Bold & Beautiful: Finn leert dat Jack en Li weten wie zijn biologische vader is


Bij het klifhuis vraagt ​​Finn zich af waarom zijn ouders er zo lang over doen. Hij herhaalt dat hij wil weten wie zijn biologische vader is om meer over zichzelf te weten te komen.

Meer: Exclusief! Jacqueline Wood deelt dieet- en fitnesstips voor na de baby

In de hotelsuite betreurt Jack het allemaal, maar niet dat Finn is geboren. Li denkt dat de enige vraag die overblijft is of Finn hem zal kunnen vergeven. Ze leest een bericht van Finn en vraagt ​​zich af wat hen tegenhoudt. Jack maakt zich zorgen over het vernietigen van het vertrouwen van zijn zoon in hem. Li zegt dat dat een kans is die hij zal moeten nemen – vandaag is de dag dat hij Finn de waarheid moet vertellen.
Jack maakt zich zorgen over vergiffenis B&B

Meer: Zijn Wyatt en Flo uit bij B&B?

In het ontwerpbureau doet Hope een suggestie over de jurk van Zende, die op een model met de naam Petra staat. Als ze weggaat, flirt Petra met Zende. Nadat ze weg is, verzekert Zende Hope dat hij weet hoeveel geluk hij heeft met een vriendin als Paris in zijn leven. Hope vindt het geweldig dat ze de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Zende is gefrustreerd dat hij niet meer tijd alleen met Parijs kan doorbrengen, aangezien Thomas nog in het appartement is. Hope herinnert hem eraan dat Thomas het probeert en dat de markt op dit moment gek is. Zende mijmert als hij niet snel een plek vindt, hij het heft in eigen handen moet nemen. Hope realiseert zich dat hij erover denkt Paris te vragen om bij hem in te trekken. Zende haalt zijn schouders op dat niets in steen gebeiteld is, maar hij wil vooruit en kan zich zijn toekomst niet voorstellen zonder Parijs erin.
Zende vertrouwen Hope B&B

Meer: Nieuwe soap Kings of Napa gaat in première

Op het hoofdkantoor complimenteert Thomas Paris met haar idee voor een stichting in naam van Zende. Hij vindt haar echt een indrukwekkende vrouw en zegt dat hij het leuk vond haar te leren kennen. Thomas is nog steeds op zoek naar een huis en biedt aan haar er tijdens het eten over te vertellen. Paris verdedigt zich dat ze niet weet of Zende iets van plan is. Carter komt binnen en voelt een ongemakkelijk moment. Thomas dringt er bij Paris op aan om hem te laten weten of ze wil dat hij afhaal- en afhaalrestaurants ophaalt.

Meer: Acteur wil dat Thomas zijn datinghorizon verruimt

Carter vraagt ​​Paris hoe het gaat met Thomas als kamergenoot. Ze denkt dat hij het gezelschap leuk vindt en legt uit dat de ongemakkelijkheid eerder komt omdat ze niet wil dat Thomas haar thuis verwacht als ze er misschien niet is. Ze blijft genieten van haar eigen ruimte en Carter laat haar weten dat hij er voor haar is als ze ooit wil praten.
Carter, Parijs B&B

Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy dat Jack gespannen raakt als hij over zijn biologische ouders praat. Uitzoeken wiens DNA hij heeft, zal hun relatie niet veranderen. Op dat moment arriveren Li en Jack en verontschuldigen zich dat ze te laat zijn. Het spijt Steffy dat de kinderen er niet zijn; ze zijn uit met Amelia. Li denkt dat het het beste is, zodat ze kunnen praten. Ze vraagt ​​aan haar man: “Juist, Jack?” Steffy biedt eten aan, maar Li heeft geen trek. Finn vraagt ​​naar de reis van zijn ouders langs de kust. Li bedenkt dat het lang kan duren voordat ze zoiets weer doen.
Li waarheid B&B

Finn en Steffy komen erachter hoe ze weten dat het hele Sheila-gedoe stressvol is geweest voor Jack en Li. Finn is dankbaar om hen als ouders te hebben. Li merkt op dat hij al als kleine jongen vragen had; na een tijdje stopte hij met vragen, maar hij bleef zich afvragen. Finn bevestigt van niet. Li heeft spijt van de teleurstelling die gepaard ging met de ontmoeting met Sheila en vindt dat het tijd is dat hij erachter komt over zijn biologische vader. Finn wil ze niet gestrest maken, maar Li laat zich niet afschrikken. Finn verzekert hen dat ze altijd zijn ouders zullen zijn. Hij snapte het pas toen hij ouder werd.

Meer: Alles wat je moet weten over de Grey’s Anatomy Thanksgiving van vanavond

Finn wist altijd dat hij op zijn vader kon rekenen, hem de waarheid zou vertellen en hem nooit in de steek zou laten. Jack buigt zijn hoofd en Li kijkt haar man scherp aan. Finn vraagt ​​waarom ze elkaar zo aankijken. “Wat gebeurd er?” Li informeert haar zoon dat zijn vader hem iets te vertellen heeft. Jack bevestigt dat Finn gelijk heeft – hij wilde hem nooit teleurstellen of teleurstellen. Hij onthult dat ze weten wie zijn biologische vader is. Finn is stomverbaasd. “Je doet?” Jack zweet als Finn enthousiast zegt: “Nou, wie is het ?!”

Volgende The Bold and the Beautiful: Li zet Jack ter plaatse voor Finn en Steffy.

Als de temperatuur daalt, opwarmen met een terugblik op De heetste fotoshoots van Bold & Beautiful in onze galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.