Bold & Beautiful Cast beantwoordt verschillende kerstvragen over Steffy, Finn, Carter, Brooke


Stap binnen in het Forrester herenhuis voor wat vakantieplezier.

de cast van The Bold and the Beautiful had een goede tijd om de vakantieweek te beginnen door een paar vragen te beantwoorden over welke van de CBS-soappersonages “het meest waarschijnlijk” zouden zijn. Terwijl een paar van de antwoorden voor sommigen heel duidelijk waren, hadden anderen andere ideeën over welk personage het beste bij de rekening zou passen.

Lawrence Saint-Victor begon met de vraag: “Wie geeft waarschijnlijk het beste kerstcadeau?” Hoewel hij dacht dat zijn karakter, Carter, de beste gave zou zijn, omdat “hij erg attent en vriendelijk is”, Scott Clifton (Liam) en Annika Noelle (Hope) twee verschillende ideeën hadden! En ze waren niet de enigen…

Meer: Beantwoord deze zeepachtige brandende vragen

Katherine Kelly Lang (Brooke) was de volgende en werd gevraagd: “Wie wint waarschijnlijk een sneeuwballengevecht?” Ze antwoordde snel: “Wat dacht je van Quinn!” Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) dacht dat Finn als beste uit de bus zou komen, maar Saint-Victor was er zeker van dat Bill zou winnen! Waarom? Nou… “Hij zou waarschijnlijk stenen in de sneeuw hebben gelegd.” Noelle lachte en legde uit dat haar keuze “zeer agressief” zou zijn en veranderde toen van gedachten nadat Clifton had uitgelegd waarom hij het met Saint-Victor eens was.

De volgende vraag: “Wie maakt waarschijnlijk het beste vakantiedessert?” had talloze castmates die het voor de hand liggende riepen: “Pam!” Anderen dachten echter dat Brooke de beste traktatie op een feest zou brengen.

Meer: De sexy kerstmandans van achter de schermen van zeepsterren

En tot slot: “Wie zal waarschijnlijk hun goede voornemen voor het nieuwe jaar houden?” Saint-Victor lachte en zei: “Dat is een goede vraag voor… The Bold and the Beautiful… Ik denk dat Eric dat zou doen.” Clifton verspilde geen tijd door te antwoorden met “Hoop”, waar Noelle mee instemde, maar Diamond White (Parijs) sloeg waarschijnlijk de spijker op zijn kop door te zeggen: “Niemand.”

Wat denk je? Bekijk de video hieronder om te horen hoe anderen hebben geantwoord en laat dan je mening achter in het commentaargedeelte.

Kijk voordat je gaat nog even terug op de vele zeepachtige herinneringen door de jaren heen in onze Kerst fotogalerij.