Press ESC to close

Bold & Beautiful: Finn trucs Sheila, Taylor komt dichter bij diaken


Brooke en Ridge koesteren hun geluk, terwijl zij verklaart dat iedereen blij is dat hij terug is waar hij thuishoort. (Iets zegt ons dat Taylor, Steffy en Thomas niet klaar zijn om die gelegenheid te vieren, maar…) Ridge zegt dat zijn gesprek met Taylor nodig was en dat ze begrijpt waarom hij daar moet zijn om Brooke te beschermen. Ze zweert dat ze hem niet als vanzelfsprekend beschouwt, eraan toevoegend dat ze weet dat hij zich nog steeds zorgen maakt over Taylor.

B&B Brooke Ridge

Meer: De Sheila-wending die voor Ridge een groot drama zou kunnen betekenen

Het gespreksonderwerp komt op de reünie van Eric en Donna. Brooke en Ridge raken kort aan dat Quinn uit Erics leven is. (Vreemd genoeg lijkt geen van beiden dit al heel lang te willen, maar lijkt het er niet op dat het is uitgekomen.) Het duurt niet lang of ze zijn weer terug bij het bespreken van hun eigen geluk en het feit dat Taylor niemand heeft. Brooke erkent dat het een moeilijke periode zal zijn, maar “wie kan meer aan dan Taylor, toch?” Terwijl hij zegt dat Taylor sterk en veerkrachtig is, voegt Ridge eraan toe dat Steffy’s moeder ook kwetsbaar is, en hij vreest dat iemand misbruik van haar zou kunnen maken. Brooke zegt echter dat Taylor duidelijk voor zichzelf kan zorgen, net als de hele tijd dat ze aan de andere kant van de wereld was.

Taylor ondervraagt ​​Deacon over Sheila bij Il Giardino en vraagt ​​zich af of hij iets van de psychopaat heeft gehoord. Hij zweert dat als hij iets had gehoord, hij het haar zou hebben verteld. Taylor wil hem geloven, maar weet niet zeker of ze dat kan, aangezien ze vrienden waren. “Er zijn geen telefoontjes geweest, geen cryptische berichten, geen slepende schaduwen?” Maar hij zegt dat hij geen enkel spoor van contact heeft gehad met Sheila. Hij bekent dat hij nog steeds wordt achtervolgd door wat er die nacht is gebeurd, wat Taylor ertoe bracht hem te bedanken voor het feit dat hij aanwezig was om 9-1-1 te bellen. Hij zou willen dat hij meer had kunnen doen. “Nadenken over wat we hadden moeten doen, is nooit gezond”, zegt ze, waardoor ze allebei moesten lachen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Deacon vraagt ​​of Sheila van Bill houdt

Vet mooie Taylor-glimlach

“Het is geen groot geheim dat ik geen fan ben van je ex, charmeur die hij is”, zegt Deacon, eraan toevoegend dat hij blij was te horen dat Ridge er voor Taylor was toen ze hem nodig had. Deacon belooft Ridge niet te bashen, wetende dat ze hem terug wil. Taylor realiseert zich dat het nieuws ook een impact op hem zal hebben en vertelt dat Ridge weer bij Brooke is ingetrokken. “Het moet stom zijn geweest om dat te horen”, ondermijnt Deacon. Hij is bang dat het moeilijker voor hem zal zijn om Hope te zien, vooral omdat hij van het terrein is verbannen. “Goed gespeeld, Brooke!” grapt Taylor terwijl ze blijven medelijden hebben.

B&B Taylor Deacon-bond

Meer: B&B hint op nieuwe koppeling voor Taylor

Taylor biedt aan om naar Deacon te luisteren, maar hij zegt dat openheid over zijn gevoelens niet echt zijn ding is. Ze geven allebei toe dat ze het hele Brooke/Ridge-reüniegedoe zagen aankomen. “Het was een licht aan het einde van de tunnel”, grapt ze, “maar het was een trein.” Elk zegt dat de tijd die ze met hun voormalige respectieve significante anderen doorbrachten, aanvoelde als oude tijden, althans in hun hoofd. ‘Weet je, ze zou het opgeven’, zegt Deacon. “Ze zou hem laten gaan.” Dit breekt Taylor op. Waarom? ‘Oh mijn god, Deacon, Brooke zal hem nooit laten gaan! En Ridge gaat altijd naar haar terug. Het is gewoon zoals het is. Relaties zijn als emotionele achtbanen. Het uitzicht is zo mooi vlak voor de duik.” Deacon suggereert dat het geweldig zou zijn als je gewoon aan de top zou kunnen blijven en van het uitzicht kunt blijven genieten.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Li houdt Finn in leven in de hoop dat hij bij hen terug zal komen

Sheila talk Finn bed B&B

Sheila vertelt Finn dat hij sterker wordt. ‘Het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen,’ dringt ze aan, terwijl ze de waanzin ‘het was maar een ongeluk’ herhaalde. Erger nog, ze vraagt ​​hem te zeggen dat hij haar gelooft! Finn kan alleen Steffy’s naam roepen, en Sheila probeert uit te leggen dat er iets in haar knapte. ‘Maar het zal niet meer gebeuren,’ verzekert ze hem. Intern zegt Finn dat Sheila slecht is en nooit meer in de buurt van hem of zijn familie zal komen. Wijselijk zegt hij dit niet hardop. Terwijl Sheila blijft praten over het feit dat het allemaal een ongeluk was en Finn smeekt om haar te vergeven, zegt Finn tegen zichzelf dat hij bij haar weg moet. Hij realiseert zich dat hij moet meespelen en zegt dat hij zijn moeder gelooft. ‘Je houdt van me,’ zegt hij, terwijl hij probeert niet ineen te krimpen als ze aan zijn bed komt om zijn wang te strelen terwijl hij zegt dat ze meer van hem houdt dan van wat dan ook.

Finn zit bed B&B

Meer: Horloge! Finn triggert Sheila met één woord

Finn stelt opnieuw voor dat Sheila hem naar het ziekenhuis brengt, maar ze weigert. “Ze wilden je opgeven”, zegt ze, “maar dat zal ik nooit doen!” Als hij vragen probeert te stellen, zegt ze dat hij moet stoppen en zijn krachten moet sparen. “Ik ben een verpleegster… je moet me vertrouwen!” In zijn hoofd antwoordt Finn: “Vertrouw je? Nooit!” terwijl hij hardop beweert dat hij dat wil. ‘Je hebt mijn leven gered’, zegt hij. Finn wijst erop dat hij medicijnen nodig heeft en als dokter kan hij haar vertellen wat ze moet krijgen. Ze verliet hem niet terwijl hij bewusteloos was, maar nu hij wakker is, is er geen excuus meer. Finn speelt perfect Sheila en zegt: “Ik heb meer medicijnen nodig. Alsjeblieft, mama?” Sheila kust hem op het voorhoofd, belooft niet lang te duren en vertrekt. En zodra ze de kamer uit is, worstelt Finn om rechtop te gaan zitten en zweert: “Ik kom je halen, Steffy!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katherine Kelly deelt enkelblessure-update, video

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Ridge krijgen interessant nieuws van Deputy Chief Bakeris Finn verbijsterd om te horen dat Sheila een partner in crime heeft.

Kijk eens naar de mogelijke verdachten in de moord op Sheila in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]