Bold & Beautiful Fanfavorieten keren terug – Zal verloving/bruiloft gebeuren voor Pam, Charlie


Hoewel tekens op The Bold and the Beautiful hebben hun vinger aan de pols van alles wat met mode te maken heeft, ze zijn nooit echt achter die hele “lange verloving”-trend gekomen. Vaker wel dan niet, als een stel eenmaal in hun hoofd heeft dat ze voor elkaar gemaakt zijn, gaan ze in een gekke sprint naar het altaar – of in ieder geval Eric’s woonkamer.

Hetzelfde kan echter niet gezegd worden van Pam Douglas en Charlie Webber. Kijkers zullen zich herinneren dat het paar bij elkaar werd gebracht door hun baan bij Forrester Creations, waar ze secretariële taken deelt met Donna en hij leiding geeft aan het beveiligingsteam. Uiteindelijk bloeide de liefde tussen hen op en werden er plannen gemaakt voor een bruiloft… de strijd brak uit tussen de toekomstige bruid en Quinn. Tijdens de resulterende melee werd Stephanie’s portret beschadigd, werden er beledigingen geslingerd en – om redenen die we nooit helemaal begrepen – beëindigde Pam uiteindelijk haar verloving met Charlie.

gewaagde mooie pam quinn vecht HW

Sinds die tijd is de romance van Charlie en Pam – en grotendeels de personages – op een laag pitje gezet. Maar op vrijdag 22 oktober brengen Alley Mills en Dick Christie de citroenbarbakker en haar uniform dragende beau terug naar het doek. Noem ons romantici, maar we hopen dat dit misschien betekent dat ze ontspoord zijn, de verloving weer op het goede spoor komt en het huwelijksgesprek wordt hervat. (Natuurlijk regeert Quinn nog steeds de baas in het Forrester-herenhuis, maar we horen dat er andere plaatsen in het grotere gebied van Los Angeles zijn waar mensen hun toewijding aan elkaar mogen beloven.)

Meer: Romantische shake-up in het verschiet dankzij Sheila!

Aan de andere kant zou hun verschijning – die op maandag 25 oktober doorgaat – een ander doel kunnen dienen. Het is de moeite waard eraan te denken dat de laatste keer dat Sheila problemen veroorzaakte, ze Charlie dwong haar bevelen uit te voeren. En gezien de nooit aflatende minachting van Pam voor Quinn, die ze nooit goed genoeg zal vinden om de matriarchpositie te vervullen die voorheen door haar overleden zus werd ingenomen, kunnen we altijd hopen dat de vrouwen opnieuw de strijd aangaan.

Ondertussen, wens samen met ons Christie een gelukkige verjaardag, want hij zal de speciale gelegenheid op donderdag 21 oktober vieren. Ga dan langs de galerij hieronder waarin we kijken naar karakters die The Next Big Thing zouden moeten zijn … maar in plaats daarvan eindigden zo impopulair blijken te zijn dat ze waren wees al snel naar de uitgang.