Bold & Beautiful: Douglas vertelt Thomas dat hij Brooke de diaken zag kussen


Bij Il Giardino worstelt Sheila met het afluisteren van achter een menu, terwijl Hope Deacon vraagt ​​of hij het geheim wil houden wat er met haar moeder is gebeurd. Deacon geeft toe dat hij heeft nagedacht over een toekomst met haar moeder, maar hij wil niet dat het op die manier gebeurt. Hij zal Brooke’s vertrouwen niet beschamen en zal tegen niemand iets zeggen. “Ik beloof.” Hoop lacht. Aan de andere kant kijkt Sheila gepijnigd terwijl ze probeert uit te zoeken wat er aan de hand is. Hope vertelt haar vader dat ze het fijn vindt om te weten dat hij en haar moeder voor elkaar hebben gezorgd toen ze werd geboren. Deacon zegt dat als hij nog een kans zou krijgen met Brooke, hij elke dag zou werken om ervoor te zorgen dat haar leven gevuld was met geluk. Hope weet zeker dat hij dat zou doen. Ze bedankt hem voor zijn stilzwijgen en gaat naar buiten.
Diaken, Hope talk B&B

Meer: Waarom Sean Kanan zich slecht voelt voor Thorsten Kaye

Deacon kijkt nadenkend als hij zich herinnert dat hij Brooke gekust heeft. Achter hem mijmert Sheila: “Jij en Brooke… op oudejaarsavond.” Deacon beschuldigt haar van afluisteren. Sheila geeft toe dat ze moeite had met horen, maar glundert: ‘Ik ben een beetje gekwetst, Deacon. Jij en Brooke, drinkmaatjes. Wie had dat gedacht?”
Diaken in diepe gedachten B&B

In de hut vertelt Liam Brooke dat hij weet dat ze zich beter zou voelen als ze met Ridge zou praten, maar aan de andere kant is het Deacon. Brooke maakt zich zorgen als Douglas hen ziet kussen. Liam denkt dat het kind het zal vergeten – het wordt als een vage droom. Brooke is bang dat hij ouder wordt en vragen heeft; misschien proberen te achterhalen met wie ze was. Ze kan Ridge er niet achter laten komen. Liam verzekert Brooke dat het enige wat ze deed wat Douglas betreft, hem aanmoedigde om verder te gaan. Brooke had geen keus – haar huwelijk staat op het spel.
Brooke Liam hut B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ken Hanes keert terug als Mike, Sheila gaat terug naar de gevangenis

Hope keert terug naar de hut en vertelt Liam dat het goed is gegaan. Brooke vraagt ​​wat er goed ging. Hope legt uit dat ze naar Deacon ging, die beloofde dat hij niemand over de kus zou vertellen. Brooke maakt zich nog steeds zorgen om Douglas – haar lieve, eerlijke kleinzoon. Hope stelt haar gerust en ze omhelzen elkaar.

Meer: Een soaplegende eren

Bij het klifhuis roept Douglas zijn vader om naar de meeuwen te komen kijken terwijl Steffy hem eraan herinnert dat de kleintjes slapen. Ze plagen de jongen omdat hij denkt dat hij oma de kerstman heeft zien kussen en Douglas ziet er verdrietig uit. Thomas verzekert hem dat ze maar een grapje maken en vraagt ​​wat er aan de hand is. Douglas gaat spelen en Steffy vertelt hoeveel beter het leven van hun vader vandaag zou zijn als hij bij hun moeder was gebleven. Thomas vindt dat ze hier niet meer over moeten praten – hun vader is toegewijd aan Brooke. Douglas verschijnt weer en Steffy gaat Kelly’s haar doen, dus Thomas gaat verder waar ze gebleven waren met de vraag wat hem dwarszit. De jongen zegt dat hij hem al over oma heeft verteld. “Het is waar.”
Douglas Thomas verhaal B&B

Meer: Exclusief: Jacqueline Wood praat over mogelijke dubbele rol

Bij Forrester Creations kan Grace niet begrijpen dat Paris vrij wil zijn om met andere mannen te daten – van wat ze heeft gezien, kun je geen betere man kiezen dan Zende! Paris flitst om Carter te kussen. Haar moeder vraagt: “Heb ik het mis?” Op dat moment komt Carter binnen. Grace legt uit dat ze haar dochter op de proef stelt over haar redenen om Zende’s voorstel af te wijzen. Paris houdt vol: “Ik ben er gewoon nog niet klaar voor.” Grace verontschuldigt zich dat ze dit heeft gedaan in het bijzijn van Carter, maar ze kan er gewoon niet omheen. Carter kan niet beweren dat Zende een geweldige kerel is. Grace dringt aan – als Paris niet naar haar wil luisteren, moet ze naar Carter luisteren – is Zende te goed om op te geven. Ze zegt dat een man als Zende niet elke dag langskomt en vraagt ​​Carter: “Heb ik gelijk?” Carter flapt eruit: “Ja.” Grace denkt dat Paris wil zien wat er nog meer is, maar wijst erop dat ze voor de man ging die gevaarlijker was; spannender, en kijk wat er gebeurde. Ze spoort haar dochter aan om naar Carter te luisteren en vertrekt.
Carter onderbreekt Grace Paris B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila vreest dat Bill haar zal vermoorden, Deacon

Meer: Courtney Hope vertelt over levensveranderingen

Paris en Carter bespreken haar moeder die hard lobbyt voor Zende. Paris komt dichterbij en mompelt dat er nog iemand is aan wie ze maar blijft denken. Carter kan ook niet stoppen met aan haar te denken. Ze zijn aan het zoenen als Grace door de deur gluurt.

Meer: Fans kiezen Carter’s ‘Mrs. Rechts’

In het restaurant vertelt Deacon aan Sheila dat hij haar niet kon vullen op oudejaarsavond omdat Brooke niet had mogen drinken. Sheila flitst om de labels te verwisselen en verbergt een grijns als ze denkt dat haar plan werkte. Deacon kan niet begrijpen waarom ze weer begon te drinken. Hij waarschuwt Sheila dat Brookes wereld niet weer instort. Sheila grijnst.
Diaken waarschuwt Sheila B&B

Meer: Chicago Fire shocker zet scène voor mogelijke uitgangen

Bij het klifhuis vraagt ​​Thomas aan Douglas of hij oma Brooke werkelijk de kerstman heeft zien kussen en vermoedt dat het zijn opa Ridge was. Douglas verduidelijkt dat het niet op kerstavond gebeurde, het was oudejaarsavond. Thomas vraagt ​​of hij het gezicht van de kerstman heeft gezien en vraagt ​​de jongen terug te denken: “Wie kuste oma Brooke?” Douglas zegt: “Het was mama’s papa.” Thomas verbaast zich: “Deacon? Oma Brooke kuste Deacon?!” Thomas houdt zijn overstuur zoon vast.

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge geeft een waarschuwing aan Deacon.

Mis deze kans om terug te kijken niet klassieke personages die soaps maakten wat ze vandaag zijn in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy volgt Thomas en ziet hem Sheila ontmoeten