Bold & Beautiful: Adrienne Frantz’s pasgeboren zoon Killian in het ziekenhuis opgenomen


“Er gaat niets boven in het ziekenhuis liggen met je pasgeboren baby.”

Het waren een paar zware maanden voor The Bold and the Beautiful en De jongeren en de rustelozen aluin Adrienne Frantz (Amber). Ze is bevallen van haar derde kind, Killian, na een reeks complicatiestoen bracht haar eerstgeborene, Amélie, een insect mee naar huis waarvan het klinkt alsof het de hele familie treft.

Het waren, gaf ze kort daarna toe, “een paar zware weken zonder slaap om te wennen aan onze nieuwe aanwinst, maar ik zou het voor geen goud willen veranderen!”

Ze houdt van al haar kinderen en ze hebben haar ‘de meest fantastische baan ter wereld’ gegeven! Ik mag mama zijn van deze prachtige baby’s! Dat betekent onvoorwaardelijke onsterfelijke liefde!”

Maar samen met die onvoorwaardelijke liefde komen zorgen en hartzeer als je er alles aan doet om je kinderen te beschermen en ze veilig, gelukkig en gezond te houden.

Helaas kun je ze echter niet tegen alles beschermen, en op dit moment is dat iets wat Frantz en manlief Scott Bailey (Sandy, Leidend licht) worden geconfronteerd omdat ze Killian zo hartverscheurend snel na zijn geboorte terug naar het ziekenhuis moesten brengen.

“Hij is de hele nacht op geweest met echt hoge koorts voor een 11 weken oude”, deelde Frantz op een zondagse Instagram-post. ‘Zeg wat gebeden voor de kleine Killian.’

Fans, collega’s en vrienden van Vet en mooi zoals Ashley Jones (Bridget) precies dat deed.

Later op de avond checkte de uitgeputte en bezorgde moeder in met een update en een ontzettend lieve foto van een blije baby, ondanks alles wat er gaande was. Maar die arme kleine verbonden arm brak bijna ons hart.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Liam waarschuwt Thomas dat zijn hoop-obsessie terug begint

“We zijn nog steeds in de ER en wachten op meer testresultaten”, vertelde Frantz. ‘Kleine Killian was zo dapper voor zijn infuus. Hij vindt het heerlijk als mama de Beatles voor hem zingt en een verpleegster suikerwater op een binki deed, zodat hij voor het eerst suiker proefde! Ik hou zo veel van dit kind! Ik hoop dat hij in orde is!”

Er is nog geen nieuws over een update, maar we houden Killian in gedachten en houden een oogje in het zeil om er zeker van te zijn dat hij in orde is. We zijn er zeker van dat hij dat zal zijn, en we zijn er zeker van dat mama, papa en de artsen alles doen wat ze kunnen voor hem. Als die blije glimlach een indicatie is, heeft hij binnen de kortste keren gelijk.

Bekijk onze fotogalerij van sterren overdag en daar echte kinderen om liefde door te zien schijnen, zelfs in deze zorgwekkende tijden.