Bold & Beautiful: Finn scheurt zijn infuus eruit en probeert aan Sheila te ontsnappen


Bij Brooke’s huis meldt Hope dat de beveiliging Donna probeerde te stoppen met Beth weg te gaan. Liam trekt een grimas – hij vergat vanmorgen te bellen om hun het schema te vertellen. Hoop stelt hem gerust. Ridge verontschuldigt zich, maar de beveiliging is noodzakelijk. Ze verwonderen zich allemaal dat Sheila net is verdwenen en kijken of Steffy en de kinderen veilig zijn omdat ze in het buitenland zijn. Ridge waarschuwt dat ze niet op hun hoede kunnen zijn en onthult dat Baker eraan komt. Brooke vertelt Hope en Liam dat ze misschien weten hoe Sheila uit de gevangenis is ontsnapt.

Meer: Katherine Kelly Lang krijgt hulp bij rommelige situatie

In de kamer zegt Sheila tegen een slapende Fin: “Ik hou zoveel van je”, en het enige wat ze ooit wilde, was dat hij van haar zou houden. Ze raakt zijn gezicht aan en hij komt bij. Sheila mompelt: ‘Daar is hij, mijn dierbare jongen,’ en vraagt ​​hoe ze zich voelt of of hij iets nodig heeft. Finn antwoordt suf: ‘Steffy. Ik heb Steffy nodig.”

Mike arriveert met afhaalkoffie en Sheila moppert dat ze haar zoon net aan het uitleggen was dat hij moet rusten en op krachten moet komen en dat hij dan herenigd zal worden met zijn familie. Een uitdagende Fin schreeuwt: “Vandaag!! Ik wil Steffy vandaag zien!” Sheila gooit haar koffie op de grond en stampt erop.

Meer: Bombshell-onthulling op weg naar Quinn en Carter?!

Bij Brooke zucht ze dat ze alles moeten doen om Sheila voor het gerecht te brengen. Ridge verzekert Liam en Hope dat de plaats op slot zal blijven totdat ze haar vinden. Brooke vertrouwt toe dat de politie denkt dat het een inside job was en ze vermoeden dat een oude vriend haar heeft geholpen te ontsnappen. Bakker arriveert. Hij liet zijn team verder in de bewaker kijken; Richard Michael Guthrie en vraagt ​​Brooke: “Betekent die naam iets voor jou?”
Hope Liam verbaasde B&B

In de kamer suggereert Mike dat Sheila Finn misschien weer wil verdoven. Ze houdt vol dat ze hem niet gegijzeld houdt. Finn betoogt het punt. Sheila zegt dat ze van hem houdt en dat alles wat ze heeft gedaan voor hem is geweest. Mike vraagt: “Wil je dat hij ’s nachts gaat?” Sheila wil gewoon dat haar zoon kalmeert terwijl ze gaat douchen. Mike zegt dat ze snel moet zijn – hij moet aan het werk.

Meer: Preview: Ridge gaat achter Mike aan

Nadat Sheila de kamer heeft verlaten, herhaalt Mike dat Finn een goner was en vertelt hij hem dat zijn moeder alles op het spel zet om bij hem te zijn. Finn stelt dat als ze van hem hield, ze hem daar niet zou houden met zijn familie in de overtuiging dat hij dood is. Hij vraagt ​​waarom Mike haar uit de gevangenis heeft gehaald. Guthrie geeft toe dat hij een zwak heeft voor Sheila en altijd heeft gehad – ze gaan ver terug. “Ze heeft deze macht over mij.” Finn waarschuwt dat ze zijn leven zal verpesten. ‘Ze gaat terug naar de gevangenis… en jij ook. Tenzij je me helpt hier weg te komen. Als je het juiste doet voordat het te laat is.”
Mike Finn bed B&B

Bij Brooke’s huis kan ze niet geloven dat Mike de bewaker was die de leiding had toen Sheila ontsnapte. Baker zegt dat zijn gegevens naar hem verwijzen als Richard. Ridge herinnert zich dat toen Guthrie de beveiliging bij Forrester Creations werkte, hij langs Mike ging en dat hij en Sheila net Bonnie en Clyde waren. Ze zijn allemaal stomverbaasd en vragen zich af hoe zo iemand in een gevangenis terecht is gekomen. Baker antwoordt: “We zijn het aan het onderzoeken.” Hij maakt Ridge nog woedend door te zeggen dat er geen bewijs is dat Guthrie Sheila heeft geholpen te ontsnappen. Ridge rookt, “Geen bewijs?! Hij is haar handlanger!” Baker klaagt dat ze videobewijs of een getuige nodig hebben. Ridge wil hem bellen voor ondervraging. Hope kan niet geloven dat hij onder verdenking staat, maar daar nog steeds werkt. Ridge vraagt ​​of hij vandaag werkt. Baker bevestigt van wel. Ridge vindt dat ze naar hem toe moeten gaan om hem te zien en uit te zoeken wat hij voor zichzelf te zeggen heeft.
Baker Ridge rook boze B&B

In de kamer probeert Mike Finn ervan te overtuigen dat Sheila zijn leven heeft gered en hem terug zal laten gaan naar zijn vrouw en kinderen zodra hij beter is. Finn vraagt ​​of ze dan moeten doen alsof dit nooit is gebeurd. Mike denkt dat hij en Sheila samen op de vlucht zullen gaan. Finn waarschuwt dat ze ze zullen vinden en dat hij naar de gevangenis zal gaan. Als hij hem laat gaan, zal hij namens hem spreken.

Meer: Horloge! Finn triggert Sheila met één woord

Sheila verschijnt weer en vraagt ​​wat er aan de hand is. Mike stamelt: “Niets.” Hij moet gaan werken. Sheila zegt dat hij moet gaan, ze willen niet dat iemand achterdochtig wordt. Mike vertrekt en Sheila roostert Finn. “Wat heb je tegen hem gezegd? Ben je iets van plan, Finn?”
Mike Sheila jas B&B

Meer: Eerste blik op nieuwe opname van openingscredits

In de woonkamer van Brooke praten Hope en Liam over Mike Guthrie. Ze vraagt ​​zich af of hij degene is die Sheila heeft vrijgelaten en kan niet begrijpen waarom hij zijn baan op het spel zou zetten. Liam veronderstelt dat Sheila hem iets heeft beloofd. Hij denkt dat Brooke en Ridge deze zaak hebben helpen oplossen.
Hope Liam praat B&B

Op het station krijgt Mike te horen dat er iemand op hem wacht. Hij stapt de kamer binnen waar Baker, Ridge en Brooke wachten. Baker laat hem weten dat ze hem een ​​paar vragen willen stellen. Guthrie vraagt: “Waarover?” Ridge zegt: “Over hoe je Sheila Carter hebt helpen ontsnappen.”
Mike Baker Ridge Brooke confronteert B&B

Meer: Adrienne Frantz geeft gezondheidsupdate over Baby Killian

In de kamer wil Finn dat Sheila’s telefoon zijn familie belt en waarschuwt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de politie ze vindt. ‘Je kunt me hier niet voor altijd vasthouden.’ Sheila ontkent dat ze hem gegijzeld houdt. Het enige wat ze ooit heeft gewild, is tijd doorbrengen met haar kleine jongen die al die jaren voor haar is achtergehouden. “Is dat teveel gevraagd?” Finn rookt: ‘Ja. Omdat ik niet nog een tweede keer met je wil doorbrengen.’ Hij scheldt over hoe wreed het is om zijn familie te laten denken dat hij dood is en schreeuwt: “Verdomme Sheila, ik vraag het je niet, ik zeg het je – je moet me NU laten gaan!” Sheila protesteert: ‘Waarom praat je op deze toon tegen me? Ik houd van je.” Finn schreeuwt naar haar om het te bewijzen door hem met Steffy te laten praten. Hij begint zijn infuusslangen eruit te trekken en worstelt zich uit het bed terwijl ze zich zorgen maakt en “Nee!” roept. Met een rood gezicht roept Finn: “Ik ga naar mijn familie!”
Finn Holler B&B

Meer: Gaaf! Eerste foto van Tanner Novlan en pasgeboren zoon

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn smeekt Mike om hem te helpen ontsnappenen Ridge en Brooke legden de stukjes over Guthrie voor Baker bij elkaar.

Terugkijken op foto’s van twee bruiloften van Brooke en Ridge in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.