Bold & Beautiful: Een terugkeer voor Deacon? Verlossing via zijn zoon Little D aka Eric


Het was misschien inspirerend om te zien hoe de superschurk van haar fouten leert. (Beter laat dan nooit, toch?) Maar haar verlies van een verlossingsboog zou de winst van een ander personage kunnen zijn.

Wanneer The Bold and the Beautiful bracht Sheila terug naar het doek, het gaf haar een nieuw kind, maar geen nieuwe houding. Ze zette meteen dezelfde oude trucs op en vertoonde geen tekenen van groei. Dat is jammer, want in het echte leven veranderen mensen – soms zelfs ten goede. (Hé, Quinn zou vandaag waarschijnlijk niet een aan geheugenverlies lijdende Liam ontvoeren en ontvoeren… eh, toch?)

Maar alleen omdat de show besloot om Sheila niet te laten evolueren, betekent dat niet dat het nog steeds geen geweldig verhaal over verlossing kon vertellen. Het zou dat verhaal gewoon met iemand anders moeten vertellen. Onze keuze? Diaken. Stel je dit voor…

Meer: De grootste schurken van Soapdom, gerangschikt [PHOTOS]

Een nieuw begin

Hope’s nietsnutte vader, die zijn tijd heeft uitgezeten, komt uit de gevangenis en wordt manager van het Insomnia Cafe. Hij nodigt zijn dochter uit om opnieuw met hem te beginnen, maar verzekert haar dat hij het zou begrijpen als ze dat niet zou willen. ‘Ik weet dat het ‘Eenmaal gebeten, tweemaal verlegen’ is,’ zou hij haar kunnen vertellen. “En ik kan niet eens Graaf hoe vaak heeft vertrouwen in mij ervoor gezorgd dat je gebeten bent.’

Wanneer Brooke Deacon benadert, er zeker van dat hij een hoek maakt, zoals gewoonlijk, verzekert hij haar dat dat niet zo is. En ze wil eraan twijfelen, maar hij flirt niet eens met haar – dat betekent voor haar een grote verandering.

Brooke Diaken Katherine Kelly Lang, Sean Kanan"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.06/04/14© sean smith/jpistudios.com310-657-9661Episode # 6881U.S.Airdate 08/01/14

Bovenstaand: “Wat doe je gemeen, wil je niet zoenen? Wil de echte Deacon Sharpe alsjeblieft opstaan?”

Geschiedenis herhalen

Terwijl Deacon zijn zaken doet en zich concentreert op zijn nuchterheid, raakt hij geïnteresseerd in een Insomnia Cafe-barista die zichzelf D-Tox noemt. Net 18, is de jongen al op het verkeerde pad, hangend met een hard feestende menigte en aansluitend bij elk mooi gezicht dat zijn hoofd draait. Wanneer Deacon D-Tox onder zijn hoede probeert te nemen, lacht de jongere hem alleen maar uit. ‘Ik heb gehoord dat je vroeger The Man was,’ zegt hij tegen Deacon. “Wat is er in godsnaam met je gebeurd?”

‘Waar heb je dat gehoord?’ vraagt ​​Diaken.

Meer: Het meest gedurfde plot van Bold & Beautiful ooit?!?

“Ik ben niet zo onwetend als je eruit ziet, oude man,” antwoordt D-Tox. En daar is het. Een gloeilamp gaat af in Deacon’s hoofd. Van Cursus hij zag zichzelf in D-Tox – D-Tox is zijn lang verloren gewaande zoon, Little D. Amber had hem jarenlang weggehouden van zijn waardeloze biologische vader – zo veel dat Deacon hem niet eens herkende. Dus terwijl Deacon Mr. Big Attitude inschatte, was Mr. Big Attitude eigenlijk… ook zijn vader uitzoeken zonder hun connectie te onthullen.

cameron gallery GENERAL HOSPITAL - Het met een Emmy bekroonde drama overdag "Algemeen ziekenhuis" uitgezonden van maandag tot en met vrijdag (15.00 uur - 16.00 uur, ET) op het ABC Television Network.  GH18 (ABC/Craig Sjodin) WILLIAM LIPTON

Bovenstaand: Ja, in ieder geval, punt Vet en mooi aan een jonge acteur zo goed als William Lipton (Cameron, Algemeen ziekenhuis) om de zoon van Deacon te spelen met de overleden neef van Amber.

Verleden en toekomst botsen

Van daaruit wordt de vraag: kan Deacon D-Tox bereiken voordat hij te ver is op het doodlopende pad dat zijn vader insloeg? De pogingen van Deacon brengen hem niet alleen dichter bij Little D, maar ook bij Hope en Brooke… en mogelijk zelfs de aandacht trekken van een nieuw iemand, bijvoorbeeld Donna of Shauna. Vooral de laatste zou minder de samenzweerder zien die Deacon was – niet dat ze niet zou kunnen vertellen! – en meer de fatsoenlijke man die hij probeert te worden.

Meer: De verre mode van Bold & Beautiful [PHOTOS]

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Wil je een verhaal zien waarin een slechterik daadwerkelijk leert van zijn fouten en zijn leven verandert? En hoe leuk zou het zijn om Deacon geconfronteerd te zien met het vooruitzicht om door te breken met een kind dat net zo impulsief en manipulatief is als hij ooit was? Op weg naar de reacties, stop bij de onderstaande fotogalerij die aftelt naar de grootste karakters in Vet en mooi geschiedenis.