Bold & Beautiful: Deacon belijdt zijn onsterfelijke liefde aan Brooke


In Taylor’s kantoor beschuldigt Brooke haar ervan vriendelijk te zijn terwijl ze haar tijd afwacht wat Ridge betreft. Ze kan haar man niet hebben! Brooke bespeurt dat Taylor verondersteld wordt beter te zijn dan zij, maar er is niets hooghartigs aan om achter de echtgenoot van iemand anders aan te gaan. Taylor wijst erop dat Brooke Ridge heeft weggejaagd en nu wil hij naar huis, naar zijn familie. Brooke kneep haar ogen tot spleetjes. “Ridge is al thuis … bij mij.” Taylor zegt dat hij zijn trouwring afdeed, dus ze weet niet zeker hoe lang Brooke die bewering nog kan doen.

Meer: Aankondiging vernieuwing B&B!

Taylor geeft toe dat ze nooit is gestopt met van Ridge te houden, maar ze heeft Brooke’s huwelijk ook nooit schade toegebracht. Brooke lacht; ze gelooft haar niet. Taylor herhaalt dat Brooke verantwoordelijk is voor wat er is gebeurd. Brooke weet dat het allemaal haar schuld was en zou willen dat ze het allemaal terug kon nemen. Maar Ridge vertelde haar dat hij van haar hield en dat ze er wel uit zouden komen… totdat hij naar Deacon ging. Ze kwam tussenbeide en daarna ging Ridge naar Taylor. “Je moet ervan genieten zolang je kunt,” mijmert Brooke. “Het gaat niet duren. Ridge komt bij me terug, Taylor. Dat doet hij altijd.” Daarmee loopt ze naar de deur en pauzeert om te zeggen: ‘Hij houdt van me. Dat weet je.” Brooke gaat dan weg en Taylor lijkt onzeker over zichzelf.
Taylor, Brooke sluiten B&B af

Bij Forrester Creations doet Deacon een beroep op Ridge om Brooke terug te nemen. Ridge is geïrriteerd, maar Deacon houdt vol en spoort hem aan niet terug te vallen in oude patronen door terug te keren naar Taylor. Hij houdt vol dat Brooke die avond niet zichzelf was. Ridge merkt op dat dat komt omdat ze dronk, en klaagt dat ze Deacon verdedigde. De oplichter beweert dat ze hen er net van heeft weerhouden om elkaar te vermoorden. Ridge werpt tegen dat ze hem apart heeft genomen. Deacon besluit dat hij misschien gelijk heeft en het is toch te laat voor hem en Brooke. Hij loopt naar buiten.

Meer: Thorsten reageert op de plannen van Ridge’s kinderen

In de hut twijfelt Liam of het verstandig is om Deacon te sturen om Brooke’s zaak bij Ridge te bepleiten. “Misschien heeft het niet het gewenste effect.” Hope klaagt dat haar moeder haar man misschien weer aan Taylor verliest … allemaal vanwege een dronken nacht.

Bij het klifhuis genieten een halfnaakte Fin en Steffy van de stilte van het hebben van de plek voor zichzelf en besluiten er volledig van te profiteren als ze beginnen te vrijen. Steffy moet zich helaas terugtrekken omdat haar moeder elk moment thuis kan komen. Finn is teleurgesteld en ze hoopt dat hij er geen spijt van heeft dat haar moeder bij hen intrekt. Hij stelt haar gerust, en ze praten over het leven als een droom sinds ze terugkwam.
Finn, Steffy maken een B&B

Steffy en Finn gaan naar de bank en ze vertelt hem de favoriete dingen over het opgroeien van haar ouders. Ze bewonderde hun wederzijds respect, hun gelach en hun liefde voor elkaar. Als kind wist ze dat ze dat wilde toen ze ouder werd. Na een paar valse starts kreeg ze het eindelijk door. Zij zoenen.

Meer: Is * dit * waarom Steffy er niet uitziet?

Later komt Taylor thuis en ziet Steffy koekjes bakken voor haar vader. Steffy vraagt ​​haar moeder of alles in orde is. Taylor mijmert dat dromen soms gepaard gaan met een ruw ontwaken. Ze had vandaag bezoek van Brooke. Steffy kan zich niet eens voorstellen wat ze te zeggen had. Taylor legt uit dat ze van streek was en vertelde haar dat ze niet zou toekijken dat ze haar man zou stelen. Steffy giechelt; Brooke saboteerde haar eigen huwelijk. ‘Ik zeg je, mam, het is voorbij. Hij komt bij jou thuis. Je zult het zien.”

Meer: Horloge! Sheila is gepakt

Bij Forrester Creations is Ridge in een stemming als Hope arriveert. “Ik denk dat jij en ik moeten praten.” Ridge zucht. “Ik wilde dit allemaal niet, maar hier zijn we.” Hope spoort hem aan om te vechten voor haar moeder en voor zijn huwelijk. ‘Kun je haar alsjeblieft niet de rug toekeren? Alsjeblieft Ridge?” Ridge vraagt ​​zich af of ze nu een tag-team is met Deacon. Hope verontschuldigt zich voor haar aandeel in wat er is gebeurd – ze had nooit moeten toestaan ​​dat haar behoefte aan een relatie met haar vader een negatieve invloed had op zijn huwelijk. Haar moeder houdt van hem en zou Deacon die avond nooit hebben gekust als ze nuchter was geweest. Hope moedigt hem aan om in de ogen van haar moeder te kijken en misschien zal hij vergeving vinden.
Hope, Ridge kantoor B&B

Meer: Brooke’s exen keren terug voor stand-alone aflevering

Deacon arriveert bij Brooke’s huis en vertelt haar dat het hem spijt; hij weet dat haar huwelijk in de problemen zit. “Het spijt me dat je dit meemaakt, want je verdient het niet.” Hij denkt dat Ridge te hard voor haar is. Brooke herinnert Deacon eraan dat ze hem pijn heeft gedaan. Ze voelt dat haar hele wereld om haar heen instort. Ze kan niet begrijpen hoe ze haar man zo heeft kunnen verraden. Ze bespreken wat er is gebeurd. Deacon vindt dat Ridge zijn best moet doen en dingen moet regelen met zijn vrouw in plaats van naar Taylor te rennen. Brooke geeft toe dat het haar stoort. Deacon streelt haar haar en vraagt ​​zich af hoe vaak ze dit gaat meemaken – ze heeft altijd moeten twijfelen aan haar plaats in Ridge’s hart terwijl hij heen en weer stuitert tussen haar en Taylor. Deacon wil dat ze haar waarde ziet; ze vindt het heerlijk om onvoorwaardelijk gekoesterd en bemind te worden. Hij vindt dat ze verder moet gaan van Ridge… naar een man die altijd van haar heeft gehouden en die haar nooit in de steek zal laten, wat er ook gebeurt. “Ik weet dat je wilt dat die man Ridge is, maar dat is het niet… Maar die man bestaat wel, en hij staat hier voor je.”

Meer: Chicago PD’s Ruzek en Burgess strijd, promo

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas maakt ruzie met Sheila.

Als je het hebt gemist, kijk dan of je het eens bent met onze ranglijst van De hete rode loperstijlen van Courtney Hope in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.