Bold & Beautiful Cast: foto’s van de sterren van toen en nu


Oh kom op! Welke voodoo is dit?

Nee, serieus, we snappen het niet. We snappen er helemaal niets van. Hier zijn we, we gaan van The Bold and the Beautiful tot De oudere en de … Eh, wijzer – in ieder geval op een goede dag! – en al die tijd lijken voormalige castleden van de CBS-soap waaraan we verslaafd zijn auditie te doen voor rollen in De hete en de hetere.

Tovenarij, kunnen we alleen maar aannemen. (Grapje!)

Meer: Guiding Light-sterren toen en nu [PHOTOS]

Maar alle onzin terzijde, we hebben een kleine inhaalslag gemaakt met een paar sterren uit het verleden De jongeren en de rustelozen‘ zus sudser in de fotogalerij hieronder. Onder hen vind je iedereen van de bijenkoningin wiens beledigingen slechts marginaal minder prikten dan haar klappen (wat nog steeds het spul van de legende is!), de Casanova die Speedos bijna als formele kleding beschouwde en de tweede banaan die we nog steeds een beetje leuk vinden Imagine werkt in de kelder van Forrester Creations. (Ja, ook al hopen we op beter voor hem.)

Er is ook een actrice die van lief en onschuldig spelen ging naar … nou ja, een beetje het tegenovergestelde. Er is een Emmy-winnaar wiens psychiater nog steeds groot in Los Angeles zou moeten wonen, dankzij de waanzinnige populatie van fictieve wildcards van de show. En oh ja, er is een portrettist van een jonge heldin die – wat zijn de kansen? – geliquideerd getrouwd met een toekomst Vet en mooi hartenbreker.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Paris leert Quinn, niet Shauna, had seks met Carter

Klaar om de time-warp met ons te doen door te lezen toen-en-nu foto’s van de sterren? Het enige dat u hoeft te doen, is op de onderstaande galerij te klikken.