Bold & Beautiful 5 april Liveblog: Wie sterft, hoe ze stierven


De spanning vermoordt ons!

Hoewel je het nooit echt zou weten op basis van wat zich afspeelde tijdens de aflevering van The Bold and the Beautiful die werd uitgezonden op vrijdag 2 april, zette de soap feitelijk de laatste momenten van één personage in beweging. Als je, net als wij, op zoek was naar een aanwijzing over wie er gek zou zijn in het veelbelovende, op het punt staande mysterie van de soap … nou, je bent waarschijnlijk teleurgesteld weggelopen.

Zeker, Liam smeekte Hope om vergeving en trok haar toen in een kus, en Quinn hielp Zoë een kinderachtig wraakplan tegen Parijs in gang gezet. (Waarom zou Quinn zoiets doen? Dat, mijn vrienden, is een vraag voor een andere dag.)

Meer: Waarom we echt over het Steffy / Finn-probleem moeten praten

Maar eindelijk hebben we antwoorden over wie er sterft en hoe wanneer de aflevering van vandaag zich ontvouwt. Bummed omdat je niet live kunt kijken? Ik wil je gewoon bij je makker voegen Vet en mooi fans als de antwoorden worden onthuld en een grote nieuwe verhaallijn in gang wordt gezet? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Beginnend om 13.30 uur EST, sluit je aan bij hoofdredacteur Richard M. Simms terwijl hij de aflevering van maandag blogt, hier op deze post, en zorg ervoor dat je op de hoogte bent, zelfs als je niet echt live kunt kijken. Ga dan naar het commentaargedeelte met je reactie op de twist!