Bold & Beautiful: Don Diamont’s moederdagbericht aan zijn vrouw Cindy Ambuehl van hun hond Èzey


Zelfs onze furbabies willen dat we weten hoeveel ze hun moeders waarderen.

We hopen dat alle moeders een geweldig Moederdagweekend hebben gehad en als je de liefde mee wilt nemen naar maandag, The Bold and the Beautiful’s Don Diamont (Bill) deelde zondag een bericht dat je hart zeker zal verwarmen. Hij begon met het geven van fans een kijkje in zijn huis – en bij zijn pup Èzey die helemaal in de war leek van de opwinding van de dag.

“Fijne Moederdag aan de beste mama van de wereld”, stuurde Diamont namens Èzey naar zijn vrouw Cindy Ambuehl. Hij legde verder uit dat ze normaal gesproken “op en neer zou springen”, maar zijn “andere meisje”, zoals hij haar in een vorige post noemde, was gewoon “moe” van de voorbereidingen voor Moederdag.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood geeft een voorproefje van Steffy’s val voor Sheila

‘Ik wil het niet over mij maken, maar je hebt geen idee hoe vermoeiend het is om met klauwen en een snuit ballonnen op te blazen! Knal! Knal! Knal!” vervolgde de CBS-acteur – voor Èzey natuurlijk. “Ik doe al het werk, maar mijn broers krijgen alle tamtam omdat ze thuis zijn! Wat dan ook! Ik moest gewoon mijn hart luchten… Je weet hoe wij meiden zijn.’

Alle ontluchting terzijde, het bericht eindigde met: “Ik hou van je! Jij bent de fakkeldrager. Het leidende licht. Je bent er voor ons door dik en dun. Welke uitdagingen het leven ook biedt, je blijft sterk en veerkrachtig. Er is niets dat je niet kunt doen. Ik heb zoveel bewondering voor je. Je laat me wensen dat ik rechtop kon lopen. Nou, je kunt niet alles hebben, maar het belangrijkste is dat ik jou heb!”

Nou, was dat niet het schattigste dat je ooit hebt gezien/gelezen?!

Lees ook:  Bold & Beautiful Fanfavorieten keren terug - Zal verloving/bruiloft gebeuren voor Pam, Charlie

Om onze viering van moeders af te ronden, kunt u een kijkje nemen in onze galerij hieronder vol met foto’s van soapsterren en hun echte mooie moeders.