B & B’s Denise Richards en Days ‘Patrick Muldoon in Timecrafters Film


Vet en mooi actrice raakt verwikkeld in een time-warp.

Denise Richards is een drukke meid, die verschijnt als The Bold and the Beautiful’s Shauna overdag, en meest recentelijk als zichzelf op Bravo’s De echte huisvrouwen van Beverly Hills ’s nachts. Al in september bevestigde de actrice dat aan onze zustersite Variety ze zou niet terugkeren aan de populaire reality-televisieserie, zullen fans haar deze feestdagen op het grote scherm kunnen zien in geselecteerde theaters Timecrafters: The Treasure of Pirate’s Cove.

Maar dat is niet alles … Richards krijgt gezelschap van collega-soap-ster Patrick Muldoon, die Austin speelde Dagen van ons leven. Het verhaal volgt een piratenbemanning op een rebels avontuur en laat een ander schip achter zonder de eerste stuurman en de schatkaart. Wanneer een tijdmachinemechanisme wordt geactiveerd op één schip, verdwijnt het alleen om te stranden aan de kust van een moderne badplaats genaamd Pirate’s Cove – en tot overmaat van ramp denken de stedelingen dat de bemanning slechts een stel dronken acteurs is! Uiteindelijk vinden sommige lokale kinderen de schatkaart en gebruiken ze high-tech middelen om op zoek te gaan naar het fortuin om te voorkomen dat de burgemeester het piratenthema van de stad verlaat en vervangt door Dino-World.
Meer: Wie is de schuldige van het uiteenvallen van Shauna en Quinn

Richards zal de rol van Victoria Dare spelen met Muldoon als Mr. Dare. Zorg ervoor dat je theaters bij jou in de buurt bezoekt voor de release van de film op zaterdag 12 december. Dit is niet de eerste keer dat Richards en Muldoon samen een rol spelen. Beiden verschenen in de vakantiespecial van 2015 Een kerstreünie en als je je hun film niet meer herinnert Starship Troopers, kijk in de onderstaande video terug naar 1997, waar ze mee verschenen Een leven om te leven aluin Casper Van Dien (Ty).
In ander filmnieuws … Richards filmt nog steeds in Madrid, Spanje voor haar aanstaande speelfilm Antwoord van Tinieblas (Gloed en duisternis) en deelde een foto van haar roomservice na een ‘lange dag fotograferen’.

Heb je je ooit afgevraagd wat andere soapsterren buiten de dag hebben gedaan? Blader door onze fotogalerij van soapsterren die het in films en primetime hebben gehaald en zorg ervoor dat je je gratis dagelijkse soap-opera-fix krijgt voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Video: Fathom Events; Sony Pictures Entertainment