Bold & Beautiful Aluin: Joe LoCicero’s vrouw Gina Rodriguez is zwanger en verwacht eerste baby


Dit gezin van twee staat op het punt nog een klein beetje meer te groeien.

We wilden even de tijd nemen om te verzenden The Bold and the Beautiful alums Joe LoCicero (ex-Vinny) en zijn vrouw Gina Rodriguez (ex-Beverly) een dikke proficiat – het paar verwacht hun eerste kind samen! Op zaterdag 30 juli vierde Rodriguez haar 38e verjaardag en nam die dag om het spannende zwangerschapsnieuws te onthullen.

De voormalige soapactrice deelde een prachtige video op Instagram met LoCicero, zoals originele audio van The Creating Wonders verklaarde: “Iedereen kan je willen, maar liefde is anders als iemand je echt waardeert”, en het bevatte tedere momenten tussen de twee in de aanloop naar de grote onthulling toen Rodriguez de positieve zwangerschapstest ophield.

Andere voormalige dagsterren kwamen naar buiten om het gelukkige paar hun best te sturen, waaronder Een leven om te leven’s Tika Sumpter (ex-Layla), die zei: “Gefeliciteerd”, evenals Leidend licht’s Brittany Snow (ex-Susan), die juichte: “Yay my love! Zoveel liefde voor jou drie.”

Meer: Grote onthulling op Hallmark’s Chesapeake Shores

Diezelfde dag plaatste LoCicero een foto van zijn mooie vrouw samen met een speciaal verjaardagsbericht: “Waar je ook gaat, mijn hart volgt. Gelukkige verjaardag mijn godin.”

Over een dag om nooit te vergeten gesproken! Nogmaals, we sturen ze allebei ons uiterste best terwijl ze aan hun reis naar het ouderschap beginnen.

Deze twee waren niet de enige voormalige dagsterren die onlangs babynieuws deelden … De jongeren en de rustelozen lieverd Kelli Goss (ex-Courtney) en haar man Justin Wilmers verwelkomden hun eerste kind sameneen prachtige babyjongen.

Dit lijkt het perfecte moment om onze galerij hieronder vol met andere te bekijken soapsterren en hun echte kinderen.