Bold & Beautiful: Brooke maakt zich zorgen dat Douglas tegen Ridge zal zeggen dat ze Deacon heeft gekust


In de hut vertelt Hope een verbijsterde Liam dat haar moeder heeft bevestigd wat Douglas zag – behalve dat ze de kerstman niet kuste, het was Deacon. Liam verwondert zich hierover en hoopt dat Ridge het niet weet. Hope zegt van niet, maar dat is waar haar moeder bang voor is. Nadat hij heeft vernomen dat Deacon buiten het scherm heeft geslapen, houdt Liam zijn hoofd vast. “Dit is te veel.” Hope verzekert dat er niets is gebeurd, maar Liam stelt: “Er is niets gebeurd, maar een… kavel gebeurd.”
Liam Hope verbaasde B&b

In het hoofdgebouw spoort Ridge Brooke aan om in hen te geloven; hun lot. “Ik ben hier, wat er ook gebeurt.” Steffy verschijnt en vraagt: “Papa? Brooke? Wat is er aan de hand?” Ze denkt dat het duidelijk is dat ze iets meemaken en vraagt ​​zich af hoe lang ze dit voor haar gaan houden. Ridge probeert haar af te schrikken en Steffy herinnert hem eraan dat ze gingen eten. Haar vader vindt het niet de beste avond ervoor. Steffy vraagt ​​of hij Brooke niet kan verlaten en zegt dat ze welkom is om mee te gaan. Brooke spoort Ridge aan om met zijn dochter mee te gaan. Steffy geeft Brooke een verdacht moment voordat zij en haar vader vertrekken.
Ridge Brooke Steffy B&B

Meer: B&B’s ‘Deacon’ en ‘Rick’ komen weer bij elkaar

Grace Buckingham besluipt Zende in het ontwerpbureau van Forrester Creations. Hij is blij haar te zien en ze delen een lach. Ze vraagt ​​naar Parijs, maar Zende weet niet waar ze is. Grace geeft toe dat ze niet buiten het liefdesleven van haar dochter kan blijven en ze is blij dat Paris iemand zoals hij heeft gevonden. Op dat moment komt Sequoia binnen en kondigt aan dat ze klaar is voor haar date met Zende. Grace trekt een gezicht. Zende stuurt het model naar beneden om op hem te wachten en verontschuldigt zich bij Buckingham. Hij legt uit dat hij en Paris niet exclusief zijn – het is iets wat ze allebei willen. Zende verzekert dat Paris heel speciaal voor hem is voordat hij vertrekt.
Zende, Sequoia, Grace B&B

In Carter’s loft trekt hij zich terug van Paris’ kus en vraagt: “Wat zijn we aan het doen?” Ze ziet het probleem niet, maar hij vindt het geen goed idee om hier verder op in te gaan. ‘Het spijt me, Parijs. Hoe graag ik het ook echt wil… ik kan het niet.” Ze bespreken hoe Quinn getrouwd was en Paris niet. Carter vat samen dat het nog steeds erg ingewikkeld werd en zijn reputatie bij de Forresters en zijn baan bedreigde. Paris herinnert hem eraan dat Zende vanavond uitgaat met een prachtig model. “Wil je niet net zo graag bij mij zijn als ik bij jou wil zijn?” Ze beginnen weer te zoenen.
Parijs, Carter kiss loft B&B

Paris’ telefoon gaat af en ze neemt op – het is haar moeder. Ze wil haar persoonlijk spreken en wil weten waar ze is. Paris stemt ermee in haar op kantoor te ontmoeten en verbreekt de verbinding. Carter denkt dat haar moeder hen een plezier heeft gedaan en herhaalt dat hij niet wil dat Paris gewond raakt. Hij kan alleen maar raden hoe zijn moeder zich zou voelen als een andere van haar dochters bij hem betrokken zou raken. Paris plaagt: “Wil je dat ik het haar vraag”, en waarschuwt: “Misschien komen we er dichterbij om erachter te komen.”
Parijs telefoon Carter B&b

Eenmaal alleen in zijn plaats, doet Carter pullups in de keuken. Als hij stopt voor een slok water, flitst hij naar het kussen van Paris en trekt een grimas.
Carter pull-up training B&B

In het ontwerpbureau treft Paris haar moeder aan die een artikel leest over Zende. Grace wil antwoorden over wat er werkelijk aan de hand is tussen haar dochter en de ontwerper.

Meer: Waarom Sean Kanan zich slecht voelt voor B&B co-ster

In de hut maakt Liam zich zorgen over Hope over wat er zou gebeuren als Ridge er ooit achter zou komen wat haar moeder deed. Brooke komt binnen en realiseert zich dat Liam op de hoogte is. Ze legt uit dat ze met Douglas moeten praten en ervoor moeten zorgen dat hij aan niemand vertelt wat er is gebeurd. Liam zegt dat hij buiten aan het spelen is; hij zal hem gaan halen.

Meer: *Deze* Taylor en Sheila twist kan alles veranderen

Bij het klifhuis realiseert Steffy zich dat Ridge zich zorgen maakt om Brooke en verzekert hem dat het goed komt met haar. Hij vraagt ​​zijn dochter om zijn vrouw niet te bekritiseren, ze maakt veel mee. Thomas arriveert met Douglas. Thomas zegt dat de jongen bij de poortpost stond te wachten. De jongen verbijstert hen door zijn bezorgdheid te uiten dat zijn moeder boos op hem zou kunnen zijn. Thomas vraagt: “Waarom zou ze boos op je zijn?”

Meer: Jacqueline Wood deelt familiefoto’s

Bij de hut vertelt Liam Hope dat Douglas niet buiten is. Hope realiseert zich dat Thomas hem al heeft opgepikt en een voicemail heeft achtergelaten waarin staat dat hij hem naar het huis van Steffy heeft gebracht. Brooke raakt in paniek – hij gaat ze vertellen wat hij heeft gezien. “Ridge zal weten dat ik Deacon heb gekust!” Ze waarschuwt dat als dat gebeurt, haar huwelijk voorbij zal zijn en Ridge voorgoed zal verliezen.
Brooke legt Hope Liam B&B uit

Bij Steffy’s vertelt Douglas het verhaal van het stiekem naar het hoofdgebouw op oudejaarsavond om zijn knuffelbeesten te halen. Het spijt hem dat hij mama en Liam niet gehoorzaamde, maar toen hij die avond bij het huis aankwam, zag hij oma de kerstman kussen. Thomas en Steffy wisselen een vreemde blik uit. Ridge knielt voor de jongen en vraagt: ‘Heb je oma de kerstman zien kussen? Oma Brooke?”

Volgende The Bold and the Beautiful: Douglas vertelt de familie van zijn vader een vreemd verhaal.

Zullen ze het deze keer halen? Kijk terug op Brooke en Ridge’s on-again, off-again romance in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.