Bold & Beautiful: Deacon smeekt Brooke om hem niet te verbannen


Bij Brooke kan Deacon niet geloven dat ze hem de toegang tot het terrein ontzegt. Hope vraagt: “Dus dit komt niet van Ridge?” Brooke had moeten luisteren toen hij het eerder zei. ‘Je kunt hier niet zijn, Deacon. Niet meer.” Hij herinnert haar eraan dat zijn dochter daar woont. Brooke legt uit dat er andere plaatsen zijn waar ze elkaar kunnen ontmoeten. Ze zal haar huwelijk geen dag meer op het spel zetten.

Meer: Krista Allen previews moment waarop fans hebben gewacht

Bij Forrester Creations werpt Ridge een blik op zijn foto van hem en Brooke voordat hij uit protest uitroept: “Nee!” terwijl Bill door de kantoordeur loopt. Spencer houdt zijn handen omhoog en legt uit dat hij hem persoonlijk wilde komen opzoeken om te herhalen hoe erg het hem spijt wat er met Steffy en haar familie is gebeurd. Ridge vertelt dat ze de kinderen heeft meegenomen en de stad een tijdje heeft verlaten. Bill denkt dat dat waarschijnlijk een goed idee is en kan zich het trauma niet voorstellen dat Steffy doormaakte toen ze zag hoe Sheila haar man vermoordde. “Dat is een speciaal soort kwaad.” Ridge gromt: “Nou, daar kunnen we het over eens zijn.” Bill draait het gesprek om wat Sheila Brooke heeft aangedaan… en hoe Brooke als resultaat moet worden behandeld.
Bill Ridge slechte B&B

In het huis van Brooke wil Hope een compromis sluiten, maar haar moeder houdt vol dat Deacon helemaal niet op het terrein kan zijn. Deacon vindt het extreem en wil alleen met haar praten. Brooke is geïrriteerd. Hope smeekt: “Alsjeblieft!” Brooke stemt met tegenzin in. “Vijf minuten.” Hope dringt er bij haar vader op aan om ze te laten tellen en zij en Liam lopen naar buiten. Deacon vertelt Brooke dat hij weet dat ze van streek is en probeert haar huwelijk te redden: “Maar alsjeblieft… doe dit niet.”

Meer: B&B-ster ‘chillt’ met haar kinderen

In de hut merkte Liam dat Hope zich een beetje inhield tegen die van haar moeder. Hope vindt dat ze geen recht heeft op een mening. Liam zegt dat ze dat doet – Deacon is haar vader en komt daar om haar en zijn kleinkind te bezoeken. Hope verbaast zich erover dat hij haar vader verdedigt. Liam houdt vol dat hij dat niet doet; hij probeert tot op de bodem uit te zoeken wat ze ervan vindt dat haar moeder deze wet oplegt. Hij is bang dat ze zichzelf de schuld geeft van de huwelijksproblemen van Brooke en Ridge. Hope vraagt ​​zich af of ze er niet op had aangedrongen dat haar vader in de buurt zou zijn als ze nog steeds bij elkaar zouden zijn. Dus ze blijft hier buiten. Als het haar moeder blij maakt om Ridge weer in huis te hebben, dan is dat maar zo. Liam en Hope besluiten hun tijd alleen te gebruiken om te vrijen en te gaan zoenen.
Liam Hope hut B&B

Bij Forrester Creations vraagt ​​Bill zich af waarom Ridge Sheila de macht geeft om zijn huwelijk te gijzelen. Brooke is ook haar slachtoffer. Ridge weet dat. Bill roept uit: “Als je dat weet, waarom woon je dan in het huis van je vader en zuig je op je duim alsof JIJ de benadeelde partij bent?!” Hij zegt dat hij naar huis moet gaan. “Ga terug naar je vrouw.” Ridge hoeft zichzelf niet uit te leggen aan Bill, maar de mogul houdt vol en spoort hem aan om terug te gaan naar Brooke. “Doe het nu.”

Meer: John McCook deelt de verrassende droom van Eric

Bij Brooke wil ze dat Deacon alles uitspuugt wat hij te zeggen heeft. Ze vermoedt dat hij nerveus is dat Ridge binnen zal lopen en hem in haar woonkamer zal vinden. Hij wijst erop dat hij al maanden toegang heeft en dat alles geweldig is geweest, behalve een klein ongelukje. Ze beweert dat het meer dan één kus was – ze hebben geschiedenis. Deacon protesteert dat zijn familie daar is. Ze raakt in de war vanwege Ridge en zijn kinderachtige spelletjes, terugrennen naar het huis van zijn vader. ‘Laat hem niet tussen ons komen. Laat Ridge je leven niet dicteren!” Dit gaat niet alleen over hem. Ze is een slimme, mooie vrouw en Ridge zou op de grond moeten kruipen om haar terug te krijgen. Brooke heeft hem gehoord en herhaalt dat ze haar man terug wil. Als Deacon van haar houdt, zal hij wegblijven en haar het respect tonen waarvan hij zegt dat Ridge dat niet doet. “Laat mij mijn leven en mijn man kiezen.”
Deacon Brooke pleit B&B

In de cabine heeft Hope een verrassing voor Liam. Ze sms’te Donna om Beth een nacht te hebben en Douglas is bij Thomas, dus ze hebben de hele nacht de nacht voor zichzelf. Hij verklaart dat het de beste verrassing ooit is en ze beginnen hartstochtelijk te zoenen en vrijen in de hele cabine.
Liam Hope seks B&B

Na de seks nestelt Hope zich tegen Liams borst en kust hij haar hoofd. Ze stelt voor om in de auto te stappen en een weekend langs de kust te rijden en te stoppen waar het goed voelt. Het klinkt goed voor hem. “Mijn mooie vrouw.” Ze kussen en beginnen opnieuw de liefde te bedrijven.

Meer: Foto’s: onuitwisbare Steffy-momenten

Bij Forrester Creations zit Ridge alleen, na te denken, en flitst naar Brooke om hem aan te sporen naar huis te komen. Zijn telefoon gaat – zij is het. Ze denkt aan hem. Ridge mijmert: “Er is een toeval.” Brooke wil hem daar hebben. “We zullen weer samen zijn. Ik ben er zeker van.” Ze vertelt dat ze tegen Deacon en Hope heeft gezegd dat hij daar niet langer welkom is. ‘Ik laat niets of niemand ons ooit meer uit elkaar houden. Zeker niet diaken.” Ridge gromt, “Ok.” Ze vertelt hem: “Zoete dromen”, en ze verbreken de verbinding.

Thuis kijkt Brooke naar een foto van haar en Ridge en neemt ze in gedachten hun romantische tijden samen door.

Meer: Zal Taylor terugkaatsen met *dit* onverwachte karakter?

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila stort in als ze wordt geconfronteerd met Lien Paris onderschept een bemoeizuchtige Grace terwijl ze valse hoop geeft aan Zende.

Terugkijken op Het liefdesverhaal van Hope en Liam in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.