Bold & Beautiful: Days of Our Lives’ Alum Ayda Field speelt Cecile


Days of Our Lives Alum getapt om de gedurfde en mooie mysterieuze vrouw te spelen die tot haar oren zit in ‘Sinn’-drama

Bold & Beautiful’s “Sinn”-fans hebben met ingehouden adem gewacht op de hereniging van Steffy en Finn sinds ze erachter kwamen dat hij nog leefde en werd verzorgd door zijn adoptiemoeder, Li. Het is natuurlijk lang geleden en extreem hobbelige weg dankzij zijn echte moeder, de gestoorde Sheila, en haar handlanger, Mike. Als het allemaal misgaat, hebben we vernomen dat er een mysterieuze Franse vrouw bij betrokken zal zijn…

Als Sheila niet het adres had opgespoord van het huis waar Li zich had verschanst met Finn (we weten trouwens nog steeds niet hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen), zouden Steffy en Finn nu misschien wel weer bij elkaar zijn geweest … of op Steffy zou tenminste weten dat hij niet dood was en dat haar gekwelde verdriet misschien tot een einde was gekomen.

In plaats daarvan rouwt ze om het verlies van haar knappe echtgenoot in de mate dat ze gedwongen werd om in een rouwkliniek te gaan voor hulp om met de overweldigende gevoelens om te gaan.

Steffy’s ouders, Taylor en Ridge, vlogen eropuit om het met eigen ogen te zien toen ze hoorden hoezeer hun dochter worstelde en net landde in Monaco. Met hun wifi op de fritz voor de hele vlucht, waren ze onbereikbaar en hadden ze dus geen idee van de onthullingen die thuis plaatsvonden.

In een notendop, Finn kreeg genoeg van Sheila en verzamelde de kracht om er een pauze voor te maken, net toen Bill arriveerde, nadat hij de getraumatiseerde Li in een steeg had gevonden en uiteindelijk het hele verhaal begreep dat Finn leefde en gevangen werd gehouden door zijn gekke moeder.

Lees ook:  Bold & BeautifulDon Diamont deelt verloving zoon Alexander

Bill en Finn verspilden geen tijd om naar de Spencer-jet te gaan en op weg naar Steffy. Een opgeruimde en enthousiaste Fin probeerde zijn geliefde telefonisch te bereiken, maar kreeg voicemail en liet haar een lief bericht achter dat haar ongetwijfeld van haar sokken zal blazen als ze het krijgt.

Dat brengt ons bij de grote reünie in Monte Carlo, en de mysterieuze Franse vrouw. Cecile is met Steffy in de faciliteit waar ze aan het herstellen is, terwijl sneak peek foto’s het duo samen laten zien op de scène waar de geliefden weer vreugdevol samen zullen komen.
Steffy Cecile B&B

Steffy en Cecile.

Krediet: Sean Smith/CBS

De rol van Cecile wordt gespeeld door Dagen van ons leven aluin Ayda Fielddie Angela Moroni speelde van 2000 – 2001. Field, die getrouwd is met de Britse popster Robbie Williams, heeft een eerdere connectie met Jacqueline MacInnes Wood – ze filmden in 2014 samen in Istanbul voor E!’s Feest aan reisshow.

Kijk of Cecile voor het eerst verschijnt op Vet en mooi op maandag 1 augustus.

Terugkijken Steffy en Finn’s romance in onze geliefde fotogalerij.