Bold & Beautiful: Brooke zegt tegen Liam dat hij actie moet ondernemen tegen Thomas


In het ontwerpbureau van Forrester vertelt Ridge aan Hope dat hij weet dat Thomas een duister pad is ingeslagen, maar hoopt dat ze ziet dat hij is veranderd en dat zijn gevoelens voor haar oprecht zijn. Hope vraagt ​​zich af of hij iets tussen haar en Thomas probeert aan te moedigen terwijl ze nog steeds met Liam getrouwd is. Ridge zegt alleen dat Thomas wil dat ze geluk vindt. Hij vertelde haar de waarheid over de vaderschapstest, die erkend moet worden. Hij zou willen dat Brooke hem wat speling kon geven.
Ridge verbaasde B&B

Bij Forrester Creations vraagt ​​Thomas Brooke waarom ze deze dingen zegt en dringt hij erop aan dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Brooke wensen die waar waren. Als Hope’s moeder kan ze er niet op vertrouwen dat hij eerlijk is. Ze gelooft dat hij nog steeds geobsedeerd is door Hope. Thomas beweert dat als dat waar was, hij de waarheid over de resultaten van de vaderschapstest had verborgen. Hij herinnert Brooke eraan dat ze hem hielp opvoeden. Ze moet voorbij de pijn komen en de familie genezen. Ridge onderbreekt hem: “Ik ga akkoord.” Hij denkt dat als Brooke echt naar Thomas luistert, ze hem misschien wel zal geloven. Brooke houdt vol dat ze probeert om met Thomas om te gaan, maar Thomas wijst erop dat ze nog steeds weigert zijn bedoelingen te geloven wat Hope betreft. Brooke geeft toe dat hij vooruitgang heeft geboekt, maar het is een lange weg naar de finish.

Meer: Daytime Emmy’s triomferen

Brooke voelt zich niet op haar gemak als Thomas over Hope praat en vindt dat Ridge dat ook niet zou moeten zijn. ‘Thomas moet afstand houden’, legt Brooke uit, aangezien Hope en Liam zich weer zullen herenigen. Ridge roept uit dat Thomas is veranderd – waarom is dit zo moeilijk voor haar te begrijpen? Ze vertrekt en Thomas vertelt Ridge dat zijn vrouw hem nooit zal vertrouwen in Hope. Ridge is gefrustreerd dat ze niet naar hem zal luisteren, maar ze probeert haar kind te beschermen. Thomas heeft het gevoel dat ze een wig probeert te drijven tussen hem en zijn vader – het gaat terug tot de tijd dat ze nog kinderen waren. Brooke zou altijd proberen Ridge te laten kiezen tussen haar en zijn familie en er is niets veranderd.

Meer: Het grote probleem van Steffy en Finn

Flo loopt het ontwerpbureau binnen en stopt even als ze Hope ziet. Ze weet dat het voor haar ongemakkelijk is om haar daar te zien. Ze biedt aan om haar te ontwijken. Hope zou haar niet vragen haar baan op te geven; ze is tenslotte een Logan, maar het is veel te verwerken. Flo vertelt haar hoeveel het voor haar betekent om deel uit te maken van de familie, maar zegt dat het nog meer zou betekenen als Hope haar zou kunnen vergeven.
Flo vergeving B&B

Hoop gapen: “Je vergeven?” Flo weet dat het waarschijnlijk te veel gevraagd is … Hope onderbreekt hem: “Maar je zult het toch vragen.” Flo zal zichzelf nooit vergeven voor de pijn die ze heeft veroorzaakt en geeft uiting aan haar spijt. Maar ze wil dat Hope de echte haar kent nu ze verloofd is met Wyatt en haar tantes leert kennen. Ze zou haar neef ook graag willen kennen. Flo wijst op Hope’s geaccepteerde Zoe en Thomas.
Hope kijkt naar Flo B&B

Later voegt Thomas zich bij Hope en bespreken ze zijn ontwerpen. Ze is onder de indruk van zijn werk. Praat wendt zich tot Brooke en Hope vraagt ​​wat ze heeft gezegd. Thomas geeft toe dat ze nog steeds denkt dat hij bijbedoelingen heeft en niet kan accepteren dat hij is veranderd. Ze vertelde hem dat hij Hope nooit zal hebben en beschuldigde hem ervan nog steeds geobsedeerd te zijn. Thomas kan niet begrijpen waarom het verkeerd is dat Hope gelukkig is. Hij respecteert wat ze wil wat Liam betreft en zal er altijd voor haar zijn wat ze nodig heeft. “Mijn toewijding aan jou, en ja, mijn liefde voor jou, zal nooit wankelen.”
Thomas echte B&B

Bij Spencer Publications luistert Wyatt terwijl Liam aan de telefoon twijfelt over wat ze op de kaart met Hope’s bloemen moet zeggen. Nadat hij de verbinding heeft verbroken, laat Wyatt Liam weten dat er maar één manier is om haar voor zich te winnen: door haar vertrouwen terug te winnen. Liam weet niet hoe hij dat moet doen; hij heeft alle woorden gezegd en beloften gedaan. Wyatt waarschuwt dat hij er maar beter achter kan komen, want Thomas zal deze scheiding gebruiken om dichter bij Hope te komen. Liam legt uit dat dit niet over Thomas kan gaan, anders zal hij het gebruiken. Hij moet de hoop bewijzen dat ze nog steeds de toekomst kunnen hebben die ze willen. Brooke komt binnen en zegt: “Hoor hoor.”
Wyatt advies B&B

Meer: Heeft Quinn nog een zoon die we al kennen?

Wyatt bedankt Brooke voor het verwelkomen van Flo in de familie, herinnert Liam eraan dat hij niet op zijn hoede moet zijn en gaat weg. Brooke vertelt Liam dat ze daarom kwam – ze maakt zich zorgen om Thomas en dat zou hij ook moeten zijn! Liam wijst erop dat hij momenteel niets doet, maar Brooke beweert dat ze samenwerken en co-ouderschap. Ze is ervan overtuigd dat hij volledig geobsedeerd is en dringt er bij Liam op aan: ‘Je moet iets doen om je huwelijk te herstellen. Anders zorgt hij ervoor dat je nooit meer bij elkaar komt. ” Liam maakt zich zorgen, maar daar kan hij zich nu geen zorgen over maken. Brooke roept uit: “Je moet wel!” Liam moet Hope de ruimte geven. Brooke is het daar niet mee eens: “Je kunt hem niet het voordeel geven.” Ze vertelde Thomas dat hij nooit bij Hope zou zijn en nu heeft ze Liam nodig om er iets aan te doen. “Onderneem nu actie!”
Brooke slaat alarm B&B

Volgende The Bold and the Beautiful​ Zoe vindt een onverwachte bondgenoot in Quinn

Bekijk onze April Fool’s Day fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus