Bold & Beautiful: Don Diamont brengt een 21e verjaardagshulde aan zoon Luca


“We konden niet meer van je houden”, schreef de acteur.

Ze groeien zo snel op! Met een broedsel zo groot als dat van Don Diamont, zou het ons niet schokken als de… Vet en mooi ster zou hier en daar een kind vergeten. Maar nee, de trotse papa laat nooit een kans voorbij gaan om de prestaties van zijn jongens te vieren – vooral wanneer het de laatste is van een zeer specifieke mijlpaal die hij ooit met hen zal vieren. (Hoewel we vermoeden dat hij genoeg kansen zal hebben met zijn uiteindelijke kleinkinderen!)

“Cindy Ambuehl en ik vierden gisteren onze kleine jongen, Luca, die 21 werd”, schreef Bill’s portrettist op Instagram terwijl hij enkele schattige babyfoto’s deelde. “Het is moeilijk om de absolute vreugde te verwoorden die je me de afgelopen 21 jaar hebt gebracht.”

Luca – die reserve quarterback is aan de Duke University – is de jongste van maar liefst zeven jongens, dus dit was de laatste 21e verjaardag die Diamont en Ambuehl met hun zonen zouden vieren. En “bovendien”, voegde Diamont eraan toe, “zijn alle jongens terug in de stad!”

Meer: Steffy’s geheime wapen tegen Sheila

De taart zag er ronduit heerlijk uit en er waren zoveel dierbaren om het te vieren, ze vulden zowat het hele restaurant. Maar het waren niet alleen de persoonlijk bijeengekomen mensen die Luca een gelukkige verjaardag wensten. Diamont’s TV-zoon, Darin Brooks (Wyatt), woog met goede wensen voor zijn ‘kleine broertje’ en schreef: ’21!? Schat!! HBD Luca!”

En Jennifer Gareis (Donna) deelde, “Van harte gefeliciteerd! Geniet van de familie!!”

“Cindy Ambuehl en ik zijn trots op de jonge man die je bent”, schreef Diamont bij het afronden van de feestelijke Instagram-post. “Gefeliciteerd, Schmooka!”

We houden ervan!

Terwijl je hier viert met Diamont en zijn familie, waarom neem je dan niet even de tijd om wat meer foto’s te bekijken van soapsterren en hun echte kinderen? Het is verbazingwekkend hoeveel van deze kinderen op hun ouders lijken!