Bold & Beautiful: Finn leeft. Zal Sheila uit de gevangenis worden vrijgelaten?


De schurk kan nog vrij rondlopen tussen de Forresters en Logans.

Wanneer The Bold and the Beautiful onthulde dat Finn nog leeft, gaf de show ons de hoop dat hij zich vroeg of laat zal herenigen met Steffy. Zeker, aangezien dit een soapserie is, zal het waarschijnlijk later zijn, en zelfs dan pas na het overwinnen van verschillende obstakels. Maar zelfs toen we reikhalzend uitkeken naar de gelukkige hereniging van het paar, realiseerden we ons dat de wending ook veel duistere gevolgen zou kunnen hebben, vooral als het om zijn moeder gaat.

Met andere woorden, het kan ervoor zorgen dat Sheila uit de gevangenis komt.

Kimberlin Brown"De jongeren en de rustelozen" SetCBS Television CityLos Angeles 5/12/05©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661Aflevering #8302

Ze dachten dat ze haar in 2005 hadden. Dat was niet zo.

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Geen grafmarkering, geen gevangenisstraf?

In de echte wereld zou de gekke vrouw op geen enkele manier een pas krijgen. Of ze nu Finn had willen neerschieten, ze had echt de bedoeling om Steffy in koelen bloede te vermoorden. Dat is geen ongeluk. Dat is geen doodslag. Dat is moord en doodslag.

Maar dagboeken zijn geschreven, nou ja, anders. Dus als iedereen erachter komt dat Finn geen teen-tag draagt, zou Sheila een sluwe advocaat kunnen krijgen om te beweren: “Hé, er is niemand gestorven! Steffy is in orde! Baat het niet, het schaadt ook niet!”

Gek, ja, maar het kan gebeuren. Dan kan de show Sheila “straffen” door de rechter een straatverbod te laten uitvaardigen om haar voor altijd bij Finn en zijn familie weg te houden. Ze zou huilen en jammeren, maar daarna weten we allemaal dat ze gewoon een van haar gekke vermommingen zou aantrekken en het klifhuis zou intrekken als de oppas die niemand nogal erkent door te gaan met het aanrichten van ravage.

gina sheila serveerster vermomming Kimberlin Brown, Patty Weaver"De jongeren en de rustelozen" SetCBS Television City 15/8/05©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661Aflevering #8221

Gina herkende het gezicht niet dat zo berucht is als dat van Charles Manson.

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Misschien misdaad Doet Betalen

Een dergelijke ontwikkeling zou logisch zijn, aangezien portrettist Kimberlin Brown onlangs onthulde dat: ze had ‘een langetermijnovereenkomst getekend’. Ze erkende dat “onze contracten zo zijn geschreven dat de show een optie op ons heeft – geloof ik – om de drie tot zes maanden”, maar voegde eraan toe dat “hopelijk zal ik op de The Bold and the Beautiful voor een lange tijd.”

Of Sheila zich een tijdje moet neerleggen – en zou niet moeten zij, nadat ze had bewezen hoeveel ze was veranderd door Brooke van de wagen te duwen, een handlanger van Thomas te maken en bloed in Il Giardino’s steegje te krijgen? – dat zou de actrice, die haar personage ooit heeft voortgebracht, niet afschrikken De jongeren en de rustelozen in 1990. “Als ze me door omstandigheden een tijdje op een laag pitje zetten”, zei ze, “zou ik graag bij de CBS-familie blijven.”

Zelfs als Sheila vrijuit uit de gevangenis komt, vermoeden we nog steeds dat ze zal moeten boeten voor haar misdaden – mogelijk met haar leven.

Bekijk de verdachten in een mogelijke “Wie heeft Sheila vermoord?” moord mysterie in de fotogalerij hieronder.