Bold & Beautiful: Eric kan niet opgewonden raken van Quinn, alleen Donna


Aan haar bureau trekt Donna haar la open, kijkt naar de honing en denkt aan Eric. Brooke verschijnt en merkt op dat ze er vroeg bij is. “Eric is nog niet binnen?” Donna zegt van niet. Hij moet een geweldige avond hebben gehad… met Quinn. Brooke vraagt ​​waarom ze dat denkt. Donna mijmert dat Eric gisteren in een goede bui was; misschien konden ze opnieuw verbinding maken. “Het was echt goed om hem zo gelukkig te zien.”
Donna honing B&B

In de woonkamer van Forrester omhelst Quinn Eric, die over haar schouder schuldig kijkt. Ze scheiden, en ze vertelt hem niet verdrietig te zijn. Het maakte haar blij dat hij zo opgewonden was en het opnieuw wilde proberen. Shauna arriveert, dus Eric gaat naar het kantoor.
Eric, Quinn stellen B&B gerust

Shauna vraagt ​​Quinn hoe het gisteravond ging, en haar vriend vertelt haar dat ze dacht dat ze een doorbraak zouden krijgen, maar er is niets veranderd. “Eric kan nog steeds niet intiem zijn.” Ze werd aangemoedigd door hoe graag hij haar wilde, en Shauna is blij dat ze niet opgeeft. Quinn zal hem nooit opgeven. Ze praat over het overwinnen van de hindernis van haar affaire met Carter en gromt over Brooke die haar probeert te ondermijnen. Quinn weet niet waarom Eric dacht dat hij gisteravond weer met haar kon vrijen, maar wat het ook was, ze is dankbaar.
Quinn, SHauna update B&B

Meer: Courtney Hope & Chad Duell’s trouwalbum

Bij het klifhuis proberen Finn en Hope nog steeds te verwerken dat ze Deacon en Sheila samen in het restaurant zien. Hope vraagt ​​of hij denkt dat het waar is dat hun ouders eigenlijk een stel zijn. Finn vindt de hele situatie bizar. “Geloven we ze?” Hij wijst erop dat ze al samen bij Il Giardino waren toen ze aankwamen. Finn wil geloven dat ze eerlijk zijn. Hij kan niet zien hoe ze baat zouden hebben bij doen alsof, en hij betwijfelt of Deacon de vooruitgang die hij met Hope heeft geboekt in gevaar zou brengen door te liegen over een affaire. Hope herhaalt dat Liam en Steffy niet willen dat ze met hun ouders praten, en vraagt ​​zich af hoe ze zouden reageren als ze hen zouden vertellen wat ze hebben gezien. Ze besluiten dat ze het hun echtgenoten moeten vertellen; het is niet alsof ze iets verkeerd hebben gedaan in het restaurant.

Meer: Tanner Novlan onthult backstage geheimen

In Sheila’s kamer begroet ze Deacon als hij wakker wordt op de bank. Ze komen in op de “stunt” die ze gisteren uithaalde toen Deacon vroeg waarom ze hem in godsnaam kuste en iedereen vertelde dat ze verliefd waren. Hij ontdekt dat het deel uitmaakt van haar masterplan. Sheila geeft toe dat ze geïmproviseerd heeft. Ze weigert de Forresters hen in de weg te laten staan ​​om bij hun kinderen te zijn. Sheila herinnert Deacon eraan dat ze samen beter zijn, maar Deacon vindt dat ze samen een giftige afvalstortplaats zijn. Ze beschimpt Deacon dat ze niet voorbij Liam, de poortwachter van Hope, kan komen en benadrukt dat de familie er alles aan doet om haar bij hem weg te houden.

Meer: Kijk hoe Liam en Steffy achterdochtig worden

Deacon begrijpt nog steeds niet waarom ze hem kuste. Sheila vraagt ​​hem zich voor te stellen of Finn en Hope een stel waren. “Stel je voor dat ze samen waren.” Als ze een stel waren, zouden ze hen en hun kleinkindjes kunnen zien wanneer ze maar wilden! Deacon wil geen problemen veroorzaken voor Hope. Sheila stelt dat ze ze willen zien, maar ze worden verboden en beschaamd. Deacon twijfelt als Sheila zweert dat hun kinderen hen zullen verdedigen en het zal problemen veroorzaken in hun huwelijken. “Mijn zoon en uw dochter zouden elkaar met andere ogen kunnen aankijken.” Deacon klaagt erover dat hij huisslopers is. “Je hoeft alleen maar aan jezelf te denken, en dan weer aan jou”, ontkent Sheila. Ze weet dat dit niet gemakkelijk zal zijn en ze kookt: “We moeten bij elkaar blijven.”

Meer: Jacqueline Wood brengt bling naar verkleedfeest

Eric arriveert bij het kantoor, waar Brooke hem in het nauw drijft. Ze zegt dat Donna reden had om te denken dat hij en Quinn een geweldige avond hadden gehad. Brooke realiseert zich dat het niet is gebeurd, praat over zijn probleem en stelt voor: ‘Wat als jij het niet bent? Wat als het Quinn is?’ Ze legt uit dat Eric altijd een gepassioneerde man is geweest; misschien is er een emotionele blokkade waar het Quinn betreft. Brooke weet wat Donna voor hem voelt en gelooft dat ze vreugde, geluk en passie terug in zijn leven kan brengen.
Brooke eye scheel B&B

Meer: Video Tearjerker: Courtney Hope loopt met papa door het gangpad

Donna komt tussen Eric en Brooke, die hem vertelt na te denken over wat ze zei en verlaat. Donna komt erachter dat Eric Quinn niet heeft verteld over hun doorbraak. Ze vindt dat hij een geweldige avond moet hebben gehad. Eric merkt op dat Donna altijd het beste voor hem wil, maar geeft toe dat het gisteravond niet echt met Quinn is gebeurd. ‘Het is alleen met jou gebeurd. Met jou, Donna.’
Donna, Eric klemmen handen B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Alarmbellen gaan af voor Steffy en Liam.

Zie hot shots van Donna en anderen Vet en mooi schoonheden in onze nat en wild cast badpak fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.