Betty White Dead op 99: Doodsbrief van Bold & Beautiful’s Ann Douglas


Het is een dag waarvan we altijd wisten dat die uiteindelijk zou komen – en waarvan we nog steeds hoopten dat die niet zou gebeuren.

Duurt heel even. We weten dat we er meerdere nodig hadden – en misschien zijn we nog niet klaar. Betty White stierf op 31 december op 99-jarige leeftijd TMZ.

En er is bijna geen manier om het verlies te overschatten. Er is bijna geen manier om ons hoofd eromheen te wikkelen. Het leek alsof de aluin van De Mary Tyler Moore-show, De gouden meisjes en vrijwel elke spelshow die ooit heeft bestaan, was een deel van ons leven sinds… Nou, sinds we leefden.

Voor velen van ons is dat niet eens overdreven.

In de loop van haar ongeëvenaarde showbizzcarrière had White het allemaal gedaan, van het hosten van de Tournament of Roses Parade tot het stelen van hele films van onder de hoofdrolspelers zoals Sandra Bullock en die gigantische krokodil in Lake Placid.

Betty White"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles31/10/07©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661Episode # 5204Air Datum 10/10/07

Voor ons is ze natuurlijk misschien het meest levendig herinnerd voor haar run-on in het midden van de jaren 2000 The Bold and the Beautiful als Ann Douglas, een liefste mama die zo kil was, dat ze bijna onze tv’s ijskoud liet branden voordat ze haar zonden deed en vrede sloot met dochters Stephanie en Pam. In deze rol kregen we een blanke die allesbehalve zwart-wit was; de actrice was eerst een monster, toen een monster dat we begrepen, en ten slotte een dodelijk gebrekkig mens voor wie we echt medeleven konden voelen.

Betty White, Susan Flannery, John McCook, Ally Mills "The Bold and the Beautiful"  Set ter ere van Lee Bell CBS Televisie Stad Los Angeles 27-10-06 ©Brian Lowe/jpistudios.com 310-657-9661

In haar latere jaren verscheen de onvermoeibare publiekstrekker eenmalig in de pilot voor Heet in Cleveland in een vijfjarige run als ontuchtige Elka Ostrovsky, gehost en uitvoerend geproduceerd Betty White is uit hun rockers, en voegde een Grammy toe aan haar enorme prijzenkast voor de gesproken woordopname van haar bestseller, Als je het mij vraagt ​​(en natuurlijk niet).

Bij deze verwoestende gelegenheid, terwijl je probeert je reacties te verwerken, stop je bij de onderstaande fotogalerij, een eerbetoon aan alle sterren die ons in 2021 zijn ontnomen.