Press ESC to close

Bold & Beautiful Casting: Angela Bishop van Studio 10 keert terug als JJ the Party Planner


Ze is terug!

Het is een minuut geleden dat Deacon het meest levendige restaurant van Los Angeles overnam en probeerde het te maken de place to go voor een authentieke Italiaanse pizza, maar het recept is geperfectioneerd en het is eindelijk tijd voor zijn grootse opening! We zouden alle verwachten Vet en mooi verhuizers en shakers om bij de shindig te zijn, waaronder Brooke, Taylor, zijn dochter Hope, Forrester CEO Steffy en haar man Finn, heck, de spoilers van deze week hebben zelfs de verliefde eigenaar gezegd te werken om de beruchte Sheila Carter te overtuigen om aanwezig te zijn. Maar Eerstiemand moet dit evenement plannen, en onze terugkerende gastster is de juiste persoon om het te doen…

Dat blijkt uit een recent interview dat ze voerde met Bold & Beautiful’s begeleiden van producer Casey Kasprzyk, Studio 10’s Angela Bisschop zal haar laten terugkeren naar het drama overdag als JJ de feestplanner, een rol die ze sinds 2017 verschillende keren heeft gespeeld.
Angela Bishop verschijning B&B

Volgens het interview, waarin ze hoopte teasers uit Kasprsyk te halen over het aankomende verhaal, zal Bishop in scènes verschijnen met Sean Kanan’s Deacon terwijl ze toezicht houdt op de planning voor de grote opening van Il Giardino. Ze heeft maar een paar regels, maar de clip laat Jaqueline MacInnes Wood (Steffy) zien die enthousiast is over haar bevalling. De Australische tv-nieuwspresentatrice werd ook gevraagd om een ​​ad-lib te doen terwijl ze een telefoongesprek aannam in haar scène, dus deed ze alsof ze sprak met haar co-host, tv-journaliste Narelda Jacobs, die heel blij was te horen dat haar naam zou worden genoemd. op lucht.

Lees ook:  Bold & Beautiful Fanfavorieten keren terug - Zal verloving/bruiloft gebeuren voor Pam, Charlie

Kijk uit naar de scènes van Bishop die begin maart worden uitgezonden en naar de grootse opening van Deacon die volgt! Bekijk het leuke video-interview om verschillende te zien Vet en mooi favorieten hieronder.

Videotegoed: Studio 10

– Candace Young

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]