Bold & Beautiful: Brooke beschuldigt Taylor ervan te proberen tussen Liam en Hope te komen


In Steffy’s ziekenhuiskamer verzekert Liam haar dat alles goed komt. Ze doet pijn omdat ze zich niet kan herinneren dat ze is neergeschoten. Liam zegt dat het belangrijk is dat ze veilig is en dat haar familie daar is. Ze raakt zijn arm aan, “Mijn man.” Liam praat met haar over beter worden en naar huis gaan. Steffy knikt — samen naar huis; de twee van hen. Plotseling herinnert ze zich hun dochter, Kelly, en wil haar zien.

Meer: AMC-aluin in Hallmark’s May-films

In de wachtruimte vertelt Taylor Brooke dat Steffy’s geheugenverlies een coping-mechanisme is. Brooke vraagt ​​om opheldering. Taylor legt uit dat ze niet de middelen heeft om met Finns dood om te gaan. Brooke wil zich niet bemoeien met Steffy’s behandeling, maar kan niet hebben dat ze Liam haar man noemt. Taylor en Ridge herinneren de blondine eraan dat Steffy op dit moment erg kwetsbaar is. Sheila neemt het heen en weer. Ridge vertelt Brooke dat ze zijn dochter moeten laten genezen.
Brooke, Sheila, Taylor, Ridge maken ruzie over B&B

Meer: Kimberlin Brown praat over Sheila’s toekomst

In de kamer vertelt Steffy Liam dat ze hun gezin thuis bij elkaar wil hebben. “Alleen wij drieën.” Liam stamelt dat hij niet zeker weet of dat een goed idee is. Ze staat erop Kelly te zien. Liam zal haar gaan halen, maar herinnert haar eraan dat Bridget zei dat ze niet moesten overhaasten.

Liam gaat naar Hope in de hal en vertelt haar dat Steffy Kelly wil zien. Hope vraagt ​​of ze Finn of Hayes noemde. Liam antwoordt: “Nee.” Ze moet de herinnering aan Finn en alles wat daarbij komt kijken verdringen. Hij hoopt dat het zien van Kelly haar zal aarden en haar zal helpen een connectie te maken. Liam probeert het juiste te doen. Hope verzekert dat ze allemaal het beste willen voor Steffy. Liam bedankt haar voor haar begrip en steun. Hij kust haar en gaat. Hope kijkt naar Steffy die slaapt.

In een zithoek houdt Brooke vol dat ze niet suggereert dat ze de kamer binnenstormen en Steffy over Finn vertellen, maar haar in een waanwereld laten leven helpt ook niet – hoe zit het met Hayes?!?! Ridge vraagt ​​haar om Steffy een kans te geven om te herstellen terwijl Taylor haar overlevingsreactie uitlegt. Op een bepaald niveau moet ze weten dat Finn is overleden – ze heeft het misschien zelfs zien gebeuren. Brooke mompelt over haar fixatie op Liam. Ridge denkt dat dit gaat over hoeveel ze van Finn hield. Sheila onderbreekt: ‘Dat deed ze. Heel veel.” Taylor zegt dat Steffy een veilige plek nodig heeft en op dit moment is dat Liam.
Taylor, Ridge, Brooke, Sheila ziekenhuis B&B

In de ziekenhuiskamer van Steffy vertelt Hope haar dat ze ze behoorlijk heeft laten schrikken. Steffy is verbaasd over haar bezorgdheid, aangezien ze niet altijd met elkaar overweg kunnen. Ze wil gewoon naar huis met Kelly en Liam. “Onze kleine familie.” Hope weet dat Steffy de reputatie heeft onverschrokken en dapper te zijn, maar het is mogelijk om sterk en bang te zijn. “Je kunt dit onder ogen zien, ik weet dat je het kunt.” Hope vervolgt: “Ik heb je maar één belangrijk ding te vertellen.”
Hope, Steffy ziekenhuis B&B

In de wachtruimte vraagt ​​Ridge aan Brooke om geduld te hebben en Steffy te laten genezen. Sheila vraagt ​​Taylor of ze denkt dat ze dat zal doen. Taylor wijst erop dat de scans geen significant fysiek trauma vertoonden; het geheugenverlies is psychologisch. Brooke rookt: “Hoe helpt het leven in deze fantasie haar dan?” Taylor hapt naar adem, “Wat?” Ze legt uit dat Liam een ​​veilige plek is en dat altijd voor haar is geweest. Ze hebben een diepe, blijvende liefde voor elkaar. Als psychiater vraagt ​​ze zich af of dit een teken is dat Steffy haar ware liefde voor Liam onderdrukt. Brooke kneep haar ogen tot spleetjes.

In Steffy’s kamer vraagt ​​Hope zich af wat Steffy zich herinnert van voor de nacht van de schietpartij. Steffy herinnert zich haar huis, haar familie – Liam en Kelly. Hoop komt dichterbij. ‘Dat is eigenlijk wat ik wil dat je weet. Je familie is zoveel groter dan dat.” Ze zijn er allemaal voor haar en zullen haar hier doorheen helpen. Steffy weet het – Liam zei dat hij haar niet zal verlaten. Hope werpt haar ogen naar beneden en verzekert haar opnieuw dat ze dat zullen doen alle wees erbij. Steffy heeft alleen haar dochter en man nodig. Op dat moment komt Liam binnen met Kelly (gespeeld door Sophia Paras McKinlay). Steffy’s ogen worden groot van verwarring. “Je bent zo groot geworden!” Het kind rent naar haar toe en Steffy houdt haar vast terwijl ze zegt: “Ik kan niet wachten om thuis te zijn bij ons gezin.”
Kelly, Steffy B&B

Meer: Foto’s: Jacqueline Wood’s verjaardagsweekend met manlief

In de wachtruimte kijkt Sheila naar een foto van zichzelf met Finn en Hayes op haar telefoon en begint te vechten met Steffy in het steegje en naar Finns lichaam dat in het steegje ligt. Ridge doet mee en stelt voor dat ze moet vertrekken. “Zodra Steffy zich iets herinnert, laat ik het je weten.”

Meer: Katherine Kelly Lang’s schattigheid overlaadt foto’s

Elders blijft Brooke kibbelen met Taylor over het achterlaten van Steffy in het ongewisse. Ze weet dat ze niet wil dat haar herstel tegenslagen krijgt, maar dit is krankzinnig. Taylor gebaart naar Brooke: “Nee, deze is gek!” Het is te vroeg en te gevaarlijk om haar de waarheid te vertellen. “Ik zal het niet toestaan.” Brooke waarschuwt haar dit geen probleem voor hen te maken. Taylor wijst erop dat zij niet degene is die er een probleem van maakt. Brooke antwoordt: “Echt? Ik denk dat je.” Ze beschuldigt Taylor ervan de situatie te gebruiken om een ​​wig te drijven tussen Liam en Hope.

Meer: Krista Allen waarschuwt voor explosie in het verschiet

In de ziekenhuiskamer vertelt Steffy Kelly dat ze tranen van geluk huilt. Ze miste haar zo erg. Liam vertelt over het ophangen van alle foto’s die ze voor haar moeder in huis heeft gemaakt als ze thuiskomen – maar ze moet langer in het ziekenhuis blijven. Hope denkt dat het bezoek van Kelly haar humeur heeft geholpen. Steffy vertelt haar dat ze graag wat tijd alleen zou willen hebben met haar dochter en haar man. Hope vraagt: “Dus je wilt dat ik ga?” Liam vertelt haar dat hij er zo is. Hoop verlaat. Steffy bedankt Liam voor zijn aanwezigheid. ‘Er is geen plaats waar ik liever zou zijn,’ zegt hij tegen haar. Kelly en Steffy uiten hun liefde en dan zegt Steffy tegen Liam: “Ik hou van je.” Liam antwoordt: “Ik hou ook van jou.” Ze glimlachen allemaal terwijl Hope door het glas in de deur kijkt.

Meer: Chicago Fire Shocker: Violet & Hawkins bedreigd

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor staat haar mannetjeSheila’s angst schiet omhoog.

Kijk terug op de liefdes van Steffy Forrester in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.