Bold & Beautiful: Deacon geeft Sheila een reden om Steffy dood te willen


In het ziekenhuis luistert Hope buiten terwijl Liam tegen Steffy zegt dat hij er altijd voor haar zal zijn. Hij is Hope’s echtgenoot, maar zal er altijd voor haar zijn.
Liam, Steffy praten ziekenhuis B&B

In de wachtruimte vertelt Taylor Brooke dat Liam nog steeds bij Steffy is. Het gaat verrassend goed met haar, gezien hoe snel ze erachter kwam dat Finn was overleden. Taylor merkt op dat ze de meeste troost lijkt te putten uit Liam. Brooke denkt dat andere mensen ook moeten ingrijpen en herinnert Taylor eraan dat hij Hope’s echtgenoot is… niet die van Steffy.

In haar hotelkamer loopt Sheila heen en weer terwijl ze naar het tafereel in de steeg flitst. “Mijn mooie zoon, het spijt me zo voor wat ik je heb aangedaan.” Ze grimast. ‘Het was een vreselijk ongeluk, Finn. En nu ben je weg. Ik moet een manier vinden om te overleven… en dat betekent dat Steffy zich nooit kan herinneren wat er die nacht is gebeurd.” Sheila schrikt als Deacon klopt en tegen haar schreeuwt dat ze open moet doen. Dat doet ze en hij merkt op: ‘Ik ken die blik. Wie heb je deze keer in het vizier?”
Sheila, Deacon hotel door B&B

Sheila vraagt ​​wat hij daarmee bedoelt, en Deacon vindt haar gewoon intenser dan normaal. Sheila meldt dat Steffy bij bewustzijn is en hij vindt dat geweldig – ze moet dankbaar zijn dat ze beter wordt.

In de wachtruimte van het ziekenhuis onderbreekt Ridge Brooke en Taylor om hen eraan te herinneren dat Steffy en haar herstel het allerbelangrijkste is. Bill rent naar hen toe – hij is net terug in de stad. Ze vertellen hem dat Steffy bij bewustzijn is en dat Liam bij haar is.

Meer: Bill Bell eren op een trieste verjaardag

Buiten Steffy’s kamer luistert Hope terwijl Liam ermee instemt Hayes naar haar toe te brengen. ‘Ik zal ervoor zorgen dat het gebeurt,’ zegt hij en kust haar hoofd.

In de wachtruimte ontdekt Bill dat Steffy zich nog steeds niet kan herinneren wie ze heeft neergeschoten. Taylor wil haar niet pushen, maar Ridge wil de dader graag van de straat halen. Hope voegt zich bij hen, gevolgd door Liam, die zijn vader omhelst. Bill verzekert dat hij zijn privédetectives hiervoor heeft. Liam wil Hayes gaan halen, maar Taylor biedt aan – Steffy heeft hem hier nodig. Brooke trekt een gezicht. Taylor, Bill en Ridge lopen weg en Liam vraagt ​​Hope hoe het met haar gaat.

Meer: Maak je klaar… B&B’s maken Sheila betalend

In Steffy’s kamer komt Ridge binnen terwijl Bridget de patiënt onderzoekt, die klaagt over bijna constante pijn. Bridget biedt pijnverlichting, maar Steffy weigert. Bridget rent weg en Ridge vraagt ​​zijn dochter of ze nog meer geheugenflitsen heeft gehad. “Enig idee wie je dit heeft aangedaan?”
Bridget, Ridge, Steffy ziekenhuis B&B

In het hotel weet Deacon hoeveel pijn Sheila heeft en het spijt hem. Sheila realiseerde zich nooit dat je zoveel pijn in je leven kunt ervaren. Ze vraagt ​​zich af wat Finn in het steegje deed; het slaat helemaal nergens op. Deacon is er voor haar als ze wil praten, schreeuwen of hem zelfs wil slaan. Sheila giechelt, “Verleid me niet.” Deacon meent het – dit soort pijn zal haar van binnen opvreten. “Gebruik me. Vertel me alles.”

Meer: Exclusief! Sean Kanans advies voor Deacon

In de gang voegt Bill zich bij Hope en Liam, die verbaasd zijn over de willekeur van de schietpartij. Hope buigt haar hoofd als Bill tegen Liam zegt dat hij weet hoeveel Steffy voor hem betekent. Ze hebben Steffy alleen nodig om haar geheugen terug te krijgen, zodat ze de klootzak kunnen vinden die haar en Finn heeft neergeschoten.

Meer: Brooke’s volgende afspraak kan een schok zijn

In het hotel verzekert Deacon Sheila dat ze hem kan vertrouwen. Ze kan open over haar gevoelens. “Vertel me er alles over.” Sheila herinnert zich de eerste keer dat ze oog in oog stond met haar zoon. Ze keek in Finns ogen en voelde dat alles mogelijk was… zelfs haar verlossing. Sheila huilt tegen haar tranen als ze vertelt dat ze haar zoon heeft verloren en bang is dat ze op het punt staat al het andere te verliezen. Deacon verzekert haar dat ze zijn vriendin is en dat ze een overlevende is. Sheila belooft Deacon dat hij niet eens kan begrijpen hoe dit haar heeft veranderd. Deacon weet zeker dat Finn niet zou willen dat ze het leven opgaf. Hij zweert dat ze de schutter zullen pakken en hem laten boeten voor wat hij haar zoon heeft aangedaan. Sheila zakt terug op het bed met een harde blik op haar gezicht.
Sheila, Diakenadvies B&B

In haar ziekenhuiskamer vertelt Steffy haar vader dat ze meer dan wie ook wil dat dit monster wordt gevangen. Ridge spoort haar aan om zichzelf terug in de steeg te zetten. “Wat zie je?” Ze krijgt een flits en, gefrustreerd, kreunt, “Oh, waarom kan ik het me niet herinneren?!” Op dat moment komt Taylor binnen met Hayes. Steffy pakt de baby en vertelt hem dat ze hem zo heeft gemist. Ze snikt, “Je vader zou hebben…” Ze verontschuldigt zich. ‘Ik hou zoveel van je en je zult nooit alleen zijn. Ik zal altijd hier zijn om je te beschermen.” Ridge omhelst Taylor.
Taylor, Ridge, Hayes, Steffy ziekenhuis B&B

Steffy vertelt Hayes dat ze hier doorheen komen en dat hij zoveel op zijn vader lijkt. Bridget voegt zich bij hen met geweldig nieuws – Steffy is zo verbeterd dat ze haar kan loslaten! Taylor en Ridge omhelzen elkaar ter viering. Bridget gaat het papierwerk versnellen terwijl Steffy tegen Hayes mompelt: “Mama komt naar huis.” Nadat Taylor de baby heeft meegenomen, verschijnt er een bezorgde uitdrukking op Steffy’s gezicht.

Meer: Horloge! Het schattige papa/dochter-duet van de zeepster

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy is blij herenigd met haar kinderen nadat ze uit het ziekenhuis is ontslagen, heeft Hope complexe gevoelens over Liams rol in het herstel van Steffy.

Mis onze terugblik op Algemeen ziekenhuis sterren toen en nuwaarvan je sommigen misschien herkent uit andere soaps, in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.