Bold & Beautiful Fans duwen hard terug tegen een Thomas and Hope-reünie en obsessie


We denken dat het onvermijdelijk was…

We hebben allemaal de oude wijsheid gehoord over hoe belangrijk het is om geschiedenis te leren, anders zijn we gedoemd om het te herhalen. Nou, het is misschien niet zo geldig als we dachten, omdat beide The Bold and the Beautiful en Thomas kent zijn geschiedenis – en het lijkt erop dat ze het misschien vrolijk gaan herhalen, hoe dan ook!

Meer: Darin Brooks heeft een nieuwe hoofdrolspeelster

Ja, we zien het deze keer ook niet veel beter gaan.

“Net als je denkt dat je over iemand heen bent”, plaagde de show met een promo van Thomas op Instagram, “suggereert je telefoon een fotogeheugen met hen.”

Als we weten wie er door zijn telefoon kijkt, moeten we dan zelfs de naam zeggen van deze ‘iemand’ die Thomas zou moeten zijn? Wij dachten van niet. We hoeven ook niet te vragen of iemand verrast is bij de gedachte dat Thomas regelrecht teruggaat naar de Hope-bron. Dat zijn we zeker niet. Heck, we hebben het net besproken Dat erg ding – en wat het met Liam zou doen!

De liefhebbers echter doen lijken van plan om de geschiedenis niet te herhalen omdat ze dat gewoon niet waren het hebben.

De reacties waren talrijk en… minder dan enthousiast. Oh, wie maakt een grapje? Kijkers hebben er een hekel aan. We zijn er vrij zeker van dat we de collectieve kreun van “Niet weer!” echo over de hele wereld.

Er waren vragen, zoals van suz.anne777: “Waarom???? Komt zijn hersentumor terug?”

Er was aanmoediging, zoals smariefull schreef: “Houd het bij elkaar, Thomas.”

En er was zelfs een poging tot compromis. “Als het gebeurt,” antwoordde ericacleaver, “laat het dan natuurlijk zijn – Thomas niet terugbrengen naar die donkere plaats.”

Voor wat het waard is, staan ​​de fans misschien niet alleen in hun ongenoegen! Matthew Atkinson heeft onlangs zeker toegegeven dat hij de obsessie van Thomas’ Hope dood en begraven zou willen zien.

En godin van 24 herhaalde zijn gevoel over Ridge’s zoon die een nieuwe toekomst smeedde, en schreef: ‘Waarom blijven jullie dit Thomas aandoen? Hij is verder gegaan met dat meisje. Laat hem gelukkig zijn met iemand die beter is dan Hope.”

Nou, oké, Atkinson zei niet dat hij iemand wilde “beter” dan Hope, maar hij zou hem graag met een nieuw iemand zien! Of Thomas zich van de rand kan terugtrekken en echt naar zichzelf kan luisteren wanneer, zoals hij in de promo zegt, “Je kunt daar niet meer terug”, valt nog te bezien.

Hopelijk is dit slechts een kleine hobbel op zijn weg vooruit… Maar als dat niet het geval is, twijfelen we er niet aan dat de fans er alles aan zullen doen om de Powers That Be Vet en mooi weet dat het tijd is om verder te gaan!

herbeleef Thomas’ hobbelige, met paspoppen gevulde geschiedenis met onze fotogalerij van zijn leven en liefdes.