Bold & Beautiful: Brooke verklaart dat Thomas nooit met hoop zal zijn


In het ontwerpbureau gutsen Thomas en Hope over de tekening van Douglas. De jongen vraagt ​​zich af waarom Liam er niet is en waarom hij bloemen heeft gestuurd. “Waar is hij?” Thomas springt erin om te zeggen dat hij het waarschijnlijk druk heeft gehad; hij heeft een belangrijke baan. Douglas klaagt dat hij altijd tijd met hem en Beth doorbracht. Hope legt uit dat hij nu bij zijn vader logeert. Thomas probeert de lijn van vragen te stoppen, maar Hope staat erop de jongen te vertellen dat zij en Liam besloten hebben om wat tijd uit elkaar te gaan.
Douglas taai gesprek B&B

Douglas vraagt: “Als Liam is verhuisd, betekent dat dan dat papa kan intrekken?” Hope vertelt hem dat zij en Liam nog steeds getrouwd zijn. Douglas leidt hieruit af dat zij en Liam een ​​time-out nemen, maar hij wenst nog steeds dat zijn vader meer bij hen zou kunnen zijn. Hij vindt het een goed idee dat ze allemaal samenwonen. Hope krijgt een bericht dat Donna klaar is om Douglas naar het park te brengen, dus de jongen gaat naar buiten, hoewel hij merkt dat mama er verdrietig uitziet voordat ze weggaat. Thomas loopt hem uit.

Meer: Matthew Atkinson vriendjes met B&B vijand buiten beeld

In het hoofdkantoor van Forrester Creations zegt Ridge tegen Brooke dat het echt gaaf is dat ze Flo de Logan-naam heeft gegeven. Brooke vertelt hoe Katie haar ervan overtuigde dat dit is wat Storm zou willen. Ridge merkt op dat ze Hope nog steeds niet heeft verteld. Brooke zal het wel doen, maar ze maakt momenteel veel door. “Het doet me echt pijn dat Hope en Liam gescheiden zijn.” Ridge denkt dat ze misschien eindelijk haar limiet met hem heeft bereikt. Brooke gelooft dat moeilijke tijden een paar dichter bij elkaar kunnen brengen. Ze houden van elkaar en hebben kinderen, dus Hope moet blijven vechten.
Ridge, Brooke kantoor praten B&B

Brooke gelooft dat Hope en Liam dit zullen oplossen; ze zijn elkaars lot. Ridge vindt het goed dat Liam niet thuis is; de kinderen zouden de spanning oppikken. Brooke wil gewoon niet dat Thomas deze scheiding als excuus gebruikt om Hope in te trekken. Ridge fronst zijn wenkbrauwen. Brooke weet dat het prikt om te horen, maar Thomas heeft geen impulscontrole, ondanks dat hij erop staat dat hij is veranderd. Ridge bespreekt het punt; als dat waar was, zouden ze het zien. Hij vindt dat Thomas zo hard heeft gewerkt om beter te worden en ze wil het niet zien! Brooke houdt vol dat ze wil zien dat hij veranderd is. Ridge snauwt: “Maar dat doe je niet.” Brooke geeft toe dat ze dat niet doet; niet bij haar dochter.

Meer: B & B’s Ashley Jones in nieuwe film

In het ontwerpbureau kijkt Hope naar foto’s van de kinderen en gelukkiger tijden met Liam. Thomas komt binnen en ze legt uit dat Liam haar herinneringen blijft sturen. Thomas zegt dat Douglas gelijk had dat ze er verdrietig uitziet. Hij verontschuldigt zich voor de vragen van zijn zoon en verzekert haar dat hij hem dat niet heeft gezegd. “Ik ben echt veranderd en ik denk dat ik hoop dat je me gelooft.” Hope gelooft hem. Hij is opgelucht. Hope maakt duidelijk dat ze de vragen van Douglas niet erg vindt en ze lachen een beetje om hem als hij vraagt ​​of Thomas kan intrekken. Ze gaan over Hope die verblind is door Liam’s acties. Ze kan het niet vergeten en kan er niet achter komen hoe ze verder moet dan zijn verraad.

Meer: Welk B & B-personage staat op het punt te worden gedood?

Thomas haat het om Hope met pijn te zien en betreurt zijn rol hierin. Hope wijst erop dat Liam nog steeds verliefd was op Steffy; hij is niet de schuldige. Thomas wil gewoon haar geluk – als dat Liam is, dan wil hij dat ook. Als ze genoeg heeft gehad, staat hij achter haar. Hoop heeft alleen tijd nodig om dit uit te zoeken. Thomas is er, wat ze ook nodig heeft. Hope krijgt een telefoontje, dus Thomas vertrekt.
Thomas stapt B&B op

Na het verlaten van het ontwerpbureau nadert Thomas het hoofdkantoor. Binnen kibbelen Brooke en Ridge over het feit dat Thomas zijn liefde voor haar dochter niet kan uitschakelen. Ridge wil dat ze zijn zoon het voordeel van de twijfel geeft. Brooke juicht de veranderingen toe die hij in zijn leven heeft aangebracht, maar wil niet dat Hope in het kruisvuur terechtkomt. Ridge beweert dat hij ongelooflijke vooruitgang heeft geboekt. Brooke is daarom trots op hem – ze wil gewoon dat hij bij haar dochter wegblijft. Zijn gevoelens zijn ongezond; een obsessie. Het is gevaarlijk. Nokdampen. Brooke herinnert hem aan de pijn die Thomas Hope heeft aangedaan. Ze zegt: ‘Als je zoon denkt dat hij een toekomst kan hebben met mijn dochter, verdomd goed … Dat zal gebeuren nooit gebeuren!”
Brooke, Ridge debatteren over B&B

Volgende The Bold and the Beautiful​ Brooke dubbelt met Thomas

Ben je het eens met de ranglijst van Soaps ‘beste dokters aller tijden in de onderstaande galerij? Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.