Bold & Beautiful: Denise Richards heeft zojuist aangekondigd dat ze lid is van OnlyFans


Nou, dit zagen we niet helemaal aankomen!

The Bold and the Beautiful’s Denise Richards (Shauna) kwam onlangs in het nieuws toen ze haar ex, Charlie Sheen, terugduwde nadat hij kritiek had geuit over hun dochter, Sami Sheen, die zich bij OnlyFans voegde. Voor degenen die niet op de hoogte zijn, dat is een website die bekend staat om mensen die expliciete inhoud plaatsen – hoewel dat nog lang niet alles is!

Meer: Jacqueline MacInnes Wood plaagt ongelooflijke scènes in Monaco

Destijds, zoals we meldden, verklaarde Richards haar liefde en steun voor haar dochter bij alles wat ze deed. Niet lang daarna ging ze naar Instagram om uit te werken en hard terug te dringen tegen mensen die besloten haar en Sheen te bekritiseren.

“Veel negatieve reacties op mijn sociale netwerk de afgelopen week”, schreef ze in een sms-bericht. “Ik moet zeggen, ik wou dat ik het vertrouwen had dat mijn 18-jarige dochter heeft. En ik kan ook niet oordelen over haar keuzes. ik deed Wilde dingen en Playboy. Eerlijk gezegd zou haar vader dat ook niet moeten zijn.

“En om de negativiteit op haar leeftijd te kunnen negeren?” Richards vervolgde. “Het heeft me vele jaren gekost en ik heb er soms nog steeds moeite mee. Ik heb ontzag voor haar vermogen om het geluid buiten te sluiten. Omdat het je kan vernietigen.”

Vervolgens zei ze dat ze de laatste tijd vooral over OnlyFans had geleerd (iets dat waarschijnlijk geldt voor veel mensen die haar volgen … en nu voor ons!), Maar in wezen steunde ze de mensen die geld verdienen met hun eigen foto’s in plaats van Instagram en Twitter er geld mee te laten verdienen.

Ze eindigde het bericht mijmerend bij het openen van haar eigen OnlyFans-pagina… en nu lijkt het erop dat ze heeft besloten ervoor te gaan!

Vandaag plaatste Richards een korte video van haar in een witte jurk die de oceaan in liep terwijl Len’s “Steal My Sunshine” erover speelde. De actrice ondertitelde het met: “Klaar … hier gaan we. #alleenfans.”

Ze nam, zoals veel mensen op Instagram, een link naar de site op. En kijk eens aan, de actrice heeft inderdaad een gloednieuwe OnlyFans-pagina!

In feite is het zo nieuw dat er momenteel maar één post is, maar we denken dat dit zal groeien. Maar nee, we weten niet wat voor soort inhoud ze plaatst, en we gaan het ook niet controleren!

Aangezien de actrice echter hierboven schreef over het gebruik ervan als een platform voor inhoud die niet zo verschilt van wat er op meer conventionele sociale media staat, zou het niet moeilijk zijn om te veronderstellen dat het niet al te expliciet zou zijn.

Meer: Naomi Matsuda is weg als Sheila Li . vermoordt

Bovendien is Richards verre van de eerste beroemdheid die naar OnlyFans vertakt. De wil van Carmen Electra, Tyler Posey en Echte huisvrouwen van New York ster Sonja Morgan hosten allemaal hun eigen accounts.

Hoe dan ook, vrienden en fans lijken klaar te staan ​​om haar te steunen!

“OMG”, reageerde Megan Lombardi op Instagram, “plot twist!! Snap het, Denise!”

Over plotwendingen gesproken, wat als de volgende keer dat Shauna opdook, ze hetzelfde aankondigde? Een meid moet tenslotte ergens geld verdienen, vooral als ze nog niet getrouwd is met de Forrester-clan… nog niet. Eerlijk gezegd konden we ons voorstellen dat bestie Quinn haar honderd procent steunde, en Ridge was plotseling genoeg geïntrigeerd om zijn ogen van Brook af te wenden. en Taylor!

Bekijk onze fotogalerij van alles de in aanmerking komende mannen wachten op Shauna de volgende keer dat ze opduikt in Los Angeles – niet genaamd Ridge!