Bold & Beautiful Baby Killian van Alum Adrienne Frantz terug in ziekenhuis met hoge koorts


De uitgeputte mama en haar kleintje waren terug bij de dokter nadat ze uit het ziekenhuis waren ontslagen.

Een dag nadat het nieuws bekend werd dat Adrienne Frantz nam haar 11 weken oude zoon, Killian, naar de eerste hulp met hoge koorts, komt er een update van de uitgeputte moeder van drie die, nou ja, een beetje verontrustend is. De Vet en mooi en Jong & Rusteloos Alum, die Amber Moore speelde in beide soaps, onthulde dat ze na een vermoeiende 12 uur in het ziekenhuis te hebben doorgebracht … ze naar huis werden gestuurd. Alleen Killian was niet beter…

Frantz legde in haar laatste update-bericht op Instagram uit dat de baby enkele resultaten kreeg – “een superhoog aantal witte bloedcellen” – maar schijnbaar geen echte antwoorden, ondanks dat Cedars-Sinai ze naar huis stuurde.

Meer: B&B-fans verzetten zich tegen “Bridge” als lotsbestemming

Thuis bleven de koortsen, die ze eerder als “heel hoog” beschreef voor een 11 weken oude, de hele nacht en de volgende dag, en Frantz bevond zich bijgevolg met de kleine terug bij de dokter.

De arme mama, die een hashtag ‘niet slapen’ aan haar bericht heeft toegevoegd, is ongetwijfeld weggevaagd en bezorgd. Naast een foto van cutie-patootie Killian, deelde Frantz het gevoel: “Ik hoop dat hij snel beter wordt !!” Wij ook!

Ondersteunend Vet en mooi sterren, Ashley Jones (Bridget), Jennifer Gareis (Donna) Katherine Kelly Lang (Brooke) en John McCook (Eric) waren aanwezig in de reacties om haar te bedanken voor de update en om hun hoop uit te spreken voor een snel herstel voor de baby. McCook plaatste liefjes: “Armen om jou en je baby …”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope Tells Liam The Truth About Vinny's Death Needs to Come Out

Meer: Tanner Novlan praat over de wederopstanding van Finn

Ik hoop dat de volgende update zal zijn goed nieuws en dat deze geweldige mama en haar kleintje binnenkort rustig kunnen uitrusten.

niet missen De populairste rode-loperlooks van Michelle Stafford, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.