Bold & Beautiful: Amber van Adrienne Frantz en Deacon van Sean Kanan weer bij elkaar


Sean Kanan’s Deacon Sharpe ging in een konijnenhol van romantiek met de beruchte Sheila Carter en hij kan dat liefdevolle gevoel nog steeds niet van zich afschudden, maar met zijn geliefde rug achter de tralies, wordt het binnenkort tijd voor de hervormde oplichter en restaurateur om verder te gaan. . Misschien wordt het een knaller van Bold & Beautiful’s voorbij die zijn aandacht trekt…

Tenzij Deacon alles op het spel zet om Sheila uit de gevangenis te bevrijden, heeft hij binnenkort een nieuwe liefdesbelang nodig… of afgezien daarvan, een nieuwe verhaallijn op Vet en mooi.

Veel fans hebben een beroep gedaan op de soap om de (inmiddels volwassen) zoon van Deacon, Little D / Eric, terug te halen, die nu volwassen zou zijn en een goudmijn aan plotmogelijkheden zou bieden.

Little D, zoals hij bekend staat, kreeg de naam Eric Forrester III van Amber Moore, die hem voor een tijd als haar eigen kind doorgaf toen haar kind met Rick Forrester bij de geboorte stierf. Het kind, wiens moeder de neef van Amber was, Becky Moore, belandde uiteindelijk bij zijn vader, Deacon, en Macy, die zijn bijnaam veranderde in Eric Sharpe en hem de bijnaam Little D gaf. Nadat Macy stierf, hielp Amber Deacon met de jongen voordat hij werd gestuurd. om bij zijn grootouders, Joe en Tilly Moore, te gaan wonen.
Macy Deacon Kleine Eric Amber B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric liegt tegen Quinn en gaat seks hebben met Donna

Toen Eric weer opdook, was het in Genoa City, waar Amber in contact kwam met Daniel Romalotti Jong & Rusteloos. De jongen logeerde bij Ambers moeder, Tawny, en stal haar creditcard om naar GC te gaan nadat hij dagen alleen was gelaten. Amber en de 11-jarige gingen op pad, waarna ze hem op een school in het zonnige Californië plaatste.

Dus we vragen je: nu Deacon eindelijk zijn leven – en zijn relatie met Hope – weer op de rails heeft, wie kan er dan beter komen om het op de meest vermakelijke manieren op zijn kop te zetten dan zijn zoon? En met hem, de vrouw die Dollar Bill ooit probeerde te vermoorden, en die tussen Liam en Hope kwam toen ze beweerde dat haar ongeboren kind van hem was (het was Marcus’) – Amber Moore. We kunnen geen potroerder bedenken die we meer zouden willen inhalen.

Het blijkt dat Deacon en Amber (of in ieder geval hun portretten) elkaar onlangs kruisten Jong & Rusteloos’ 50-jarig jubileumshindig, waar ze allebei aanwezig waren om het drama overdag en hun rol in de nalatenschap ervan te vieren.

Adrienne Frantz, die op beide Amber speelde Vet en mooi En Jong & Rusteloosging naar sociale media om een ​​reeks foto’s te plaatsen van de ontmoeting met Kanan, evenals haar man Scott Bailey en Ashley Jones, die speelden B&B’s Bridget en Y&R’s Megan.

Moore gaf haar voormalige co-ster “een beetje Sean Kanan-liefde”, merkte op: “We hebben een geschiedenis gehad met Amber en Deacon”, en vroeg haar volgers: “Wie mist dit paar?”

Vet en mooi fans reageerden natuurlijk enthousiast op de plagerij van een Deacon / Amber-rematch, waaronder een die zich voorstelde dat de intrigant opdook in een snikwaardige cliffhanger op vrijdag.

Wil je Deacons verleden opnieuw bekijken met de terugkeer van Amber en Little D/Eric? Laat ons uw verhaalideeën voor hen weten in het opmerkingengedeelte.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 7 – 11 juni 2021

Mis het niet om Frantz, Kanan en meer op de foto te zien Vet en mooi sterren en hun echte partners in de onderstaande galerij.