de versie van de foto hierboven geknipt – “over teruggeven”.

Ashley Jones-weggeefactie

Beste van alles? Iedereen kan meedoen, simpelweg door het Instagram-account van de actrice te volgen (wat je kunt doen door hier klikken) en in afwachting van verdere instructies. Het plezier begint op 1 december, met een reeks items – waaronder een compleet huidverzorgingssysteem van Mother Dirt, een hamburgerdoos van Meat District en zelfs een geldprijs – voor het oprapen.

Meer: Bold & Beautiful-ster krijgt nieuwe hoofdrolspeler

Waarom is teruggeven zo belangrijk voor Jones? ‘Ik heb een paar donkere tijden meegemaakt’, zegt ze zachtjes. “Sommige mensen weten het, sommige mensen niet. Maar de fans en de mensen die ik op evenementen of via de blog heb ontmoet, waren er voor mij. We zijn er allemaal voor elkaar. Dat heeft waarde, en als je merkt dat je iets voor andere mensen kunt doen, waarom zou je het dan niet willen doen? “

Terwijl u wacht tot de weggeefactie begint, kunt u de onderstaande fotogalerij bekijken waarin we de allerbeste het beste Vet en mooi karakters? En ja, we zijn er vrij zeker van dat je de dokter / ontwerper van Jones op de lijst zult vinden.