Bold & Beautiful: Denise Richards’ (Shauna) Eerbetoon aan haar overleden moeder Joni


Weg maar nooit vergeten.

The Bold and the Beautiful’s Denise Richards (Shauna) ging dinsdag 30 november naar sociale media om haar gedachten te uiten over de verjaardag van het overlijden van haar moeder, 14 jaar geleden. De CBS-soapactrice plaatste een van haar favoriete foto’s van haar lieve moeder Joni die twee van haar kleinkinderen vasthield, die de mooie vrouw kende als ‘Nana’, een rol waar ze zo dol op was.

“[I] ik kan niet geloven dat het vandaag 14 jaar geleden is dat we je hier verloren en je als onze engel in de hemel hebben gekregen’, vertelde Richards. “Het wordt niet makkelijker om zonder jou te leven.”

Meer: Eerbetoon aan een filmhartbreker en Y&R-aluin

Iedereen die een naaste in zijn leven heeft verloren, weet precies hoe Richards zich voelt, en nee, het wordt er niet makkelijker op, maar op de een of andere manier vindt ons verdriet een manier om zichzelf op te nemen in wat we gedwongen worden ons nieuwe normaal te noemen. Maar één ding is zeker, de liefde voor hen blijft altijd sterker dan ooit. “Ik hou zo veel van je en mis je zo, zo veel,” ging ze verder. “Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk en ik zie je altijd in mijn dromen.”

En afgezien van het dromen over haar, weet Richards dat haar moeder altijd over hun familie waakt en “ons tekenen geeft dat je hier bij ons bent.”

Ze sloot haar eerbetoon af met “I love you mom” en fans haastten zich om niet alleen hun condoleances te betuigen, maar ook om hun eigen verhalen over verlies te delen.

Als het voor u een geruststelling is, nodigen we onze lezers uit om uw eigen winkels te delen in het commentaargedeelte en vervolgens een kijkje te nemen in onze galerij hieronder om foto’s van andere te bekijken soapsterren en hun echte moeders.