Press ESC to close

Bold & Beautiful: Camelia Somers keert terug als stagiaire Charlotte the Forrester Creations


Zal deze medewerker van Forrester overtuigd zijn om als mol voor op te treden? [Spoiler]?

Vet en mooi fans die al meer dan vijf jaar kijken, herinneren zich misschien een aantal stagiaires die in 2015 bij Forrester Creations begonnen te werken. Onder hen waren Zende (toen Rome Flynn), Nicole (Reign Edwards) en een jonge vrouw genaamd Charlotte die was betrokken bij een klein schandaal.
Forrester stagiaires, Ridge, Caroline B&B

Het blijkt dat Charlotte, gespeeld door Camelia Somerskleindochter van primetime-legende Suzanne Somers van Drie’s compagnie fame, is ingesteld om terug te keren naar onze schermen. We kunnen niet anders dan denken dat het een interessante timing is, gezien de stand van zaken bij Forrester op dit moment.

Voor degenen die een opfrissing nodig hebben van de verhaallijn waar Charlotte bij betrokken was, laten we zeggen dat alle wegen terug leiden naar Thomas (toen Pierson Fode) – die op dit moment toevallig persona non grata is bij het modehuis.

De mooie stagiaire werd verliefd op de knappe ontwerper en Thomas besloot met Charlotte uit te gaan, ondanks dat er bij Forrester Creations een regel was tegen niet-stagiaires die met stagiaires daten. Zoals je zou verwachten, kwam dit terug om hem te bijten.

Ridge ontdekte dat Thomas met Charlotte sliep toen hij ze samen binnenliep in het Forrester-landhuis, en vader en zoon raakten in een confrontatie die eindigde met de oudere Forrester die zijn zoon een “verwend nest” noemde en Thomas zijn vader sloeg! Voor de context, ze vlogen elkaar al naar de keel omdat Ridge erachter was gekomen over Thomas’ twijfelachtige one night stand met zijn liefde, Caroline.
B&B Charlotte Thomas

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hoop schreeuwt als Thomas flauwvalt

We moeten ons dus afvragen of Thomas, die nu zowel persoonlijk als professioneel met zijn gezin op pad is, een beroep zal doen op zijn voormalige vlam om zijn ogen en oren te zijn bij Forrester Creations terwijl hij probeert zich via Hope’s mode terug in de groep te werken. lijn. Of misschien gaan ze weer daten.

Hoe dan ook, we zullen er snel achter komen, want Charlotte is klaar om naar terug te keren Vet en mooi in de komende week.

Mis onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiul-sterren en hun echte partners niet.

– Candace Young

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]