Bold & Beautiful: Deacon weet precies hoe hij zich voorgoed van Sheila kan ontdoen met gevangeniscontacten


“Deacon kent waarschijnlijk de juiste mensen uit de onderbuik van de samenleving.”

Het ziet er niet goed uit voor The Bold and the Beautiful’s diaken. Oh, tot nu toe is hij erin geslaagd om de terugkeer van orkaan Sheila te combineren terwijl hij er was voor Hope, terwijl ze werd geconfronteerd met de pogingen van Thomas om meer tijd met zijn zoon door te brengen, wat… Eigenlijk, als je het zo zegt, doet hij het helemaal niet slecht!

Maar dat neemt niet weg dat zijn raam om van zijn ongenode gast af te komen snel dicht gaat. Wat erger is, Deacon valt misschien voor Sheila – en dat is gewoon niet voldoende.

Meer: Kunnen Hope en Taylor een geheime deal sluiten?

Het punt is, ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet weggaat, en op dit moment is Deacon’s kans om haar aan te geven gekomen en gegaan. Hij heeft haar te lang een veilige haven gegeven, en in die tijd is ze gevaarlijk dichtbij gekomen om haar kleinzoon recht onder Steffy en Finn’s neus vandaan te halen.

Nee, er is gewoon geen manier waarop Deacon Sheila op een legale manier uit zijn haar kan krijgen zonder met haar naar beneden te gaan. Het enige dat overblijft is haar op een slinkse manier uit te schakelen.

Gelukkig heeft Sean Kanan daar over nagedacht! Toen een fan hem vroeg hoe hij Sheila zou elimineren op een recente… Vet Livelanceerde de acteur regelrecht een plan alsof hij op dit moment had gewacht vanaf de dag dat ze voor Deacon’s deur verscheen!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke voelt dat Deacon is veranderd, maar Ridge is het daar niet mee eens

Ten eerste, legde hij uit, zou Deacon ‘een van zijn vrienden bellen die hij in de gevangenis had ontmoet. Hij zal haar op een of ander transport de stad uit brengen.’

Kimberlin Brown, Sean Kanan diaken sheila jpi bb

‘Sheila, als je niet in die ontvoeringsbus stapt, ga ik er spijt van krijgen. Misschien niet vandaag, misschien niet morgen, maar binnenkort, en voor de rest van mijn leven!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Nou, wie had kunnen weten dat het proberen om Quinn te vermoorden misschien wel het beste was wat hij ooit heeft gedaan? Natuurlijk, het ontspoorde zijn leven een beetje, maar Deacon betaalde zijn schuld aan de samenleving en keerde vastbesloten terug om een ​​betere vader voor Hope te zijn. En als het hem de middelen gaf om van Sheila af te komen, zeggen we dat het een overwinning is!

‘Hij gaat misschien een beetje een netwerk creëren met enkele van zijn gevangeniscontacten,’ vervolgde Kanan, ‘en zeggen: ‘Weet je wat, Sheila, op een andere plaats en een andere keer, zouden jij en ik magisch zijn geweest, maar je moet verdomme eruit.’”

Het is duidelijk dat alleen dat zeggen hem tot nu toe nergens heeft gebracht, maar dat plus zijn gevangenisvrienden die haar niet echt een keuze geven, zou de weegschaal kunnen doen doorslaan. Natuurlijk merk je misschien dat Kanan het alleen maar heeft over het feit dat Sheila ergens heen wordt gesleept – niet over het voorgoed beëindigen van haar. En dat zou een ernstige fout kunnen zijn als het haar uiteindelijk genoeg afwijst dat, zodra ze Deacon’s gevangenisvrienden de slip geeft, ze terugkomt naar de stad om op hem te jagen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Katie zet zich schrap voor nieuws van Dr. Grace Buckingham

Gelukkig is er misschien ook een manier om dat te omzeilen.

Hij zou kunnen proberen ‘haar elke cent te geven die hij heeft’, suggereerde Kanan in een bewijs van hoe wanhopig Deacon kan zijn. “Hoewel het klinkt alsof Sheila geld heeft.”

Meer: Wordt Steffy koningin van het volledige schema?

Maar misschien als ze dat wist hij offers bracht om ook haar weg te krijgen, het zou haar ervan kunnen weerhouden volledige wraak op hem te nemen. Kan zijn. Maar nogmaals, als ze eenmaal weg is, wil Deacon misschien de rest van zijn leven slapen met één oog open.

Ontdek waar alle stellen, bijna-paren en ex-paren van de show zich nu bevinden in onze Vet en mooi relatie fotogalerij.