Bold & Beautiful: Brooke of Liam hebben misschien CPS gebeld … Maar zou het Thomas kunnen zijn?


Het meest schokkende plan buiten Sheila’s teen is misschien aan de gang.

Bold & Beautiful’s Brooke Logan was haar gebruikelijke openhartige zelf als het gaat om de situatie rond Thomas die Douglas van Hope’s huis wilde meenemen om bij hem in het Forrester-huis te wonen, en na een confrontatie met Thomas zelf, lijkt het erop dat de zaken zo escaleerden dat ze eigenlijk gevolgd door een dreigement!

Thomas, die een geschiedenis heeft van onstabiel zijn, wordt algemeen beschouwd als hervormd na het verwijderen van een hersentumor, maar Brooke heeft nog steeds haar twijfels. Toen Thomas met een mes zwaaide terwijl hij ruzie met haar had, beweerde ze later tegen Ridge dat ze bang was en zijn zoon gevaarlijk vond.

Meer: De wereld van het B&B-personage staat op zijn kop

Om eerlijk te zijn, Brooke kwam opdagen en daagde haar stiefzoon uit, die gewoon met zijn zoon rondhing en een appel sneed. Het leek een overdreven reactie… vooral toen ze Ridge vertelde dat ze er geen probleem mee zou hebben om de kinderbescherming op Thomas te bellen.

Precies op het juiste moment verscheen de kinderbescherming kort na Brooke’s dreigement, dus het… ziet er uit alsof ze doorging, maar de zaak tegen haar lijkt ons een beetje verdacht, vooral omdat het erom gaat haar huwelijk met Ridge te beschermen. Ze zou er waarschijnlijk beter aan doen om zo’n zet te doen en hem woedend te maken als Taylor in de coulissen wacht tot ze zo’n misstap begaat. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze behoorlijk verbijsterd leek toen Ridge haar ermee confronteerde.

Meer: Wie speelt de CPS-officieren op B&B?

Maar als Brooke niet is, wie dan wel? Wie anders zou de kinderbescherming over Thomas bellen?!? We hebben een paar ideeën … sommige aannemelijker dan andere, toegegeven, maar zeker mogelijk op Vet en mooi.

Liam Spencer

Liam was 100% Team Brooke in alle discussies over Thomas en heeft Hope eigenlijk verteld dat ze haar eigen oordeel niet kan vertrouwen als het gaat om de vader van haar zoon. Hij was positief schandalig om te horen dat Thomas een appel aan het snijden was met een mes terwijl Douglas in de kamer was en reageerde alsof de jongen nog maar een peuter was. We kunnen ons absoluut voorstellen dat Liam de Kinderbescherming belt na zijn opmerking dat Thomas Douglas alleen onder toezicht mag bezoeken, en gelooft dat hij doet wat het beste is voor Hope en zijn gezin door het heft in eigen handen te nemen. Als je nog steeds twijfelt of hij de boosdoener kan zijn, overweeg dan alle botte bewegingen die Liam in het verleden heeft gemaakt!
Liam telefoon B&B

Bill Spencer

Zo niet Liam, misschien zijn lieve, van dollars houdende vader? Zowel Brooke als Liam hebben Bill in vertrouwen genomen over de situatie en hij heeft zeker hun kant gekozen tegen Thomas, die hij graag in zijn traditionele stijl uitsmeert. Hoewel het bellen van de kinderbescherming hem zeker niet geliefd zou maken bij zijn voormalige vlam, Steffy, is er een goede kans dat hij het op zich zou nemen om de stap te zetten om zijn zoon te helpen, die hem misschien offscreen heeft geïnformeerd over het mesincident. Dat gezegd hebbende, hij is de laatste tijd een beetje afgeleid door zijn problemen met Katie en zijn hernieuwde waardering voor Li… dus hij staat niet hoog op de lijst.
Bill telefoon kantoor B&B

Hoop Logan

Hope is zeker een van de minst waarschijnlijke verdachten van alle betrokken partijen en heeft dapper geprobeerd de vrede met Thomas te bewaren en te doen wat goed is voor Douglas. Ze ziet Thomas ook niet als een bedreiging en haar verdediging van hem is zeer overtuigend. Maar met haar moeder en Liam in haar oor, vooral na het gevreesde mesincident, moet Hope nog steeds worden overwogen. Misschien belde ze in de hoop dat de kinderbescherming de jongen terug zou brengen naar de hut, waardoor de spanning tussen haar en Thomas effectief zou eindigen… in de veronderstelling dat hij er nooit achter zou komen dat zij het was die het huisbezoek initieerde.
Brooke en Hope op telefoon Bold and Beautiful

Douglas Forrester

We weten, we weten dat dit geen zin heeft, vooral niet gezien hoe hij reageerde op CPS. Maar we dachten dat er misschien een erg buitenkans dat de jongen zijn vader hoorde ruzie maken met Brooke, een flashback kreeg naar toen zijn vader zich op een angstaanjagende manier naar hem gedroeg, en zijn stemvervormer gebruikte om de kinderbescherming te bellen in de hoop dat ze hem terug zouden brengen naar Mama Hope. Jij weten die stemwisselaar zal op de een of andere manier in een verhaal verschijnen!
Douglas Hope B&B

Thomas Forrester

“Wat?!?” je denkt. “Waarom zou Thomas de Kinderbescherming bellen?” Laten we uitleggen waarom hij eigenlijk onze hoofdverdachte is. Thomas heeft momenteel twee doelen: Douglas bij zich houden en Brooke uit het leven van zijn vader halen. Wetende dat Brooke dreigde de kinderbescherming te bellen (Ridge vertelde hem) en dat zijn vader er geschrokken van was, heeft Thomas zich misschien gerealiseerd dat het een trefzekere manier zou zijn om een ​​einde aan het huwelijk te maken en zijn vader terug te sturen voor eens en altijd aan zijn moeder. Brooke was de eerste die Ridge de schuld gaf omdat ze net de bedreiging had geuit. Thomas heeft misschien zelfs gedubbeld en Douglas’ stemvervormer gebruikt om op haar te lijken, dus als ze probeert haar onschuld te bewijzen, zal ze gedwarsboomd worden!

Voordat CPS kwam opdagen, vroeg Thomas Ridge om naar het huis te gaan en met Douglas om te gaan, dus hij wist dat zijn vader er zou zijn om de gevolgen op te lossen als de agenten kwamen. Hij vertelde zijn vader dat hij hem daar zou ontmoeten nadat hij wat werk had afgerond – wat misschien was toen hij belde – en verscheen direct nadat CPS arriveerde… over perfecte timing gesproken.

‘Maar’, protesteer je, ‘dit schaadt Thomas’ kansen om Douglas bij zich te houden. Waarom zou hij zoiets doen?” Het antwoord is dat het eigenlijk zou kunnen helpen zijn zaak waar het Douglas betreft, want de Kinderbescherming komt duidelijk tot een idyllisch scenario. Ridge zal zijn zoon krachtig verdedigen, en Hope’s kant van de familie zal hysterisch lijken, alsof ze proberen tussen Douglas en zijn liefhebbende vader te komen.

Thomas bereikt dan zijn beide doelstellingen: Ridge zal Brooke verlaten en besluiten dat hij beter af is bij Taylor, en de Kinderbescherming zal Thomas het keurmerk geven.

Verdraaid? Ja, maar er is een reden Thomas maakte onze Vet en mooi losgeslagen eregalerij!
Thomas verberg telefoon B&B

Wat denk je? Heeft u iemand om toe te voegen aan onze lijst van verdachten? Laat het ons weten in het commentaargedeelte.

Meer: B&B cast neemt bitterzoet afscheid

Brand in Chicago fan? Kijk eens naar de sterren en hun echte levenspartners in de galerij hieronder.