Press ESC to close

Bold & Beautiful: De schrijfpartner van Sean Kanan, Jill Liberman, is overleden — Medeauteur van Succesfactor X is overleden


Dit is nooit een gemakkelijke manier om een ​​jaar af te sluiten.

In de loop van zijn carrière heeft Sean Kanan veel personages gespeeld, van de schurkachtige karatetiener Mike Barns in De Karate Kid III tot Algemeen ziekenhuis’s gevallen gouden jongen AJ Quartermaine en De gedurfde en mooie’s slechte jongen Deacon. Maar in de afgelopen tien jaar heeft hij ook een geheel nieuwe rol op zich genomen: die van schrijver.

In 2019 sloot hij zich aan bij ondernemer en motiverende spreker Jill Liberman om samen te schrijven en te publiceren Succesfactor X. Ze werkten samen om zakenmagnaten, media-iconen en zelfs bekroonde acteurs te interviewen om advies over succes te krijgen. En nadat het boek verscheen, gaven ze interviews en toerden ze samen door het land.

Het is dus geen wonder dat de twee niet alleen zakenpartners waren, maar ook vrienden. Maar nu deelde Kanan het trieste nieuws dat Liberman is overleden.

De acteur ging naar Twitter om het nieuws en zijn gevoelens te delen en schreef: “Echt bedroefd om te horen dat mijn vriend en schrijfpartner Jill Liberman is overleden”, schreef hij. “Ze was een licht en een inspiratie. Ik wens haar familie sterkte en vrede.”

Hoewel we nog steeds veel details moeten krijgen over wat er is gebeurd of wanneer ze precies is overleden, verspilden de fans geen tijd om hun gedachten, gebeden en condoleances te betuigen.

Wij van Soaps.com willen hetzelfde bieden, zowel aan Kanan, de vrienden en familie van Liberman, als aan iedereen die ze in haar carrière heeft aangeraakt terwijl ze ernaar streefde mensen te helpen en te motiveren om geweldige dingen te doen. Het spijt ons zo voor hun verlies.

Kijk aan het einde van het jaar terug op al degenen die we zijn kwijtgeraakt in onze fotogalerij van acteurs overdag die in 2022 zijn overleden.Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric vraagt ​​Carter om de verlenging van de gelofte van hem en Quinn officieel te maken
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]