Bold & Beautiful: De Forresters leren dat Sheila is vermoord door een beer


Bij het klifhuis, de ochtend na het hartstochtelijk opnieuw verbinden, zitten Finn en Steffy in de woonkamer. Hij zegt dat gisteravond geweldig was en ze bekent dat ze hem de hele nacht heeft aangestaard. Finn zweert dat hij ze nooit meer zal verlaten. Steffy vindt dat ze zoveel geluk hebben om weer een gezin te zijn. Ze beginnen te zoenen.
Finn Steffy knuffelt achter B&B

In de hut delen Hope en Liam een ​​ochtendzoen en ze vraagt ​​zich af hoe lang ze hiermee weg kunnen komen terwijl de kinderen buiten spelen. Ze gaan over hoe goed ze het hebben. Hope mijmert: “Onze familie bloeit.” Ze kan niet anders dan ook aan het geluk van Steffy en Finn denken. Liam verklaart dat alles goed is met de wereld… behalve Sheila. “Het zal leuk zijn als ze voor altijd achter de tralies zit.”

Meer: Breken! Sean Kanan van B&B keert terug in eerdere rol

Bij Forrester Creations wordt Brooke gebeld door rechercheur Sanchez, die zegt dat hij belt over Sheila Carter. Hij is eigenlijk op zoek naar Ridge. Brooke zegt dat hij snel terug zal zijn. Sanchez onthult dat ze een update hebben over Sheila. Plaatsvervangend Chief Baker is vastgebonden in de rechtbank en heeft hem gevraagd om persoonlijk een ontmoeting met Ridge en zijn familie te regelen. Brooke biedt aan om iedereen daar bij Forrester te ontmoeten en vraagt ​​waar het over gaat. Sanchez zal het haar vertellen als hij haar ziet.
Brooke telefoon B&B

Thomas arriveert bij de hut en legt uit dat hij langskwam om Douglas te zien. Liam zegt dat hij op de tennisbaan aan het spelen is en dat hij snel terug moet zijn. Ze beginnen allemaal over Steffy en Finn te praten en zijn het erover eens dat ze op dit moment in de lucht moeten lopen.

Meer: B&B’s Douglas herschikking

Bij het klifhuis verwelkomt Finn Li in het huis. Steffy en Li wisselen beleefdheden uit, en dan krijgt Steffy een telefoontje van Brooke die uitlegt dat Sanchez een update heeft over Sheila. Steffy vertelt haar dat ze nu naar kantoor komen; ze zal haar moeder sms’en. Steffy verbreekt de verbinding en ze gaan met z’n drieën de deur uit.
Li Finn Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter / Quinn's seksgeheim onthuld, Steffy's afwezigheid

In de hut is het gesprek tot Sheila gekomen en hun zegeningen geteld. Thomas mijmert dat het leven kort is en dat ze elke seconde moeten tellen. De kinderen komen binnen en Beth rent naar Hope. Thomas en Douglas gaan naar buiten om met de bal te spelen, en Liam vertelt Hope dat ze het leven van dat kind heeft veranderd. Hope stelt dat Douglas de wereld voor haar betekent; ze weet niet wat ze zou doen zonder hem.
Hope Beth Liam B&B

Bij Forrester sluiten Steffy, Finn en Li zich aan bij Brooke, Taylor en Eric, die enthousiast is over het gelukkige paar dat weer samen is. Taylor geeft Li aan dat Finn nog leeft, maar wil weten waarom ze niemand heeft verteld dat hij nog leefde. Li legt uit dat het nooit haar bedoeling was om een ​​van hen te kwetsen of te bedriegen. Ze was gefocust op haar jongen die erdoorheen trok. Sánchez arriveert. Eric zegt dat Ridge onderweg is, maar ze willen weten wat er aan de hand is. De rechercheur meldt dat ze de voortvluchtige hebben gevonden.

Meer: Zie Jacqueline MacInnes Wood feest zoals Steffy

In de hut hebben Liam en Hope Beth in de slaapkamer gezet. Hope denkt dat het misschien de perfecte dag is en ze kussen. Thomas en Douglas keren terug en zijn vader vertelt enthousiast dat zijn zoon een kanon als arm heeft. Douglas bedankt zijn vader voor zijn hulp. Hij mist hem erg en zou willen dat ze meer samen zouden zijn. Hij vraagt ​​of Thomas hem mist. De Forrester knielt neer en verzekert hem dat hij dat doet – hij houdt van hem. Hij denkt de hele tijd aan hem als hij niet bij hem is. “Maar misschien is het niet genoeg.” Douglas vliegt in de armen van zijn vader.
Douglas B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Lawrence Saint-Victor's vrouw Shay in Kissing Scenes

Meer: Waarom Steffy trending was op Twitter

Bij Forrester vertelt rechercheur Sanchez de groep dat Sheila op een gegeven moment Los Angeles heeft verlaten. Steffy rookt dat ze haar uit het oog zijn verloren. Sanchez legt uit dat beveiligingscamera’s haar betrapten in een supermarkt net buiten de Sierras. Hij haalt de foto’s uit de camerabeelden en geeft ze rond. Ze zijn het er allemaal over eens dat zij het is. Sanchez onthult dat ze een verlaten auto hebben gevonden waar Sheila’s vingerafdrukken op stonden. Toen vond een boswachter verontrustend bewijs – iemand werd aangevallen door een beer. Met een waarschuwing laat hij ze foto’s zien van wat er nog over is van Sheila. Het was een huiveringwekkende scène. Ze vonden haar rijbewijs, telefoon, wat van haar haar en met bloed bevlekte kleding. Steffy vraagt ​​of ze zeker weten dat het Sheila is. Sanchez vertelt dat het DNA-bewijs naar één persoon wijst, en één persoon alleen. “Sheila.”
Sanchez Li Finn kantoor B&B

In de hut stuurt Hope Douglas weg om zijn zomerlezing af te maken. Thomas bedankt Hope en Liam voor het creëren van zo’n prachtig huis voor hem. Hope verzekert dat ze niets voor hem zou doen. Thomas is blij haar dat te horen zeggen. Hij heeft zijn opa gevraagd om bij hem in te trekken, en hij denkt dat het geweldig zou zijn als Douglas ook zou intrekken. Zo kunnen vader en zoon tijd samen doorbrengen zoals het hoort. Hope vraagt: “Suggereer je dat Douglas het huis verlaat dat hij kent, met zijn zus, om bij jou te gaan wonen?” Tomas knikt. ‘Ja, ik denk dat het tijd is. Je kunt hem zien wanneer je maar wilt.” Hope vindt dat ze de discussie moeten voeren, dus Douglas hoort het niet. Thomas is het daarmee eens; hij wil Douglas of haar niet van streek maken. “Zeg hem dat ik afscheid heb genomen.” Liam verzekert dat ze dat zullen doen. Thomas stapt uit. Hope gaapt naar Liam: “Kun je geloven wat hij vraagt?!?” Douglas verschijnt weer en laat teleurgesteld zijn hoofd hangen als hij hoort dat zijn vader weg is.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Scott Clifton deelt foto van nieuwe look: Buzz Cut

Meer: Matthew Atkinson chillt in nieuwe foto

Bij Forrester fronst iedereen de wenkbrauwen en probeert het idee te verzoenen dat Sheila is vermoord door een beer. Brooke is niet overtuigd omdat Sheila een meester-manipulator is. Sanchez heeft nog een detail. Hij haalt nog een bewijsstuk tevoorschijn.
Sheila Toe B&B

Taylor gaapt, “Is dat een…” Sanchez antwoordt: “Het is een van Sheila’s cijfers. Haar middelste teen om precies te zijn.” Taylor kokhalst.
Taylor teen B&B

Meer: De nieuwe commercial van Tanner Novlan

Steffy vraagt ​​of Finn in orde is. Hij moet er niet aan denken dat zijn biologische moeder op zo’n gemene manier gaat, maar ze hoeven zich geen zorgen meer om haar te maken. Ze verwonderen zich er allemaal over dat het eindelijk voorbij is als ze voorbijflitsen aan een aantal angstaanjagende dingen uit het verleden die Sheila de familie heeft aangedaan. Sanchez verklaart: “Er is geen twijfel over mogelijk. Sheila is weg. Zij is dood. Deze keer voor altijd.”

Meer: B&B Preview: Brooke en Ridge’s volgende uitdaging

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy dringt er bij Ridge op aan zich te herenigen met Tayloren Deacon troost een overstuur Hope.

Kijk terug op de leven en tijden van Sheila Carter in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.