Bold & Beautiful: Eric schokt Quinn met onthulling Sheila Shot Steffy en Finn


In de hut slapen de kinderen en Hope heeft een fles wijn geopend. Ze omhelst Liam, die zich stevig vasthoudt. Hope vraagt: “Wat is er aan de hand?” Hij legt uit dat Finn er niet meer is en dat Steffy’s leven nooit meer hetzelfde zal zijn, wat betekent dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Op dat moment komt Brooke binnen. Het spijt haar dat ze stoort, maar ze zegt dat ze nooit zullen geloven wat er is gebeurd. Hope vraagt: “Is het iets tussen jou en Ridge?”

Meer: When Calls the Heart finale spoilers

Bij het klifhuis is Taylor afgeleid. Wetende dat ze aan haar vader denkt, verzekert Steffy: “Hij zal hier snel zijn.” Ze bespreken wat een grote schok het voor Brooke moet zijn geweest toen Ridge arriveerde en zei: “Het was.” Taylor vraagt ​​wat er met Brooke is gebeurd.

Meer: Jacqui Wood deelt geslacht onthullen

Bij het Forrester-huis loopt Eric heen en weer en kijkt naar zijn trouwring. Hij flitst om Donna te vertellen dat ze zoveel positiviteit in zijn leven brengt als ze in lingerie op zijn knie zit. Quinn verschijnt en vraagt ​​of hij naar bed wil komen om een ​​van haar beroemde backrubs te halen. Eric verklaart dat hij haar iets moet vertellen – iets wat ze moet weten. “Het heeft te maken met mijn kleindochter.” Hij onthult dat Steffy haar geheugen heeft herwonnen en herinnert zich wat er die nacht is gebeurd. ‘Quinn, het was Sheila. Sheila was verantwoordelijk voor de schietpartijen!” Quinn gaapt, “Wat?” Ze zou niet verbaasd moeten zijn, maar een kogel in je eigen zoon schieten is duivels op een ander niveau. Eric legt uit dat Finn de kogel heeft opgevangen die bedoeld was voor Steffy. Zijn hart breekt voor haar dat ze de man van wie ze houdt op zo’n vreselijke manier zou verliezen. Quinn slaat haar armen om Eric heen.
Eric, Quinn martini B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Eric vergeeft Quinn

In de hut vertelt Brooke aan Hope en Liam dat Steffy zich eindelijk herinnerde wie haar en Finn had neergeschoten. Ze is positief, en ze hebben bekend. Hope vraagt: “Wel, wie was het?!” Brooke-niveaus, “Sheila.” Liam verwondert zich erover dat Steffy al die tijd in het ziekenhuis lag en dat Sheila daar helemaal met wazige ogen was, zij was degene die haar daar in de eerste plaats had neergezet. Brooke merkt op dat het eng is om te weten hoe dicht ze bij het vermoorden van Steffy was. Liam herinnert zich plotseling dat ze Sheila in Steffy’s ziekenhuiskamer zag spelen met de knoppen op haar infuus. Brooke hapt naar adem, “Wat?!” Liam vraagt ​​zich af wat er zou zijn gebeurd als hij daar niet was binnengelopen. Hope maakt zich zorgen dat Sheila met alles lijkt weg te komen. Brooke verzekert haar dat Sheila deze keer achter de tralies zal blijven. Ze onthult dat er nog meer is… Sheila was de reden dat ze dronk op oudejaarsavond.
Brooke Hope Liam hut B&B

Bij het klifhuis vertelt Ridge aan Steffy en Taylor dat Brooke werd weggeblazen. Steffy zal Sheila voor altijd haten. Ze vraagt ​​of hij Brooke alles heeft verteld… dat Sheila haar die avond te drinken heeft gegeven. Ridge knikt. Het was moeilijk om haar te zien beseffen dat Sheila haar hele leven op zijn kop had gezet. Ridge gaat over Brooke heen en slaat zichzelf in elkaar omdat ze van de wagen viel toen ze al die tijd door deze vrouw werd gemanipuleerd. Taylor heeft er spijt van dat ze niet heeft gezien dat Sheila niet in staat was om te veranderen. “Ik had het zo mis.” Ze voelt voor Brooke. Steffy is het daarmee eens. Ze voelen zich allemaal vreselijk over Brooke, maar ze hoopt dat er niets is veranderd tussen haar vader en Brooke of tussen hem en haar moeder.
Ridge druk B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila waarschuwt Steffy dat ze het laatste van haar nog niet heeft gezien

In het Forrester-huis hoort Quinn van Eric dat Brooke ook door Sheila is geschaad. Hij legt uit dat Sheila dat deed toen ze van de wagen viel en zich tot Deacon wendde. Ze leunde gewoon achterover en keek toe hoe Brooke’s leven instortte met ongetwijfeld een glimlach op haar gezicht. Eric heeft nog steeds veel vragen, maar wilde Ridge niet onder druk zetten. Quinn hoort dat zijn zoon daar een tijdje zal blijven. Hij heeft veel te doen. Quinn mijmert: “Wat Brooke en Taylor betreft.” Eric is verheugd dat hij weer contact heeft met Taylor, maar hij is ervan overtuigd dat Ridge en Brooke bij elkaar horen. Quinn vraagt ​​zich af wat er tussen hen zal gebeuren nu is onthuld dat Sheila de reden is dat Brooke dronk.

Meer: John McCook plaagt ‘resoluties’ vooruit

In de hut verklaren Hope en Liam dat Sheila slecht is, er is geen ander woord voor. Liam vraagt ​​waarom ze Brooke als doelwit had. De blondine weet het niet zeker, maar wat haar plan ook was, het werkte – haar leven implodeerde! Hope zegt dat Sheila voorgoed moet worden opgesloten! Ze vraagt ​​of Ridge eindelijk naar huis komt nu de waarheid aan het licht komt. Brooke verklaart dat zij en Ridge heel veel van elkaar houden, maar dat hij niet bij haar terugkomt. Het goede nieuws is dat hij bij Eric gaat wonen. Hij heeft tijd nodig om na te denken. Ze heeft er vertrouwen in dat hij een leven met haar zal kiezen en niet met Taylor.

Meer: Yellowstone seizoen vijf première datum ingesteld

Bij het klifhuis vraagt ​​Taylor aan Steffy om haar vader niet onder druk te zetten. Ridge verzekert haar dat ze altijd een gezin zullen blijven. Steffy heeft het over hen tweeën. Ze voelt dat ze het gelukkigst zijn als ze samen zijn en wil horen dat Ridge’s tijd met haar moeder niet zal worden gewist vanwege wat Sheila Brooke heeft aangedaan. Ze herinnert haar vader eraan dat Brooke zich nog steeds tot Deacon wendde en hem verraadde. Ridge weet dat ze antwoorden willen. Het was geweldig om daar bij hen te zijn, maar hij heeft wat ruimte nodig. Hij gaat een tijdje bij zijn vader wonen. Steffy is geïrriteerd. “Je bent hier zo gelukkig geweest!” Taylor vindt het slim van Ridge om de tijd te nemen om alles te verwerken wat er is gebeurd. Ze vertelt hem dat wat er ook gebeurt, de tijd die ze samen hebben doorgebracht een mooie herinnering is aan wie ze samen zijn. ‘Ik mag ons… heel graag. Je bent mijn beste vriend, en je weet dat ik van je hou. Ik zal altijd van je houden… wat er ook gebeurt.’ Ridge gromt: ‘Kom hier’ en trekt haar in een omhelzing.
Taylor spreekt haar waarheid B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Darin Brooks stemt man in The Croods: Family Tree en bedankt Ryan Reynolds

In de hut vertelt Brooke aan Hope en Liam dat ze er zeker van is dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze terug in Ridge’s armen is.

Meer: Fans reageren op Brooke en Ridge als ‘lot’

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas breekt en doet een bekentenis naar Ridge, en Brooke krijgt facetime met Sheila in de gevangenis.

Kijk terug over de leven en liefdes van Taylor Hayes in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.