Bold & Beautiful: Finn eist dat Sheila zijn biologische vader onthult


In de hut informeert Hope Liam dat ze standvastig is over deze beslissing over Deacon. “Zeg me alsjeblieft dat je het begrijpt.” Ze wil haar vader in haar leven. Liam herinnert haar eraan dat het niet alleen haar leven is, het is hun leven en dat van hun familie. Hij begrijpt het omdat hij weet dat zijn vader zijn leven heeft veranderd. In zijn geval veranderde het zijn leven ten goede, maar wat zou de dochter van Deacon Sharpe haar anders geven dan hartzeer? Hope vraagt: “Verdien ik geen kans om erachter te komen?” Liam benadrukt dat hun leven op dit moment zo goed is: “En wil je Deacon daar bij betrekken?” “Weet je zeker dat dit op dit moment het beste is voor ons gezin?” hij herhaalt. Hope wil op haar instinct vertrouwen, maar Liam maakt zich zorgen over de boodschap die het naar de kinderen zal sturen als ze ziet dat ze pijn heeft over iets dat Deacon heeft gedaan. Hope vraagt: “Wat zeg je? Je weigert mijn beslissing te accepteren?” Hope wil er vandaag niet meer over praten omdat ze aan het werk moet. Als ze zich concentreren op hun zegeningen, komt het goed. Liam omhelst haar, maar ze kijkt zuur.
Liam, Hope ruzie hut B&B

Meer: Is dit het laatste seizoen van Grey’s Anatomy?

Bij Brooke’s huis is Ridge er zeker van dat Liam tot Hope zal doordringen en zich afvragen hoe ze dit hebben kunnen laten gebeuren nu Deacon weer in hun leven komt. Hij verwijst naar Hope met papa-problemen en gelooft dat Liam dit op dezelfde manier ziet als hij, dus ze zullen het uitzoeken. Brooke maakt zich zorgen, wat als ze niet kunnen… wat gebeurt er met hun huwelijk? Ze vraagt ​​zich af of Deacon echt zo schadelijk is. Ridge is blij dat Hope er is, hij houdt van haar, maar dat betekent niet dat ze een trip down memory lane met Deacon moeten maken. “Sommige dingen moeten in het verleden blijven waar ze horen.” Ridge zucht dat Hope en Liam eindelijk gelukkig zijn, zodat ze erachter komen. “Ze laten Deacon hun relatie niet in de weg staan.”
Ridge, Brooke schittert thuis B&B

Meer: Diamond White en transformaties van andere soapsterren

Bij Forrester Creations delen Steffy en Finn een kus. Ze kan niet met hem naar Il Giardino gaan omdat ze een vergadering heeft en ze zeker weet dat hij iemand zal vinden om mee te kletsen. Steffy plaagt hem om haar een stukje toetje voor haar te bewaren, voordat het gesprek serieuzer wordt en ze hem bedankt voor het serieus nemen van haar zorgen over Sheila. Finn is blij dat hij haar heeft ontmoet om te zien hoe ze eruitziet. Hij wil ook weten wie zijn biologische vader is. Ze vindt het geen goed idee om naar Sheila te gaan. Finn weet dat, maar hij vraagt ​​zich af of zijn vader van hem weet. Thomas komt binnen en neemt aan dat ze het over Quinn hebben, maar Steffy zegt dat ze het over Sheila hebben. Ze vertelt Finn dat ze iemand kunnen inhuren om in zijn biologische vader te graven. Finn zal het overwegen. Hij kust haar en vertrekt. Thomas spoort Steffy aan om Finn in te halen, zodat de arme man niet alleen hoeft te eten. Steffy verzet zich, maar Thomas spoort haar aan om met hem af te spreken. “Ga je gang, verras hem.” Steffy glimlacht en loopt naar buiten.
Steffy, Finn kiss office B&B

Meer: Adrienne Frantz deelt blij nieuws!

Bij Il Giardino loopt Jack naar Sheila’s tafel. Ze merkt op dat hij helemaal opgeruimd is en vraagt ​​waarom hij haar wilde zien. Jack gaat zitten en verbijstert Sheila door te zeggen dat hij er is om haar te bedanken… voor het bewaren van hun geheim. Ze vindt het een leuke afwisseling om haar aan te vallen. Jack blijft praten en Sheila ziet Finn aankomen. Jack zegt dat hij ze niet samen kan zien! Sheila zegt hem dan ergens heen te gaan, omdat ze hallo gaat zeggen.
Sheila, Jack Il Giardino B&B

Sheila loopt naar Finn, die een telefoongesprek afmaakt, en krijgt een behoedzame blik op zijn gezicht als hij ziet dat ze naar hem glimlacht. Hij vraagt ​​hoe het met haar gaat. Sheila is geweldig en is een stuk beter geworden. Finn wil niet onbeleefd zijn, maar vraagt ​​wat ze daar doet. Ze was net aan het lunchen en belooft dat het gewoon toeval was – ze stalkt hem niet. Sheila belooft uit het zicht te zijn voordat Steffy arriveert, maar Finn geeft toe dat hij alleen is. Sheila vraagt ​​om met hem mee te gaan, al is het maar een kort gesprek. ‘Ik ben je moeder. Ik mis je heel erg.” Ze zou graag bijpraten en misschien een foto van Hayes zien. Sheila is bereid om te smeken.
Sheila, Finn Il Giardino B&B

Meer: Chicago Fire’s Stella keert terug met een knal

Jack loert op de loer als Sheila en Finn samen gaan zitten en Sheila gutst over hoe onder de indruk ze is van de man die Finn is geworden; het doet haar beseffen dat ze de juiste keuze heeft gemaakt en laat de spijt los. Finn vraagt: ‘Dus je hebt er spijt van? Mij ​​afstaan ​​voor adoptie?” Sheila bevestigt dat ze dat doet. Finn vraagt ​​waarom ze hem niet heeft opgevoed. “Was het vanwege mijn biologische vader?” Sheila werpt een blik in Jacks richting terwijl Finn vraagt ​​of ze van hem hield en of hij van haar hield. Hij heeft zich net zo over hem verwonderd als over haar. Ook al is ze niet de vrouw die hij zich voorstelde, het was goed om haar te ontmoeten en haar gezicht te zien, haar naam te kennen. Finn vraagt ​​zich af of hij zijn vader al heeft ontmoet en vraagt ​​of haar relatie met Deacon meer is dan ze laat blijken. “Is diaken Sharpe mijn vader?” Sheila zweert van niet. Finn vraagt: “Nou, wie dan?” Hij is klaar voor meer… het hele verhaal. ‘Vertel me wie mijn vader is. Ik wil de waarheid.” Op de achtergrond grijnst Jack.

Meer: Matt Atkinson klinkt af op de verhaallijnen van Thomas

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke stelt dat Donna, en niet Quinn, is de perfecte match van Eric.

Bold & Beautiful heeft zeker zijn aandeel gehad, maar wie zijn het meest karakters herschikken in soaps? Ontdek het in onze nieuwe fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.