Bold & Beautiful: Dallas’ Linda Gray’s Santa Clarita-huis te koop


Linda Gray TNT’s 25-jarig jubileumfeest Het Beverly Hilton Hotel Beverly Hills, CA 24-7-13 © Jill Johnson/jpistudios.com 310-657-9661 Krediet: Jill Johnson/JPI

JR zou willen dat hij in zo’n huis kon wonen.

Als je ooit een goed leven hebt willen leiden, zoals Dallas‘ Sue Ellen, nu is je kans! Onze zustersite Aarde meldt dat actrice Linda Gray — die ook speelde Vet en mooi’s Priscilla Kelly in de vroege jaren 2000 – wil haar huis van bijna vijftig jaar verkopen.

Dubbe Oak Tree Ranch en gelegen in de afgelegen Canyon Country-buurt in de Santa Clarita Valley, is het een van de weinige gebieden die de stad Santa Clarita niet is gaan inhalen in de decennia sinds Gray er kwam wonen. Zij en toen-man Ed Thrasher liet het huis in het begin van de jaren ’70 bouwen, ontworpen door de beroemde modernistische architect A. Quincy Jones. Het was klaar in 1974 en ze heeft er sindsdien gewoond, hoewel zij en Thrasher in 1983 zijn gescheiden.

De actrice probeerde haar huis in 2018 voor het eerst te verkopen voor $ 3 miljoen, maar had niet veel geluk. Nu hoopt ze het beter te doen door de prijs te verlagen … naar $ 2,995 miljoen! Dat is nog steeds een flinke som geld, maar als je het huis hebt gezien, begrijp je waarschijnlijk wel waarom.

Linda Gray's huis bb

Het huis van 4.800 vierkante meter heeft vijf slaapkamers en vier badkamers en lijkt een pagina uit de naam van de eigenaar te hebben overgenomen, omdat het overspoeld wordt met neutrale grijzen en beiges. Met uitzondering van de geborgen hartgrenen vloerplanken in de woonkamer, lijkt de rest van de vloer op stenen tegels, terwijl de keuken beschikt over gegoten betonnen werkbladen.

Het hele huis heeft een lichte en luchtige uitstraling met eindeloze ramen, dakramen en, in de fitnessruimte, spiegelwanden. Overal heerst warmte, met een woonkamerhaard, een verhoogde schouw in de slaapkamer, een houtkachel in de badkamer en een luxe pizzaoven in de keuken.

Linda Gray's huis bb

Buiten omvat het pand een pension met twee verdiepingen dat verbonden is met een rustiek ogend terras rondom een ​​zwembad. En niet te vergeten de koivijver, stallen, tennisbaan en kippenhok! Het hele pand is een mix van rustiek en luxe, wat ons een sfeer geeft die op de een of andere manier zowel Dallas als Los Angeles omvat!

Bekijk onze galerij met huizen van soapsterrenof het nu herenhuizen of gezelligere woningen zijn!