Bold & Beautiful: Bill dekt de dood van Vinny af


Aan de kant van de weg hapert Vinny naar adem als Liam en Bill naast hem hurken. Liam zegt tegen Bill dat dit de vriend van Thomas is… degene die de testresultaten heeft veranderd. Bill kijkt peinzend. Liam verzekert Vinny verwoed dat hij hem niet heeft gezien en dat ze hem zullen helpen. Hij vertelt zijn vader dat ze het alarmnummer moeten bellen. Vinny probeert iets te zeggen, maar kan niets zeggen, gaat dan bewusteloos of sterft. Liam snakt naar adem: “Oh mijn God!” en valt flauw. Bill sluit Liam weer in de auto, haalt een telefoon van Vinny’s persoon, stapt weer in de auto en rijdt weg.
arme Vinny dode B&B

Uiteindelijk stopt Bill, legt Vinny’s telefoon onder de autoband en rijdt eroverheen om hem te verpletteren. Hij raapt het dan op en gooit het in de vallei. Als Bill weer in de auto stapt, komt Liam naar hem toe en stamelt: Wat is er aan de hand? Waar is Vinny? ” Bill zegt dat hij dood is. Liam wil terug voor hem; ze kunnen hem daar niet achterlaten, bovendien was het een ongeluk. Bill stelt dat hij zijn zoon moet beschermen; Liam had een motief om hem te vermoorden – hij haatte Vinny! Liam protesteert, maar Bill staat hem niet toe om de gevangenis in te gaan of zijn hele toekomst hierdoor te verliezen. Hij zegt: “Niemand zal ooit weten wat er is gebeurd.”

Meer: Heeft Wyatt * nog een * lang verloren halfbroer?

In de hut vertelt Brooke Hope dat het de bedoeling is dat zij en Liam samen zijn. Hope waarschuwt haar om niet voorop te lopen; ze zijn nog niet bij elkaar. Brooke ziet het licht aan het einde van de tunnel en is enthousiast over haar dochter die naar een ander hoofdstuk verhuist. Brooke gelooft dat de kus iets is om op voort te bouwen. Hope maakt zich zorgen of ze zichzelf in de spiegel kan kijken, maar ze heeft ook hoop. Ze gaan over Liam’s onbezonnenheid. Hope wijst erop dat Steffy zwanger zou kunnen zijn van het kind van haar man, terwijl Brooke berispt dat het gewoon een vergissing was.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn beveelt Eric om Donna uit hun leven te verwijderen

Meer: Pasen was bitterzoet voor be & be-ster

Brooke spoort haar dochter aan om van de kus de eerste stap naar een toekomst samen te maken. Op dat moment krijgt Hope een sms van Thomas om haar te laten weten dat Vinny op borgtocht vrij is. Brooke zegt dat Vinny op de een of andere manier zal moeten boeten voor wat hij heeft gedaan. Hope wil niet praten over Vinny en belooft positief te blijven over Liam. Brooke is ervan overtuigd dat ze nog lang en gelukkig zullen zijn.
Brooke nog lang en gelukkig B&B

Meer: Nieuwe teasers voor When Calls the Heart

In het ontwerpbureau van Forrester voelt Zoe zich een beetje schuldig over het verrijken van het drankje van Parijs met buiktonic. Quinn snauwt dat het onschadelijk is, maar grinnikt dat Zende een oorvol zal krijgen. Zoe geeft toe dat het fijn is om een ​​vriend te hebben die haar niet zal beoordelen. Ze glimlacht om de smoothie die de avond van haar zus met Zende een domper maakt. Quinn voelt dat Paris in het leven van Zoë wordt gedrukt en spoort haar aan om zich niet langer schuldig te voelen. Zoe denkt dat Quinn misschien gelijk heeft en Paris heeft een herinnering nodig dat ze toch niet zo perfect is. Ze vertelt Quinn dat ze haar zus had gevraagd om te vertrekken, maar in plaats daarvan besloot ze zich in te zoomen en haar kantoor daar naast Zende te vestigen. Misschien is het oké dat ze een beetje wraak krijgt.

Meer: Zal er een wending zijn in de dood van Vinny?

In het Forrester-herenhuis is Zende welsprekend over de naam van Parijs naar de stad van de liefde, net op het moment dat ze begint te merken dat er iets mis is. Haar maag maakt geluid en ze mijmert dat ze hongeriger moet zijn dan ze dacht. Zende gaat verder over het menu dat hij heeft gepland en besluit er een paar selfies van te maken. Paris ‘buik brult en squelches, tot haar grote ergernis. Terwijl de geluiden aanhouden, vraagt ​​Zende of het goed met haar gaat. Parijs heeft geen idee wat er aan de hand is. Zende plakt op een grijns; ‘We negeren het gewoon. Kom op, laten we erin graven. ” Naarmate de avond vordert, wordt Parijs steeds meer gekrenkt. Zende zegt dat ze zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Haar maag bult. Zende voegt eraan toe: “Bij nader inzien …” Paris, radeloos, verontschuldigt zich bij Zende, maar ze moet vertrekken. Hij kijkt toe terwijl ze de deur uit vlucht.
Parijs gekrenkt buikje B&B

Lees ook:  Wat is er mis met Hope Logan op Bold and Beautiful?

Volgende The Bold and the Beautiful​ Hope heeft bedenkingen bij haar scheiding

Uitchecken Vet en mooi komen en gaan in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus