Bold & Beautiful: Bill bekent dat hij Vinny’s dood heeft verdoezeld


Hope komt Bills kantoor binnen en hij realiseert zich dat ze alleen is. Hij buldert: ‘Waar is Liam? Waar is mijn zoon?!” Als ze geen antwoord geeft, wordt hij boos op haar. Hope geeft toe dat Liam alleen wilde dat Bill geloofde dat hij het politiebureau verliet… hij zit nu in hechtenis. Bill snauwt: “In hechtenis?! Heeft mijn zoon bekend?” Hope vertelt hem dat de geheimen en leugens Liam vermoordden, als hij denkt dat hij er overheen had kunnen gaan, dan kent hij zijn zoon helemaal niet. Bill vraagt ​​hoe ze hem dit kon laten doen. Hope snauwt: “Hoe kon je?” Ze wijst erop dat hij de hele zaak heeft georkestreerd – het is zijn schuld dat Liam achter de tralies zit!

Meer: Zal Carter voor iemand vallen die totaal onverwacht is?

Bill beweert dat Liam in de gevangenis zit omdat Hope hem ervan heeft overtuigd te doen wat was Rechtsaf. Hope schreeuwt dat Bill de situatie erger heeft gemaakt door Liam in de auto te gooien en weg te rijden. Als ze haar man verliest en haar kinderen hun vader, zal ze hem nooit vergeven! Bill vraagt ​​zich af of ze zichzelf ooit zal vergeven – heeft ze haar ziel gereinigd?! Hij zweert Liam niet één nacht in de gevangenis te laten doorbrengen. Bill zal het doen wat dan ook het kost om Liam thuis te krijgen met haar en zijn meisjes.
Hope, Bill regelt B&B

Meer: Geliefde zeep dierenarts dood op 87

Op het politiebureau vraagt ​​Baker zich af of Liam meewerkt, aangezien hij suggereert dat hij details achterhoudt van de avond dat Vinny stierf. Hij heeft een zesde zintuig ontwikkeld voor wanneer iemand niet komt opdagen. Baker vraagt ​​zich af of er iets is dat de dynamiek van de zaak kan veranderen. Hij waarschuwt Liam dat hij, door relevante informatie achter te houden, het alleen maar erger maakt voor zichzelf en degenen die van hem houden en om hem geven. Liam geeft toe dat het verkeerd was dat het zo lang duurde om het ongeval te melden, maar hij kan nu niets meer veranderen aan die nacht. Baker mijmert dat de Liam Spencer die een vluchtmisdrijf verdoezelde niet samengaat met de Liam Spencer die iedereen kent. ‘Is er nog iets anders aan die nacht die je tegenhoudt?’ Terwijl Baker hem vertelt dat zijn versie van de gebeurtenissen niet klopt, flitst Liam naar de betreffende nacht. Liam houdt vol dat het enige dat telt is dat hij die avond achter het stuur zat. “Je hebt je man.”
Plaatsvervangend Baker, Liam verhoor B&B

In de hut vertelt Brooke aan Ridge dat ze een spadag heeft gepland voor Hope en Liam. Hij zou het fijn vinden als de kuurdag voor hen was. Ze plaagt dat hij heeft betaald voor de cadeaubon. Ridge vertelt haar dat Steffy en Finn een jongen krijgen en enthousiast: “Is dat geen geweldig nieuws?!” Brooke roept uit: “Ja! Ik kan het niet geloven.” Ze vindt dat ze een speciale avond moeten plannen voor Hope en Liam, en Steffy en Finn. Ridge vraagt ​​zich af of dit ook haar vriend, Bill Spencer, omvat. Brooke denkt dat het het beste is dat ze het verleden achter zich laten en verder gaan. Ze kletsen en omhelzen elkaar over dingen die eindelijk goed zijn voor hun kinderen.
Brooke, Ridge Cabin B&B

Meer: Zullen Steffy en Finn ontsnappen aan het moorddrama?

Hope keert terug naar huis en ziet dat Brooke bloemen uit de tuin rond haar hut plaatst. Ze ziet dat er iets mis is en vraagt ​​Hope om met haar te praten. Hope vraagt ​​of ze zich de nacht herinnert dat Liam haar kuste, en Bill was daar ook. Bill vroeg Liam om te rijden omdat hij een paar drankjes had gedronken. Het was de nacht dat Vinny werd overreden. Brooke mijmert dat ze nog steeds niet weten wie het gedaan heeft. Hope legt uit dat ze dat nu doen – de persoon bekende. Brooke vraagt ​​zich af hoe ze dit weet. Hope weet het omdat de persoon die achter het stuur zat haar vertelde: het was Liam. Brooke hapt naar adem en grijpt naar haar hoofd. Ze roept uit dat Liam zoiets nooit zou doen; “Een vluchtmisdrijf?!” Hope zegt dat de weg donker was en legt uit dat het schuldgevoel hem de das om had gedaan. Ze is er trots op dat hij het juiste heeft gedaan door naar voren te komen, maar haar hart was verbrijzeld om hem in handboeien te zien. Het spijt Brooke zo.
Brooke overstuur hut B&B

Op het politiebureau dringt Bill binnen, ondanks de protesten van Baker. “Laat me met mijn zoon praten of…” zegt Baker, “Of wat?” Bill gebruikt zijn manieren. Baker geeft ze vijf minuten. Liam vertelt Bill dat dit de enige manier was, die Bill betwist. Hij is doodsbang voor Liam en is van plan te bekennen, zodat hij vrijuit gaat. Liam stelt: “Dat gebeurt niet.”
Liam, Bill kibbelen gevangenis B&B

Meer: Hallmark’s Christmas in juli heeft een B&B-twist

Ze debatteren over wie van hen een misdaad heeft gepleegd. Liam brengt de naam van zijn vader er niet in… ooit. Will is van hem afhankelijk en Liam heeft hem nodig om voor Hope, Beth en Kelly te zorgen. “Zeg me dat mijn familie op je kan rekenen.” Bill vindt dat Liams familie erop moet kunnen rekenen hem. Hij staat niet toe dat zijn zoon één minuut in de gevangenis zit vanwege die gedegenereerde, Vinny. Baker komt terug om Liam mee te nemen en Bill blaft: “Stop!” Bill onthult dat hij met Liam in de auto zat en dat de enige misdaad die hij beging, was dat hij ze wegreed van de plaats delict. “Je sluit me op en laat mijn zoon vrij gaan!”
Plaatsvervangend Baker, Bill verhoorkamer B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Plaatsvervangend Baker raakt gefrustreerd met Liam en Bill.

Bekijk foto’s van soappersonages die in de gevangenis zouden moeten zitten in de galerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.