Bold & Beautiful: Als Sheila de moeder van Finn is, wie is dan zijn vader? Erik? Massimo? Schot? Tom?


Een enorme wending kan een fout uit het verleden rechtzetten!

Misschien wel het meest schokkende aan Sheila’s terugkeer is het feit dat: Vet en mooi laat de spreekwoordelijke kat voortijdig uit de zak. Maar misschien is dat omdat ze weten dat de… echt knaller is niet zozeer dat de iconische stoute meid de moeder van Finn is… maar wie zal worden onthuld als zijn biologische vader!

Natuurlijk, de vader van Finn kan een willekeurige kerel zijn waar we nog nooit van hebben gehoord … maar we weten allemaal dat soaps niet werken! (Aan de andere kant, het is ook niet de bedoeling dat ze bijna een week van tevoren hun eigen schokkende wendingen weggeven, dus in dit geval, wie weet?) Ervan uitgaande dat Sheila een aas in petto heeft, is de grote vraag wie zullen we kijk wanneer de zogenaamd gereformeerde duivelin speelt de papa-kaart?

Er zijn natuurlijk verschillende opties in het verleden van Sheila die een beetje logisch zouden zijn. Zo hadden zij en haar eerste echtgenoot Scott Grainger wel een zoon, die doodgeboren was. Het was de dood van dat kind die haar ertoe bracht een baby te kopen en deze te ruilen met het kind van Lauren Fenmore, wat een reeks gebeurtenissen in gang zette die zowel Sheila een plaats in de Zeep Psychos Eregalerij en leiden tot haar vlucht De jongeren en de rustelozen’ Genua Stad voor The Bold and the Beautiful’s Los Angeles. Hoe ironisch zou het zijn als dat kind niet echt was overleden?

Die theorie werkt echter niet echt met wat kijkers is verteld, namelijk dat Finn is geadopteerd. En aangezien we weten dat Sheila de bruiloft verpest, lijkt dat erop te wijzen dat ze weet waar haar kind was en hem in de gaten houdt.

Een andere mogelijkheid is dat Finn het tot nu toe onbekende product is van Sheila’s huwelijk met Eric Forrester. Ja, ja, dat zou betekenen dat haar zoon met zijn kleindochter trouwt, maar onthoud, er is geen bloedband tussen hen omdat Eric niet echt de biologische vader van Ridge is. Natuurlijk, het zou een beetje ongemakkelijk zijn, maar zou het echt erger zijn dan sommige van de andere borderline-incestueuze afspraken waar deze soap van gedijt?

Meer: Het Ridge/Caroline-geheim dat je nog nooit eerder hebt gehoord

Het enige probleem met dat scenario: waarom zou Sheila zo lang gezwegen hebben, gezien het feit dat ze een levende, ademende band had met het gezin waar ze zo hard voor werkte om deel uit te maken?

Finn is misschien ook de zoon van De jongeren en de rustelozen slechterik Tom Fisher. Wie al lang naar die soap kijkt, zal zich herinneren dat “Terrible Tom” en Sheila een tweeling hadden (die zelf geen zonnestraal waren), maar wie zegt dat hun nest eigenlijk geen drieling was, waarvan er één ter adoptie was aangeboden?

Stel je voor dat de goede Finn worstelt om het feit te verwerken dat er zoveel slecht bloed door zijn aderen stroomt. Zou Steffy anders naar haar schoonheid kijken, misschien uit angst voor de duisternis die net onder de oppervlakte op de loer ligt?

Maar misschien wel het meest intrigerende vooruitzicht zou zijn als Finns vader Massimo Marone zou blijken te zijn. ‘Maar wacht,’ zeg je. “Dat zou Steffy en Finn halfbroers en zussen maken!” Dat is waar… tenzij werd onthuld dat er met die bloedtesten van lang geleden, die aantoonden dat Ridge de zoon van Massimo was, was geknoeid… misschien zelfs door Sheila zelf!

Vetgedrukte sheila massimo Aaron Montgomery

Het verleden van Sheila en Massimo zou het heden van Ridge volledig kunnen herschrijven.

Meer: De ander bruiloft crasher we hopen dat het verschijnt

Bedenk dat de tests die Ridge’s vaderschap ‘bewezen’ pas in 2001 werden gedaan, in tegenstelling tot toen hij werd geboren. En hoewel Sheila op dat moment niet op het doek stond, betekent dat niet dat ze niet naar de stad kon zijn geslopen. Waarom? Om de Forresters in het algemeen en ex-man Eric in het bijzonder te straffen door iets af te pakken waar hij veel van hield, zoon Ridge!

We weten al dat Sheila zogenaamd een dochter had – Diana – met de scheepsmagnaat. Misschien is ze echt bevallen van een tweeling, wat betekent dat Finn ergens een zus heeft! (Natuurlijk, dit zou ook dat hele Ridge-kisses-Bridget “ding in een nieuw licht werpen, maar hey, ongelukken gebeuren … toch?)

Dus wie denk je dat de vader van Finn zal worden? Klik op de opmerkingen met je theorieën – of gewoon om ons te vertellen hoe off-base je denkt dat die van ons zijn – en bekijk dan de nieuwe fotogalerij hieronder waarin we de schijnwerpers op enkele van Sheila’s meer memorabele momenten!