Bold & Beautiful: Adrienne Frantz’s babyjongen Killian geboren te midden van complicaties


De dierenarts overdag (en stoere koekje) vertrouwde ons toe: “Je weet pas hoe het is om moeder van 3 kinderen te zijn als je 3 zieke baby’s hebt!”.

Vet en mooi en Jong & Rusteloos alum Adrienne Frantz (Amber Moore) is bevallen van haar derde kind met echtgenoot Scott Bailey (Sandy Foster, Leidend licht) en deelde het blije nieuws op sociale media.

Frantz, wie? kreeg complicaties na de geboorte van haar tweede kind, zoon Lion had helaas weer problemen. Na gespannen wachten op haar fans en volgers, kon ze eindelijk de komst van de babyjongen, Killian Lachlan, aankondigen.

De trotse moeder noemde de pasgeborene een ‘engel’ en gutste: ‘We zijn allemaal verliefd op hem!’ Ze legde echter uit: ‘Het zijn een paar zware weken geweest. Ik had wat complicaties en Amélie bracht een insect mee naar huis van school!” Het stoere koekje klaagde verder: “Je weet pas hoe het is om moeder van 3 kinderen te zijn als je 3 zieke baby’s hebt!”

We zijn zo blij dat Frantz en haar familie het ergste achter de rug lijken te hebben en een en al glimlach en knuffels op de liefdevolle foto’s die ze op sociale media plaatste.

De populaire actrice, die meer dan opgewonden was om haar zoontje te ontmoeten, bracht de fans weken geleden op de dag voordat haar pasgeboren baby arriveerde op de hoogte, en vroeg om gebeden dat “alles perfect verloopt”.

Bailey en Frantz hebben ook een dochter, Amélie, die in 2015 meeging na de frustrerende en pijnlijke reis van het paar om zwanger te worden, waarbij de actrice haar ervaring met miskramen deelde.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks vertrekt naar Apple Series Amber Rose?

Gelukkig keerde hun fortuin om. Frantz deelde voor het eerst een echo-clip van baby #3 in december 2021 op een verjaardagspost voor haar man en plaagde: “Ik hou zoveel van je dat ik een baby voor je heb gemaakt voor je verjaardag!”

Soaps.com feliciteert Adrienne Frantz en Scott Bailey met de komst van hun pasgeboren zoon en wenst het gelukkige gezin van vijf het allerbeste!

Zet je felicitaties neer in het commentaargedeelte na het bladeren door foto’s van enkele van de leukste kinderen op soaps in de galerij hieronder.