Bold & Beautiful: Denise Richards Reactie op Dochter Sami’s OnlyFans


Soms kan het echte leven net zo dramatisch zijn als een soap.

Het is een tijdje geleden dat we Shauna hebben zien flirten met Ridge of in de war raakten met het drama van dochter Flo op The Bold and the Beautiful. Er is geen woord over wanneer ze haar Los Angeles zou kunnen laten terugkeren, maar op dit moment klinkt het alsof Denise Richards haar handen vol heeft aan haar echte ex, Charlie Sheen, en hun dochter, Sami Sheen.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood trapt Emmy-seizoen af

Het lijkt erop dat de jongere Sheen zich heeft aangesloten bij OnlyFans, een website die bekend staat om zijn seksueel expliciete inhoud. En haar vader, volgens… Wij Wekelijksis niet blij met deze ontwikkeling.

“Ik keur dit niet goed,” zei Sheen tegen het tijdschrift, “maar aangezien ik het niet kan voorkomen, heb ik haar dringend verzocht het stijlvol en creatief te houden en haar integriteit niet op te offeren.”

Opgemerkt moet worden dat, hoewel OnlyFans bekend staat om zijn seksueel expliciete inhoud, dat niet alles is waar het op gericht is. De website is ook een platform voor andere makers van inhoud, zoals fitnesstrainers, cosplayers, muzikanten en zelfs een aantal andere beroemdheden om niet-seksuele inhoud rechtstreeks met hun fans te delen.

We geven geen commentaar op de richting die ze opgaat, hoewel Sheen duidelijk al zijn eigen angsten heeft voor wat het uiteindelijk kan worden. Sami Sheen is echter meerderjarig, dus, zoals haar vader opmerkte, is het geheel aan haar om te beslissen wat ze wil creëren.

Toen ze in maart 18 werd, deelde Richards een Instagram-bericht ter ere van de verjaardag van haar eerstgeborene, waarin hij schreef: “Ik hou onvoorwaardelijk van je en ik ben erg gezegend en dankbaar dat ik je moeder ben. Ik hou van je, mijn lieve Sami.”

Charlie Sheen wees er echter snel op: Wij Wekelijks dat hun dochter deze beslissing niet ‘onder mijn dak’ heeft genomen, aangezien ze momenteel bij Richards woont. De Vet en mooi actrice reageerde door het tijdschrift te vertellen dat hun dochter meerderjarig was en dat haar beslissing niets te maken had met met wie ze samenwoonde.

“Het enige wat ik als ouder kan doen, is haar leiden en op haar oordeel vertrouwen”, legde Richards uit, in navolging van het verjaardagsgevoel dat ze onvoorwaardelijk van haar dochter houdt. Maar, merkte de actrice op, Sami “maakt haar eigen keuzes.”

Toen Sheen haar OnlyFans op Instagram lanceerde met een simpele post, sprong haar moeder in de reacties om te schrijven: “Sami, ik zal je altijd steunen en altijd voor je zorgen. Ik houd van je.”

“Ik hou van je”, schreef Sheen terug. “Dank je.”

Meer: Tanner Novlan kondigt vroege geboorte zoon aan

Elk kind groeit op tot een volwassene die zijn eigen keuzes maakt. Soms is het enige wat ouders kunnen doen hun onvoorwaardelijke liefde en steun bieden. Vraag het maar aan de mensen The Bold and the Beautiful. Die kinderen zijn criminelen, maar Ridge houdt nog steeds van Thomas en Shauna steunt Flo nog steeds!

Shauna en Ridge zijn misschien uitgestorven, maar bekijk onze fotogalerij van Bold & Beautiful’s top 35 koppels!