Bold & Beautiful: Carter dringt er bij Paris op aan om met Zende te trouwen als hij voorstelt


In haar kamer in het klifhuis deinst Taylor achteruit van Ridge’s kus. Ze herinnert hem eraan dat er geen verwachtingen zijn, maar de kus was leuk. Als hij het ooit nog eens deed, vindt ze het misschien leuk, plaagt ze. Talk wendt zich tot Brooke die hem zijn vrijheid geeft en hem laat gaan. Taylor vertelt hem dat ze niet kunnen gebeuren totdat hij weet wat hij wil. “Weet je wel of je klaar bent om verder te gaan?” Ridge is klaar om verder te gaan met het drama en het verdriet. Taylor is bemoedigd om dat te horen en lacht dat ze het drama aan de kleinkinderen moeten overlaten. Ze bedenkt dat ze de laatste tijd weer als één grote familie met meerdere generaties zijn geweest en merkt op, naarmate ze dichterbij komen, dat dit een goed moment is. ‘Ik mis dit… je bedrijf. Ik ben nooit gestopt van je te houden.” Ridge kust haar en ze vallen terug op het bed. Ze knuffelen en Taylor weet dat zijn hoofd tolt. Ridge bedankt haar voor het begrip.
Ridge, vrijheid B&B op maat

Meer: Het nieuws over soapseries

Bij Brooke maakt ze zich zorgen over het vrijlaten van Ridge. Hope loopt vanaf het terras naar binnen en vraagt ​​wat er aan de hand is. Brooke informeert haar dochter dat haar huwelijk met Ridge voorbij is en dat ze niemand anders de schuld kan geven dan zichzelf. Hope is stomverbaasd als ze hoort dat Brooke hem heeft verteld om voor hem te gaan en bij Taylor te zijn. Ze kan niet geloven dat haar moeder het gewoon opgeeft. Brooke heeft het gevoel dat ze niet veel keus heeft. Hope betoogt het punt; ze moet vechten. Brooke wil niet dat hij uit verplichting bij haar blijft als hij liever bij Taylor is. “Ik probeer het juiste te doen.” Hope denkt niet dat dat hem naar Taylor duwt. Brooke denkt dat ze misschien beter voor hem is; ze is kalm en lief. Hij verdient iemand die hem volledig toegewijd is, en zij is het zeker niet. “Het enige dat ik hem ooit meebreng, is teleurstelling.” Plots maakt ze zich zorgen dat ze een fout heeft gemaakt. Hope vraagt: “Je wilt je huwelijk met Ridge toch?”

Meer: B&B-onthulling zou twee zwaar beschadigde personages verlossen

Brooke antwoordt: “Meer dan wat dan ook.” Hope vindt dat ze moet blijven vechten. Brooke vertelt hoe vaak ze hem in de steek heeft gelaten – misschien had Stephanie al die jaren geleden gelijk. “Brooke Logan, slet uit de vallei.” Hope wordt verontwaardigd namens haar moeder, maar Brooke begrijpt dat Stephanie wilde dat hij gelukkig was. Ze wil dat soort vreugde voor Ridge. “Dat zou hij moeten hebben.” Hope herinnert haar eraan dat Taylor een mens is en veel fouten heeft gemaakt. Ze accepteert de martelaarsdaad van haar moeder niet en weet dat ze nog steeds een leven met Ridge wil. Brooke snikt: ‘Ik wil dit niet. Ik wilde dit allemaal niet.” Ze denkt niet dat ze zoveel van een man zal houden als van Ridge, en zal zich altijd afvragen wat er is misgegaan en waarom ze haar lot heeft laten ontglippen.

Meer: B&B-ster viert 12 jaar huwelijk

Bij Forrester Creations probeert Thomas te werken, maar wordt afgeleid door gedachten aan wat Sheila Brooke heeft aangedaan. Steffy komt binnen en vertelt hem dat ze wil weten wat er aan de hand is. “En vertel me alsjeblieft niet dat het niets is.” Ze zet vraagtekens bij de verandering van houding ten opzichte van Brooke. Thomas vindt het gewoon niet nodig om haar te schoppen terwijl ze down is – ze hebben gekregen wat ze wilden, hun ouders zijn weer bij elkaar. Steffy begrijpt niet waarom hij er schuldig over klinkt. “Wat is er veranderd?” Steffy herinnert hem eraan dat hij geen medelijden met Brooke moet hebben; ze heeft dit allemaal zelf veroorzaakt! Eenmaal alleen, doet Thomas pijn als hij naar Sheila flitst en hem vertelt dat hij alleen maar moet zwijgen om zijn ouders bij elkaar te houden.
Steffy shoots look office B&B

Meer: Annika Noelle deelt Hope’s liefde voor *dit* niet

Op het hok krijgt Grace hartkloppingen over wat ze net heeft gehoord, dus Paris herhaalt het – zij en Carter zijn verliefd. Grace daagt Carter uit om haar in de ogen te kijken en te vertellen dat hij haar dochter waardig is. ‘We weten allebei dat je dat niet bent.’ Ze verklaart: “Dit is zo verkeerd”, en kondigt aan dat ze niet van plan is dit zo door te laten gaan. Paris kneep haar ogen tot spleetjes. Ze smeekt haar moeder om naar haar te luisteren, maar Grace waarschuwt dat als ze zich aan deze man bindt, dit haar ondergang zal zijn. Grace kan zich alleen maar voorstellen hoe de Forresters zouden reageren en herhaalt dat Paris bij Zende zou moeten zijn. Ze zal niet toestaan ​​dat haar dochter alles verpest waar ze voor heeft gewerkt.

Meer: B&B bevestigt *dit* is niet de schokkende wending

Grace gaat tekeer over wat Zende zou zeggen als hij wist dat ze Carter begeerde, en eist dat Carter haar dochter vertelt om terug te gaan naar de ontwerper. Paris informeert haar moeder dat ze geen kind is en dat ze geen zeggenschap heeft over met wie ze uitgaat – ze kan haar niet rondleiden of Carter vertellen haar naar Zende te duwen. Grace vraagt ​​zich af of Carter het ermee eens is dat ze geen recht heeft op haar mening of bang is voor de schade die deze affaire zal aanrichten. Carter zegt: “Ze heeft gelijk.” Hij houdt te veel van Parijs om haar haar leven te laten verpesten. “Als Zende het voorstelt, zeg dan ja. Wees zijn vrouw.”
Grace, Carter, Parijs B&B

Meer: Chicago Fire: Gallo’s onthulling leidt tot liefdesverdriet voor Hawkins?

Volgende The Bold and the Beautiful: Diaken controleert Sheila wanneer ze Brooke praat over de prullenbak.

Ontdek waarom Brooke en Taylor te zien zijn in De meest onvergetelijke rivaliteiten van Bold & Beautiful in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.