Bold & Beautiful: Brooke en Taylor? Krista Allen spreekt fanhaat aan


Kunnen we niet gewoon met elkaar opschieten? Blijkbaar niet…

Als het gaat om de wereld van The Bold and the Beautiful, er zijn “Tridge” -fans en er zijn “Bridge” -fans, en soms lijkt het alsof de twee elkaar nooit zullen ontmoeten. Dat is allemaal goed en wel totdat kijkers elkaar en de acteurs gaan aanvallen. Want helaas, zoals we allemaal weten, kan fandom plus internet maar al te vaak veranderen in een giftige brouwsel van tegengestelde kanten en zeer boze stemmen.

Meer: Carter’s leven staat op zijn kop

Krista Allen begrijpt de opdracht om Taylor tot leven te brengen, net zoals ze de risico’s begrijpt die ermee gepaard gaan en de woede die het werk van haar en haar mede-sterren kan oplopen. Ze heeft zich eerder uitgesproken over de giftigheid tussen tegenover elkaar staande fans, maar deze keer probeerde ze een andere tactiek om de zaken te kalmeren.

“Acteurs worden betaald om zich te kleden en menselijk leven te blazen in een personage met een script”, tweette ze, om “tegengestelde standpunten en historische perspectieven op te wekken die het publiek zal liefhebben of haten op basis van zeer persoonlijke overtuigingen van wat ‘goed of fout’ is. ‘”

Allen begrijpt dat fans dezelfde scène kunnen bekijken en tot twee kunnen komen helemaal verschillende conclusies over wat er is gebeurd en wie de schuldige was. Dat is begrijpelijk, tweette ze in een andere reactie, omdat “beide partijen een evenement anders zullen zien – altijd. Maar als jullie elkaar of ons aanvallen, is het super stom.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: wat er daarna gebeurt tussen Brooke en Taylor

Overeengekomen!

“Mijn taak is letterlijk om de ene kant blij te maken en de andere kant gek”, voegde ze eraan toe. Vervolgens grapte ze: “Natuurlijk krijg ik dit jaar een enorme bonus!”

Maar soaps kijken zou meer moeten zijn als wroeten voor je favoriete sportteam, in plaats van de menselijkheid van de andere kant te verscheuren, of dat nu de acteurs of personages zijn. OK, misschien is de sportmetafoor niet de beste, gezien hoe verhit Dat kan krijgen… Maar het punt is, dit moet leuk zijn!

Zie in feite Allen’s eerste post hierboven die het hele gesprek op gang bracht. Acteurs spelen verkleedpartij – punt uit!

Toen een fan erop wees hoe saai het zou zijn als Brooke en Taylor beste vrienden waren die foto’s zouden maken aan de bar, was Allen het daar volledig mee eens en schreef dat het “niet het echte leven is” en dat “ik wil dat iedereen er meer plezier mee heeft.”

Dus ja, misschien haat je Taylor en Steffy en Thomas en wil je dat ze uit de buurt blijven van Ridge en Hope en Brooke overlaten aan haar huwelijk. Of misschien kun je Brooke of Hope niet uitstaan ​​en wil je gewoon dat ze buigen en de Forresters aan hun leven overlaten. Heck, misschien haat je Ridge zelfs omdat, nou ja, hij is zelf-toegegeven egoïstisch als de hel!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Adrienne Frantz deelt gezondheidsupdate over zoon Killian

Meer: Krista Allen plaagt de volgende grote gastster

Maar het zijn karakters. Word “groot boos” op hun acties omdat je ze graag haat, want zonder hen en hun vaak idiote acties, zou er niets zijn om te kijken naar wat een stel mensen zachtjes praten terwijl ze thee drinken en complimenten uitwisselen. Haat ze niet alleen, hun acteurs omdat ze ze tot leven hebben gebracht en de fans die ze aanmoedigen.

Daar is een woord voor. Wat was het? Oh ja, flauw.

Driehoeken en zijn al sinds mensenheugenis het brood en de boter van zeep, dus bekijk onze fotogalerij van de 20 beste driehoeken van overdag ooit.