Bold & Beautiful: Deacon vertelt Brooke dat hij van haar houdt en dat altijd zal doen


Bij Forrester Creations vraagt ​​Thomas aan Steffy of ze weet wat er aan de hand is met Brooke, die verschillende vergaderingen heeft gemist. Steffy vertelt hem dat Hope eigenlijk hetzelfde zei als hun vader: dat er iets aan de hand was met Brooke. Thomas kan niet begrijpen dat ze niet naar haar werk komt. “Wat denk je dat het is?”

Meer: B&B cast NFL, The Talk-persoonlijkheid

Thuis flitst Brooke door haar interacties met Deacon op oudejaarsavond. Ridge vraagt ​​of er iets is dat haar van streek maakt – ze zei geen woord op weg naar huis van de AA-bijeenkomst. Brooke neemt het allemaal in zich op, maar worstelt niet met het willen drinken. Ridge voelt dat ze nog steeds worstelt met wat er op nieuwjaar is gebeurd. Ze maakt zich zorgen over de reden waarom ze dronk en zegt dat ze er nog steeds spijt van heeft. Ridge vindt het jammer dat hij haar alleen heeft gelaten en belooft dat ze die eenzaamheid nooit meer zal voelen.
Brooke, Ridge talk B&B

Bij Il Giardino hoort Sheila Deacon tegen zijn manager zeggen dat hij zich haast om te dweilen omdat hij naar een speciaal iemand moet gaan. De manager loopt weg en Sheila komt dichterbij. Ze mijmert: ‘Iemand speciaal? Zou dat Hope zijn… of Brooke?’ Deacon heeft geen tijd om zijn sociale verplichtingen te bespreken en zegt haar dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien. Sheila denkt dat het Brooke moet zijn, en spint dat oudejaarsavond ZEER succesvol moet zijn geweest. Deacon vraagt ​​zich af waarom ze er steeds naar blijft vragen. Sheila is gewoon aan het praten. Deacon geeft toe dat hij Hope of Brooke sindsdien niet meer heeft gezien. Sheila vraagt ​​of daar een reden voor is. Deacon klaagt: “Sheila, geef me een pauze, ik probeer hier te werken.” Hij blijft niet weg, hij is er gewoon niet meer geweest sinds oudejaarsavond. Hij flitst naar Brooke en vertelt hem dat hij niet terug kan komen. Sheila lacht als hij werkverplichtingen de schuld geeft. Ze vraagt ​​zich af of Deacon wegblijven misschien een idee van Brooke was. Deacon loopt weg met zijn dweil en emmer. Sheila grinnikt, “Dat moet een geweldige oudejaarsavond zijn geweest; een geweldig feest.”
Diaken gegrilde Sheila B&B

Sheila zit aan de bar en kijkt naar de flessen champagne. Ze vraagt ​​zich af: ‘Ben ik geslaagd? Heb ik Brooke weer aan het drinken gekregen?’ Ze flitst naar hun argument en naar het verwisselen van de etiketten op de flessen en mijmert dat Brooke’s garantie om haar leven te vernietigen, haar alleen de garantie van Brooke’s vernietiging garandeert.

Meer: Darlene Conley herinnerd door B&B co-ster

Ridge arriveert bij Forrester Creations en treft Thomas en Steffy aan die bespreken dat Brooke weer niet komt opdagen. “Papa”, vraagt ​​Steffy, “wat is er met je vrouw aan de hand?” Ze vertellen dat ze zich zorgen maken en vragen of het met Deacon te maken heeft. Steffy denkt dat het een enorme klap in het gezicht was – Brooke opende haar huis voor hem. “We weten niet wat Brooke nu gaat doen.” Thomas vraagt ​​zich af of het de beste plek is voor zijn vader om bij Brooke’s te zijn met Deacon in de buurt. Steffy en Thomas missen hem. Steffy voegt eraan toe: “Mama ook.” Ridge wil weten waar dit allemaal over gaat. Steffy maakt zich zorgen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Brooke betrokken raakt bij een nieuw schandaal – dat willen ze niet voor hem. Thomas mijmert dat Deacon terug naar de stad kwam, maar een andere persoon deed dat ook. Misschien was het de perfecte timing voor Taylor om te arriveren. Steffy heeft Ridge uit Brooke’s plaats nodig voordat ze hem weer neerhaalt.

Meer: Taylor’s kans om haar waardigheid te redden

Thuis denkt Brooke aan oudejaarsavond als Deacon haar laat schrikken door haar naam te zeggen. Hij weet dat Ridge aan het werk is en blijft maar denken aan wat er tussen hen is gebeurd. Deacon is ervan overtuigd dat ze er niet meer mee kan stoppen dan hij. “Wat we op oudejaarsavond hebben gedaan.” Brooke wil hem niet in huis hebben. Deacon stelt dat ze er niet over zullen nadenken. “Het enige waar ik aan kan denken is je kussen.” Brooke geeft hem niet de schuld; ze zou willen dat er iemand was die ze naast zichzelf de schuld kon geven. Ze begrijpt niet wat er die nacht is gebeurd, ze had gewoon een hevige drang om te drinken. Deacon spoort haar aan om naar een vergadering te gaan. Ze legt uit dat ze dat heeft gedaan, en dat Ridge en Hope weten van het drinken… maar verder niets. Deacon denkt dat als hij hem niet op het terrein laat alleen maar argwaan ontstaat. “Deze ommezwaai die je doet, zal rode vlaggen opwerpen!” Hij denkt dat Ridge en Hope de punten met elkaar zullen verbinden. “Het beste wat je kunt doen, is me teruggeven.” Brooke roept: ‘Ik kan je niet meer zien, Deacon! Je snapt het?”
Deacon kan niet stoppen met denken aan Brooke B&B

Meer: B&B’s foto van Jacqueline Wood onthult mogelijk het geslacht van de baby

Brooke gaat over haar schuldgevoel en spijt en tranen over hun kussen. Deacon denkt dat het mogelijk is dat Ridge haar in de steek liet, de laatste druppel was – en nu heeft ze Taylor te kampen. Brooke baalt ervan dat ze gewoon in de coulissen zit te wachten tot er iets misgaat. Deacon voelt dat de nacht wat innerlijke verlangens heeft losgemaakt. Brooke lacht. Deacon weet wat hij voelde toen hun lippen elkaar raakten. Hij denkt dat Hope haar ouders graag samen zou zien. Brooke houdt van haar man, en als hij wist wat ze op oudejaarsavond deden, zou hij haar verlaten. Deacon heeft geprobeerd deze gevoelens te begraven, maar hij is klaar. Hij pakt Brooke vast en zegt: ‘Ik hou van je. Ik heb altijd van je gehouden… en dat zal ik altijd blijven doen.’

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon belijdt zijn liefde naar een verbijsterde Brooke.

Ontdek waarom deze Er zijn echt nog 16 soapsterren over in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.