Bold & Beautiful Bloopers van de huisvideo’s van Don Diamont en zijn vrouw


De soap hunk trekt het gordijn terug voor het maken van de homevideo’s van zijn en vrouw Cindy Ambuehl – met hilarisch effect.

Als je volgt Vet en mooi hoofdrolspeler Don Diamont en zijn echte hoofdrolspeelster, vrouw Cindy Ambuehl, weten op Instagram al hoeveel plezier ze hebben met hun homevideo’s. Of in ieder geval jij gedachte je wist hoeveel plezier het stel met hen heeft. In een nieuwe clip onthulden ze achter de schermen bloopers van hun shoots die net zo hilarisch zijn als de afgewerkte producten.

Zoals je hieronder zult zien, probeert Bill’s portrettist het ene moment op zijn plaats te komen met het geliefde vierbenige familielid Ezey, en het volgende moment fladdert de mevrouw in een rij. En laat ons niet eens beginnen over het segment waarin we zien hoe waanzinnig fout het kan gaan als ze hun beruchte Sign Bitch-segmenten opnemen!

Ons favoriete deel moet echter die zijn waarin Diamont, die zich sinds zijn soapdebuut als Carlo op het scherm aan het strippen is Dagen van ons leven – en uiteraard, als Brad op The Young and the Restless – reageert niet alleen op een scène zonder shirt, maar ook op een scène zonder broek door te grappen: “Ik ben het beu om geobjectiveerd te worden.”

Ha – zeker. Zelfs zijn betere helft moest daarbij LOL!

Meer: De relatietijdlijn van Don Diamont en Cindy Ambuehl

Bekijk de potentiële sitcom-sterren hierboven losgesneden en bekijk vervolgens de onderstaande fotogalerij met meer Vet en mooi castleden en hun echte liefdes.