Bold & Beautiful: Bill en Liam maken ruzie over het verbergen van Vinny’s dood


Bij Bill thuis, Liam kwelt en tekeert tegen zijn vader over het feit dat hij hem in zijn auto heeft gegooid nadat hij Vinny had vermoord. Hij huilt: “Weet je wat je deed ?!” Bill weet precies wat hij deed – hij beschermde zijn zoon. Liam roept dat ze de politie moeten bellen; hij moet ze vertellen wat hij heeft gedaan. Bill, apoplectisch, brult dat ze nooit zullen geloven dat het een ongeluk was! Hij beveelt Liam om naar boven te gaan en te douchen; Vinny’s DNA kan overal op hen liggen. Liam staat erop dat hij naar de politie moet. Bill schreeuwt tegen hem over de gevolgen voor zijn gezin en brult dat ze hier samen in zitten. “Ga nu naar boven en ga douchen!”
Bill beveelt Liam om B&B te douchen

Meer: Joe LoCicero neemt afscheid van B&B

Na de douche begint Liam weer te protesteren als Bill hun kleren inpakt en ze ‘bewijs’ noemt. Bill bespreekt de redenen om de autoriteiten niet te bellen, maar Liam vindt dat hij moet bellen. Bill weet dat het onbedoeld was, maar niemand anders gaat het kopen. Hij heeft hem daar vandaan gehaald om hem te redden van een leven achter de tralies. Liam weet niet wat er door zijn hoofd gaat, maar hij heeft het verpest! Bill beschermt zijn zoon, hij kan hem niet verliezen. Liam schudt zijn hoofd.
Liam kwelt B&B

Terwijl ze rondscharrelen, merkt Bill op dat er nog geen nieuws is over Vinny’s dood. Hij vertelt Liam dat ze het lichaam niet meteen kunnen identificeren – hij pakte zijn portemonnee en telefoon. Hij mompelt: “Ik moet nog steeds van de auto af.” Liam kan dit niet geloven; hij maakte het nog erger! Hij kan er niet mee leven en kan het ook niet verborgen houden. Bill intonen: “Je kunt het een ziel niet vertellen.” Hij zal dit begraven en laten verdwijnen. “Wat ik ook moet doen, ik zal het doen.” Liam kwelt zich. Bill herhaalt dat ze hier nu in zitten en dat er geen omkijken meer is.

Meer: Zal er een wending zijn in de dood van Vinny?

Bij de hut heeft Thomas Douglas teruggebracht naar Hope. Ze vraagt ​​of ze het naar hun zin hebben gehad in de film. Thomas bevestigt dat ze dat hebben gedaan en vraagt ​​of ze zijn sms heeft gekregen dat Vinny op borgtocht vrij komt. Hope deed het, en hoopt dat hij geen problemen meer zal veroorzaken. Thomas heeft spijt dat hij Vinny in hun leven heeft gebracht en meldt dat hij hem van zijn telefoon en zijn leven heeft geblokkeerd. “In alle opzichten en doeleinden, Vinny is dood voor mij.”

Meer: Wanneer roept de hartspoilers

Praat gaat over Liam’s bezoek. Hope legt uit dat het goed was en dat ze zich op haar gemak voelt in de wetenschap dat hij er altijd zal zijn voor haar en de kinderen. Thomas vraagt ​​zich af of ze Liam heeft vergeven. Hope is er nog niet, maar ze gaan morgen samen lunchen. Thomas voelt dat ze zal weten wat er goed in haar buik zit en dringt er bij haar op aan dat te vertrouwen. Ik hoop Thomas te bedanken voor het feit dat hij zo attent is en niet probeert te profiteren van de situatie. Thomas is die vent niet meer. Hij zal het volledig accepteren als ze Liam wil, maar zal er altijd voor haar zijn.
Hope heeft het over Liam B&B

In het ontwerpbureau van Forrester discussiëren Zoe en Quinn over de vraag of ze zich schuldig moet voelen over het verfrissen van Paris’s drankje. Op dat moment komt Parijs binnen. Zoe mijmert: “Zo snel terug?” en vraagt ​​hoe haar date ging. Haar zus betreurt dat Zende een mooie avond heeft opgezet en dat ze het verpest heeft. Ze denkt dat ze een maagzweer heeft. “Waarom overkomt mij dit?” Quinn krimpt ineen en grijnst in Zoe’s richting.
Quinn lacht Paris B&B

Meer: Hilarisch! De fatale fout in Bill’s doofpot

Nadat Paris is vertrokken, maakt Zoe zich zorgen dat ze achter haar aan moet gaan, maar Quinn verzekert haar dat het goed komt. Zoë kan het niet helpen, maar voelt zich slecht. Quinn herinnert haar eraan dat Paris een beetje wraak verdiende en grapt: ‘Sms me als er iets explosiefs gebeurt’, terwijl ze weggaat. Al snel keert Parijs terug. Ze vertelt Zoe dat haar maag nog steeds niet tot rust is gekomen. Haar zus vraagt ​​wat Zende had gepland. Paris beschrijft hoe hij de avond rond haar naam plande en betreurt hoe Zende haar rommelende geluiden probeerde weg te lachen, maar het was niet vernederend. Ze hebben misschien zelfs hun relatie naar de volgende stap gebracht. Ze vermoedt dat hij haar niet meer wil zien. Het spijt Zoe. Opeens krijgt Paris een sms’je van Zende met hartjes. Ze vermoedt dat het toch niet zo erg was. Zoe zucht.
Parijs maakte B&B van streek

Volgende The Bold and the Beautiful​ Hope maakt zich zorgen als Liam hun lunchafspraakje mist

Bekijk de schattige foto’s van soapsterren en hun echte kinderen in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus